çok çaresizim

vurgun yedim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
6
0
1
32
sevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de olduk :( şimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni

sevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de olduk :KK43: şimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni
Soğumuşsa artık zor.
Zaten artık çizmiş hayatını. Bence sen de kendi hayatına bak.
Zor değil,yapabilirsin.
Biraz topla kendini.

Artik hayatina baska bir yol cizmis bence sizde kendinize bir yol cizmeye gayret edin onun yolunu keserek hep onune cikarak kendinize tekrar asik edemezsiniz erkekleri kiskandirmak buyuk yanlis onlar kiskanmaz boyle durumlarda dahada sogurlar
Ayrica yasadiklarinizdan oturu ona bir sorumluluk yuklemeyin bunlar ortak kararinizdi degil mi

yani zaman içinde de mi olmaz :KK43: :KK43: :KK43:

Israr değil demişsiniz ama bu mesajınınzdan ve diğer yazdıklarınızdan öyle sonuç çıkmıyor yalnız. Evet yaşamadım çok şükür. Siz de o kişiyi umutmaya çalışın zor olur belki ama sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Belli ki daha gençsin önünde daha uzun yıllar var.

Çalış kendi hayatını kur zamanla Unutursun şuan acin çok fazla die önünü göremiyor olabilir sin zaman la herşey geçer ve daha mutlu olursun. Allah yardımcın olsun

Israr değil demişsiniz ama bu mesajınınzdan ve diğer yazdıklarınızdan öyle sonuç çıkmıyor yalnız. Evet yaşamadım çok şükür. Siz de o kişiyi umutmaya çalışın zor olur belki ama sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Belli ki daha gençsin önünde daha uzun yıllar var.
haklı olabilirsiniz ama gerçekten çok zor bütün dünyam başıma yıkıldı her karşıma çıkan düğün ne zaman diye soruyo o yüzden evden bile çıkamıyorum

her şey o kadar apaçık ortada ki..artı burada da herkes bunları sana tekrarlamış.gene haklı olabilirsiniz diyorsun.ayrılığın aşamaları varmış.inkarda biriymiş ve siz inkardasınız ,kabullenemiyorsunuz.10 günde sevgili yapmak ne demek.ne zaman gördü,hoşlandı ve kızı ikna etti de başladılar.gerçi erkekler uzun ilişkiden sonra sevgili bulur derler.ama bu sizi istemediğini değiştirmiyor.daha evlenmeden bile sizi bir kaç kere aldatmış ve siz hepsini aldatmışsınız.bunu okuduktan sonra cevabım hazırdı.tahmin edeceğin gibi Allah yüzüne gülmüş diyecektim.sonrasını okuyunca şöyle bile düşündüm:imkanın olsa Allah ile konuşabilsen sana kulum daha hangi işareti bekliyorsun diye sorardı.adamın babası bile oğlunu hayırsızlığına laf etmiş.buradaki herkes yaşamıştır aşk acısını.

sevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de olduk :KK43: şimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni
Birak gitsin zaten olmazmis zamanla gorceksin emin ol donmez artik bi sure aci cekersin ama biter elbet hayatina bak herseyin sonu gelmedi hayat hala devam ediyor

Bence kendine olan saygını kaybetmemek için bile onu arayıp sormayı kesmelisin. Başka bir uğraş bul kendine o zaman bunu yapmak senin için daha kolay olur. Sürekli onu arayıp soran sen biranda her şeyi pat diye kesersen dikkatini çekersin. Birazda mutlu havalarına gir ama kendi kendine tabi yine ona mesaj atıp arayıp sormadan onun uzaktan göreceği şekilde. Özlerse seviyosa gelecektir bir süre sonra gelmiyorsada o senden çoktan gitmiş demektir önüne bak arkadaşım başka adam mı yok sana.

3 yıl biriyle çıktım. Evet başlarda alışması çok çok zordur ama zamanla duruma alışırsınız unutursunuz demiyorum bakın.(ama bu alışkanlık neredeyse unutmuşsunuz hissi verir) Ona muhtaç değilsiniz, onsuz da gayet iyi yapabilirsiniz. Karşınıza daha iyi biri çıkar son 6 yılınız aklınıza bile gelmez.Daha gençsiniz bu bir dönüm noktası hayatınızda. İleriki yıllarınızda pişmanlık yaşamak yerine şimdi bir şeylerden vazgeçmek yerinde bir karar olur bence. Ola ki barışmak istedi, evlilikte işleri daha da zorlaştırabilir. Bir dönem sizden soğuduğunu açıkça belli etmiş çünkü.Size tavsiyem onu hatırlatan şeyleri yapmayın, sürekli meşgul olun düşüncelerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Kısacası anı değerlendirip hayatınıza bakın derim.

Kurtulduğunuza şükredin çünkü bu kişiden hayır gelmezmiş size. Yeri gelecek hiç geçmeyecek gibi hissedeceksiniz ama geçecek. Zaten o da kırdığı kalbin hesabını er ya da geç verecek.

Sana şunu söyleyeyim sakın hayata küsme hatta o varken yapamadıklarını inan rahatlatacak seni... Umut vermek gibi olmasın ama gelecek inan.. Şimdi bırak biraz farklı tatlar tadsın... Erkekler aç... Birlikte olduğun için onunla kimseyle görüşemeceksin çünkü korkacaksın tamamen kaybeder miyim diye.. :) 6 yıllık ilişki tabiki unutamıcak şu günlerde diyeyim.. ama eve kapanır kendini somutlarsan seni unutması için eline koz verirsin... biliyorum çok zor ama kendini sevmeye başlayınca geçiyor.. bende 8 yıllık ilişkimi bitirdim.. ben ayrıldım acısınıda bn çektim.. 3 ay sonra konuştuk ama hiç birşey hissetmiyordum artık.. ki kusursuz sevdim onu... tam unuttum dedim.. askere gitti ohh dedim rahatlarım kesin unuturum dedim.. eskisi gibi canımı yakmıyor ama arada sızlıyor içim buda geçecek biliyorum zaman...

ısrar değil anlaşılan böyle bişey yaşamadınız ki inşallah yaşamazsınız nefes alamıyorum sudan çıkmış balık gibiyim
Sana yasadıklarımı anlatsam roman olur. Burda paylaşamadıgım daha bircok sey. Anlayabılıyoruz seni, alışkanlık var, sevgi var ama adam senle ayrılmış 10 gun sonra başkasıyla olmuş. Sogudum demış, bana sorma demış. Daha ne hayır beklıosun bu adamdan. Toparla kendını ve yolunu çiz. Eger zaten bu adam senın kısmetınse gelır bulur senı. Biz şimdi ne dusunsekte ne yapsakta eger OLMAYACAK ISE OLMUYOR. O yuzden yıpratma kendını, hiçbirsey cozumsuz degıl. Yenı bir iş arayısına gir, sılkelen.

Back
X