Çok çaresizimmm

birgaripkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
44
9
1
32
Merhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Böyle arkanızda duramayacak bi aile varken hemen niye evlenmek bu yalanlar sizi ayrılığa götürse bile çalışın kendi hayatınızı kurun diyeceğim ama ülkemiz için çok ütopik evliliği çare olarak görmekten vazgeçmek lazım

İnsanların başına ne gelirse elalem ne der?Ailem ne der diye geliyor. Siz o evde mutsuz intiharı düşünürken anneniz bundan mutlu olup boşanirsan beni vur diyorsa annenizi duymayacaksiniz.

Ayrıca her insan hata yapar siz de bu 3 senelik tanışmanızda yalanlarını farkedememissiniz. Bunun için intihar edilir mi?

Herkesin imtihanı farklıdır bu hayatta sizin paynıza düşen de bu olmuş.

Umutsuzluğu bırakıp ayağa kalkın ve silkelenin. olmuyorsa olmuyordur bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz.

Her gün azap çekiyor , intiharı düşünüyor ancak boşanamıyorsunuz. Neden ? Anneniz üzülecek diye.

Daha 29 yaşındasınız bu hayat sizin. Boşanınca annenizle yaşamaya mecbur değilsiniz. Madem ki : anneniz için , medeni haliniz ; sağlığınızdan önemli kendinize yeni bir hayat kurun.

o ne demek ya otursun annen yaşasın bu hayatı o zaman. öyle saçma sapan şey mi olur. boşan ne duruyosun.

Abartmasin ya. Mutsuzsan bosan boyle omur gecmez

Konunuzu hatırlıyorum..teyit etmek için eski konularınıza baktım yanılmadığıma emin oldum..adamın üniversite mezunuyum ,evim var tarzındaki yalanlarının yanı sıra başkaları ile görüştüğünü anlamışsınız onda da yalan söyleyip inkar ediyormuş.Mutlaka boşanın çocuk yokken adamla tüm iletişiminizi bitirin onda kesinlikle hemfikiriz ama anlayamadığım 3 sene bu yalanları nasıl anlamadınız / öğrenemediniz de şimdi anlıyor öğreniyorsunuz? Uzaktan devam eden bir ilişki miydi?

Son düzenleme:
Korkma sen kendini düşün ailen illaki kabul edecek dünya ya bir kere geliyoruz niye zindan hayati yasayalim
3.de bosarim de dogru insan gelene kadsr

Çalışmıyorsanız iş bulun çalışın durumunuzu toparlayıp hrmen boşanın annenizlr yaşamak zorunda da değilsiniz herkes kendi hayatından sorumlu. Kendini öldürmek kolay değil öyle

Bakın kinamiyorum ama bekar yaşamak da bence güzel bir seçenek.Yani bu biri bitmisken ikinci olayı .3 sene diyorsunuz az bir zaman değil karşınızdakini tanımış olmanız lazımdi aksi sizin iyi bir muhakeme yeteneğinizin olmadığını gösteriyor.Keisnlikle ayrilin bir dakika daha durmayın.

Annede yani abartmasın.
Evde yalancı beslemek daha mı kolaymıs?
3 sneede nasıl tanıyamadınız onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…