- 14 Şubat 2022
- 44
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi birgaripkus
-
Merhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
o ne demek ya otursun annen yaşasın bu hayatı o zaman. öyle saçma sapan şey mi olur. boşan ne duruyosun.Merhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Abartmasin ya. Mutsuzsan bosan boyle omur gecmezMerhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Annede yani abartmasın.Merhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?