donunce mutlu olacaksan hic durma..Yok kilif aramiyorum kabul edilir durum degil biliyorum ama caresizlik herseyi dusunduruyor iste
Senin evinde senin eşyalarını kullanıyor simdi o kadın. Eşinin davranışları zaten kabullenilecek değil de, bu durumu nasıl kaldirirsin ki.. Su anda sadece boşluktan böyle hissediyorsun bence.
Hmmm ayrılır ayrılmazda evlenmesi senin suçunmuş öylemi? Sana o kadar hakaret ve şiddet göstermiş sen nie hemen evlenmedin sinirden!?!
Ohh adam ayrı ayrı tatlar prşinde belliki olmadı imam nikahlıyada ev tutar yolladım der olur biter.. Madem bu evlilik hata nie sen gidersen gönderecek kadını, neden şimdi deil.. Bu arada yuva yıkan olacaksın o ayrı bir yük ama adam hata dio senin yüzünden dio.. Gel ayrılam sevmiorum onu dio ama hala koynuna alıo.. Git bir kurban kes sen kırtulmuşsun böyle bir heriften!
Barısın mı? Gidip kumasıyla mı yasasın yani? Adam baskasına dokunmus, aldatmaktan ne farkı var?
Konu sahibesi, o adamda düzelme görmemişsin, en sonunda terk etmissin. Üstüne babası bir ton laf etmis. Adam evlenmis, baskasıyla koyun koyuna uyumus. Pişman olan adam hata üstüne hata yapmaz. Hatayı düzeltmeye ugrasır, bunu sana göstermeye calısır. Aylarca konusmadı diyorsun, ne zor olmustur senin için. O günlerini hatırla.
Daha ne gitmesi sorması ayıptır? Kadından hevesini alınca mı aklı basına geldi yani?
Ayrıldı mı diğer kadından yoksa iki eşli hayat mı istiyor ?
Hanginiz kuma olcak bu durumda çözemedım?
nerede kalıyorsun babanın evinde mi,çalışıyor musun bilmiyorum belki kaldığın yerde fazlalık gibi hissedip dönmek istiyorsun, çevrendekiler mutlaka yuvanı dağıtma demiştir.Slm arkadaslar ben 15 yillik evliyim iki cocugum var. Evliligimde basdan beri cok kavgali gecti cok agir hakaretleri vardi bende karsilik verince zaman zaman siddete basliyordu. Defalarca uyarmama ragmen degismedi. Hatta iki sene once Avukata gittim kendisi teklif etmisti ayrilmayi belkide benden beklemiyordu bu cesareti. Ailesi duydu ve babasi yalvardi. Kendiside ozur diledi bidaha olmicak diye soz verdi Neyse bende acidim ve tekrar davami cektim. Ama kendisini uyardim bidaha olursa kesinlikle biter diye. Ustelik butun duzenimi bozup onun istedigi yere gittim isi geregi. Bu olay gecen sene oluyor. Bir senedir yine ayni hakaretlere devam etti her kavgada haftalarca kusup konusmadi yemekletimi yemedi her defasinda uyardim artik Dayanamiyorum terk ederim seni diye ama umursamiyordu. Ve bundan dort ay once onu terkettim cocuklarimida yanima alip pesimden geldi agladi yalvardi ama inancim guvencim gitmidti ona karsi ve cook cokk sogumustum ondan donmedim. Donmeyince babasi agza alinmicak hakarerler etti bana namusuma kadar. Iki ay sonra duydumki imam nikahiyla evlenmis benim oturdugum eve o kadini getirmis canim cok yandi. Ve simdi ariyor beni bana geri don diyor agliyor telefonda. Aslinda Bukadar zor olacagini sanmiyordum ama bana bu ayrilik cok koydu mutduz bir evlilik olmasina ragmen belkide cocuklarim babasiz buyucek diye cok karmakarisik duygular. O kadin olmasaydi donerdim ama o kadini nasil kabullenirim cok caresizim neolur bana akil verin
Kafa güzel sanırımTamamen sizi kiskandirmak icin yapmis.bir kac tanidigim kisi boyle kiskandirmak amacli davrandilar.ve hayatlarini mahvettiler.bence esinizle barisin.
Be donersem onu birakacakmis
Kedi mi bırakıyor sokaga, o kadın insan degil mi?
Ben dönmeniz taraftarı degilim, buraya actıgınıza göre fikrimizi merak ediyorsunuz. O adam cocuklarınıza da kötü örnek. Ayrıca ömür törpüsü, bir süre sonra size de, barısmanın etkisi gecince, aynı sekilde davranacak. Nerden bileceksiniz ya dedigime gel, ya kadını geri getiririm demeyecegini...Sizi bununla tehdit etmeyecegini arkasına ailesini alıp ki zaten eve kuma getirmesine razı bir aile var ortada. O aileden ve o adamdan uzak durmalısınız.
İçiniz rahat ediyorsa, cidden pişmanlıgına inanıyorsanız siz bilirsiniz elbet gene de.
Pismanligina inaniyorum cunku daha once hic boyle olmamisti ama baska kadinin girmesini sindiremiyorum
Pismanligina inaniyorum cunku daha once hic boyle olmamisti ama baska kadinin girmesini sindiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?