Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yrılamam çok başka seviyorum ben onu.. bi yolu olmalı oda seviyor ama yorulmuş olmalıAyril!
Ama şöyle bişi var tartışma olmadığın da filan öyle güzel mesajları var ki sevmemesi mümkün değil işte. 2 gün öncesinde yazdıklarıyla dünyanın en mutlu insanı etti bniTek kişinin sevmesiyle olmuyor bu işler. Seven adam kalbim boş der mi hiç.
Güzel mesaj atmak ayrı sevmek ayrı şeylerdir sonuçta 4 yıldan bahsediyoruz. Oturup konuşun, duygular karşılıklı değilse ilişkiyi uzatmanın anlamı yok.Ama şöyle bişi var tartışma olmadığın da filan öyle güzel mesajları var ki sevmemesi mümkün değil işte. 2 gün öncesinde yazdıklarıyla dünyanın en mutlu insanı etti bni
Benim için gerçekten çok zor o kadar bağlıyım ki ne yapacağımı bilmiyorumGüzel mesaj atmak ayrı sevmek ayrı şeylerdir sonuçta 4 yıldan bahsediyoruz. Oturup konuşun, duygular karşılıklı değilse ilişkiyi uzatmanın anlamı yok.
Dediğim gibi konuşun birbirinize karşı ne hissediyorsunuz, ilerisi için ne düşünüyorsunuz/istiyorsunuz bunları bilmeden yaşamak zor. Kafanızda soru işareti olacağına nokta ya da virgül koymak daha iyi çünkü en azından boşuna hayaller kurmuş olmazsınız ama yine de umarım adam sizi seviyor ve bu durum geçicidir.Benim için gerçekten çok zor o kadar bağlıyım ki ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Ben daha önce konuştum canim okulum bitince aileler tanışacak diye karar aldık ve sadece yorulduğunu belirtti beklemekten 4 yıl sonuçta silip atmak kolay olmaz onu tanıdığım kadarıyla geçici bi dönem olduğunu düşünüyorum. Sevdiğini biliyorum çünkü çevredeki insanlara bunu çok belli ediyor sadece ben demiyorum seviyor diyeDediğim gibi konuşun birbirinize karşı ne hissediyorsunuz, ilerisi için ne düşünüyorsunuz/istiyorsunuz bunları bilmeden yaşamak zor. Kafanızda soru işareti olacağına nokta ya da virgül koymak daha iyi çünkü en azından boşuna hayaller kurmuş olmazsınız ama yine de umarım adam sizi seviyor ve bu durum geçicidir.
Okulun bitmesine çok yoksa aileler şimdiden de tanışabilir hem heyecan katmış olursunuz ilişkinize :) Sonra da isteme, nişandı, evlilik hazırlıkları derken bir bakmışsınız 1.5-2 sene geçmiş.Ben daha önce konuştum canim okulum bitince aileler tanışacak diye karar aldık ve sadece yorulduğunu belirtti beklemekten 4 yıl sonuçta silip atmak kolay olmaz onu tanıdığım kadarıyla geçici bi dönem olduğunu düşünüyorum. Sevdiğini biliyorum çünkü çevredeki insanlara bunu çok belli ediyor sadece ben demiyorum seviyor diye
4 yıldır birlikteyiz ama 4 yıldır sadece aklımdasn demiyor tabi daha yeni başladı ve biraz bunalımda olduğunu düşünüyorum benAklımdasın dıyorsa mantıklı bırısidir.Kalbi boşsa kusura bakma da ne b-- yemeye 4 yıldır senınle bırlıkte .Biraz bekle bakalım bu ara bıraz ustune fazla mı gittin acaba :s
2 sene var dha okulun bitmesine o yüzden tanışma işini ağır alıyoruz sadece bu yazın annesine anlayacağını söyledi canım :)Okulun bitmesine çok yoksa aileler şimdiden de tanışabilir hem heyecan katmış olursunuz ilişkinize :) Sonra da isteme, nişandı, evlilik hazırlıkları derken bir bakmışsınız 1.5-2 sene geçmiş.
Ee sizin sorununuz yokmuş ki boşuna kendini üzmüşsün, bir daha mutsuzum, çaresizim laflarını duymayalım ona göre :))2 sene var dha okulun bitmesine o yüzden tanışma işini ağır alıyoruz sadece bu yazın annesine anlayacağını söyledi canım :)
Tabiki haklısın:) yani üzüldüğüm nokta böyle ara ara erkek arkadaşıma gelen sıkıntılar bu zaten her zaman böyldir üstüme gelme dedi bende sıkmıyorum yani canım akışına bıraktım çünkü gerçekten sevmese yanındayken gözlerinden insan içinden geçenleri belli eder ama demiEe sizin sorununuz yokmuş ki boşuna kendini üzmüşsün, bir daha mutsuzum, çaresizim laflarını duymayalım ona göre :))
Sen yine de istersen hazırlıklara ufaktan başla çünkü sonu gelmiyor, al al bitti derken bir bakmışsın daha boyun kadar eksik var.
O zaman sarılın birbirinize, bütün sorunları unutun sadece güzel şeyleri düşününTabiki haklısın:) yani üzüldüğüm nokta böyle ara ara erkek arkadaşıma gelen sıkıntılar bu zaten her zaman böyldir üstüme gelme dedi bende sıkmıyorum yani canım akışına bıraktım çünkü gerçekten sevmese yanındayken gözlerinden insan içinden geçenleri belli eder ama demiben onun yanındayken benim uydugumu zannediyrdu sarılıp bu an hiç bitmesin diye söyleniyordu en son
Peki ben onu nasıl kendine getirebilirm var mı bi önerin banaO zaman sarılın birbirinize, bütün sorunları unutun sadece güzel şeyleri düşünün![]()
Kendiliğinden düzelir ama yok yine de bir şey'ler yapmak istiyorum yoksa içim rahat etmez diyorsan onunla vakit geçir, yanında olduğunu hissettir, sürprizler yap.Peki ben onu nasıl kendine getirebilirm var mı bi önerin banaayrılmak istemediğini defalarca söyledi çünkü birazcık destek olmam lazım da
İnşallah bian önce iyi oluruzKendiliğinden düzelir ama yok yine de bir şey'ler yapmak istiyorum yoksa içim rahat etmez diyorsan onunla vakit geçir, yanında olduğunu hissettir, sürprizler yap.