- 28 Temmuz 2016
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi vurgun yedim
sevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de olduk
şimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni