cok caresizim :(

Senin evinde senin eşyalarını kullanıyor simdi o kadın. Eşinin davranışları zaten kabullenilecek değil de, bu durumu nasıl kaldirirsin ki.. Su anda sadece boşluktan böyle hissediyorsun bence.

UOTE="kissnookums, post: 37694854, member: 471637"]Barısın mı? Gidip kumasıyla mı yasasın yani? Adam baskasına dokunmus, aldatmaktan ne farkı var?

Konu sahibesi, o adamda düzelme görmemişsin, en sonunda terk etmissin. Üstüne babası bir ton laf etmis. Adam evlenmis, baskasıyla koyun koyuna uyumus. Pişman olan adam hata üstüne hata yapmaz. Hatayı düzeltmeye ugrasır, bunu sana göstermeye calısır. Aylarca konusmadı diyorsun, ne zor olmustur senin için. O günlerini hatırla.
Daha ne gitmesi sorması ayıptır?

Hanginiz kuma olcak bu durumda çözemedım?

Asıl bunca olaya rağmen dönersen çaresizliktir... Miğde senin bacı alıosa dön.. Halaa ben gidersem onu bırakacakmış diosun.. Kp onada söver siler.. Sonra o gelir seni kovarlar falan filan.. Sıra sıra dönün ne dielim

nerede kalıyorsun babanın evinde mi,çalışıyor musun bilmiyorum belki kaldığın yerde fazlalık gibi hissedip dönmek istiyorsun, çevrendekiler mutlaka yuvanı dağıtma demiştir.
aslında sen cevapları çok iyi biliyorsun, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ve ben iç sesini dinle diyorum...

Donmeyin. Eğer cocuklarinizi düşünüyorsanız donmeyin. Adam 15 yıl boyunca hic düzenlemiş bu saatten sonrada duzelmez. Bundan sonra ikinizin arasındaki çatışmada çocuklar zarar görür. Bide utanmadan edilen Inca laf, başka kadın... Bunlar kaldirilamacak şeyler. Allah Yardimciniz olsun

Be donersem onu birakacakmis

Kedi mi bırakıyor sokaga, o kadın insan degil mi?
Ben dönmeniz taraftarı degilim, buraya actıgınıza göre fikrimizi merak ediyorsunuz. O adam cocuklarınıza da kötü örnek. Ayrıca ömür törpüsü, bir süre sonra size de, barısmanın etkisi gecince, aynı sekilde davranacak. Nerden bileceksiniz ya dedigime gel, ya kadını geri getiririm demeyecegini...Sizi bununla tehdit etmeyecegini arkasına ailesini alıp ki zaten eve kuma getirmesine razı bir aile var ortada. O aileden ve o adamdan uzak durmalısınız.
İçiniz rahat ediyorsa, cidden pişmanlıgına inanıyorsanız siz bilirsiniz elbet gene de.

Pismanligina inaniyorum cunku daha once hic boyle olmamisti ama baska kadinin girmesini sindiremiyorum

Bilmiyorum, düşün taşın...Komple kopma kararı da zor bir karar cünkü. Sonucta bambaska bir yola gireceksin, işin meslegin var mı, ailenin yanına cocuklarla ne kadar sıgınabilirsin, böyle işsizligin oldugu bir ülkede iş bulbilecek misin hemen? Nafaka alsan ne kadar gecinebilirsin? Cocukların kücükse iste calısırken annen vs bakabilir mi cocuklarına...O işte bosanmıs bir kadın olarak (malesef, böyle düzen olmaz olsun ama böyle) karsılasacagın seyler de olabilir. Böyle durumları da düsünmek lazım. Bir de buz dagının görünmeyen kısmı var. Bekara karı bosamak kolay, sen gene bizim dediklerimizi de kulak arkası etmeden, kosullarını düsünerek karar ver. Ona halen sevgin varsa (en önemlisi bu herhalde), pişmanlıgına inanıyorsan, eger cidden sindirebileceksen baska kadını, o zaman barıs. Ama sindiremeyeceksen sevgin yoksa daha zor bir yol da secebilirsin. Bize burda anlattıgın cok sinir bozucu oldugu için, hemen bosan vs diyoruz. Aslında yapılması gereken bu, ama iş sadece bizim gördügümüzden daha karmasık sonucta.

Pismanligina inaniyorum cunku daha once hic boyle olmamisti ama baska kadinin girmesini sindiremiyorum

Barısacaksanız, o kadını da düsünün ama. Ortada bırakmasına da izin vermeyin, yanasmasına da. Cok zor bir karar vereceksiniz, sonucları da ne karar verirseniz verin agır olacak sizin için. Türkiye'de cifte standart var malesef kadına ve erkege. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…