Çok çaresizimmm

Çok haklısınız ama sürekli takip ettiği için aşırı sinirli ve şiddete meyilli olduğu için giremedim siteye..
Bir de şöyle bi durum var ilk evliliğim olsaydı sonuçlandırmak kolay olurdu bu ikinci olunca hem hiç istemiyorum hem mecburum yani gerçekten çaresizim..
ne yapacağımı bilemiyorum çok aşırı mutsuzum

Bende anneyim.
Bir anne evladina bunu nasil soyler aklim kalbim mantigim hicbir noktam bunu kabul etmiyor edemezde..
Buyuk konusmayayim ama bana bunj söyleyen annenin yuzune bakmam.
Benim ölmemi istediklerini söylediler ailem boşanmam yerine.. hayattaki en korktuğumuz şey bu dediler. Hatta tehdit de var. Oysaki başımdan geçen bu yanlış evlilikler yaşanmadan önce beni seven bir ailem olduğunu zannediyordum.

Bende anneyim.
Bir anne evladina bunu nasil soyler aklim kalbim mantigim hicbir noktam bunu kabul etmiyor edemezde..
Buyuk konusmayayim ama bana bunj söyleyen annenin yuzune bakmam.
Keşke beni seven üzüntüden ölmemi istemeyen kişiler olsaydı hayatımda çok isterdim. İnanın yaşamak istiyorum ama benim ölümüm herkesin mutluluğu demek

Çok haklısınız. Ben de ölmek için dua ediyordum şu mübarek günlerde. Çünkü insan annesine kötü davranır mı onu üzer mi hiç? Anneyi uzmeye ne hakkımız var(BENİ BU ŞEKİLDE SİNDİRDİKLERİ İÇİN EVLAT ÖLSÜN EVLAT YANSIN DEĞERLİ OLAN ATA DEDİKLERİ İÇİN) diye düşündüğüm için günden güne eriyorum.. tüm sağlığımı kaybetmeye doğru gidiyorum..

Evladı canına kıysa huzurlu yaşarlar malesef çok istiyorlar bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…