cok caresizim :(

kocan o kadini sen donsende birakmaz
her zaman ona gitmek icin bir bahanesi olucaktir
simdi pismanlik numaralari yapar ama sen donuncede iki gun surmez
senin herseyi kabullenip donmen bundan sonra daha buyuk sorunlar yasamaniza sebep olur
birak onu unut artik sen yoluna devam et
belliki kendini aldatilmis hissediyorsun obur kadini hazmedemiyorsun
ama inanki hic birsey degismiycek pismanliginla kalirsin

Ne deseniz de bos.Konu sahibesi esine donecektir. Kadina ragmen. Dondukten sonra da ilk isiniz buraya konu acmak olur.. Herkes biz size demistik diyecekler. Neden hayatinizi mahvetmeye bu kadar meraklisiniz anlamiyorum. Artik o kadina da baska ev tutar.Bir size gelir bir ona.. Kafanizi karistirmasina izin vermeyin!

Ben almanya da dogup byudum esim icin gecen sene duzenimi bozup turkiyeye yerlestim ama son sansi verdim yine aynisi oldu simdi tekrar almanya dayim sukur burasitturkiye gibi degil devlet maas bagladi kirami oduyor o Yandan sorunum yok cok sukur ama cocuklarimin telinde babalariyla oynadiklari Videolar var ne bileyim canim aciyor iste bunu yasayan anlar ancak Allah im dusmanima vermesin

Bastanda dedigim gibi o kadini kaldiramam biliyorum yoluma yalniz devam edecegim ama 15 sene cope gittimi kolay sizce benim yerime koyun kendinizi

ASLA BARIŞMA ! gururunu çiğnetme.

Şimdi bişey yazacağım ayıp kaçacak. Pişmanlıktan diğer karısının omzunda ağlarken o çocuk oldu herhalde. Töbe töbe! Arkadaşım duygusallığı bir kenara bırak. Mantıklı düşünmeye bak.. Devlette destek madem bismillah de evlatlarınla yeni bir hayata başla. Sen kocandan boşanacaksın onlar babalarından ayrılmayacak endişe etme. Babasız değil çocukların.

Oyle yapcam canim kendi yoluma bakcam Allah buyuk gun dogmadan neler dogar
15 yıl diyorsun dile kolay kimbilir neler gördün neler geçirdin? Geçmişe saplanma fazla duygusallığa vurma kendini. Yoksa işin içinden çıkamazsın arkadaşım. Evlatlarınla birlikte güzel günler gör inşallah güçlü ol

Baba olmak ayrı eş olmak ayrı. Çocuklarınıza iyi bir baba olabilir fakat size iyi bir eş değilmiş. Baba sıfatını yükümlülüğünü yerine getirmek icin illa aynı evde olmanıza gerek yok. Ama eş olmasi için aynı evde olmanız şart. Bu ayrımı iyi yapın lütfen kendi nefsiniz icin çocukları öne sürüp yakmayın onları. Allah yardimcinin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…