Çok çaresizimmm

Böyle arkanızda duramayacak bi aile varken hemen niye evlenmek bu yalanlar sizi ayrılığa götürse bile çalışın kendi hayatınızı kurun diyeceğim ama ülkemiz için çok ütopik evliliği çare olarak görmekten vazgeçmek lazım
Çok haklısınız ben nasıl evlendim diye ilk gunden beri pişmanlık duyuyorum

İnsanların başına ne gelirse elalem ne der?Ailem ne der diye geliyor. Siz o evde mutsuz intiharı düşünürken anneniz bundan mutlu olup boşanirsan beni vur diyorsa annenizi duymayacaksiniz.

Ayrıca her insan hata yapar siz de bu 3 senelik tanışmanızda yalanlarını farkedememissiniz. Bunun için intihar edilir mi?

Herkesin imtihanı farklıdır bu hayatta sizin paynıza düşen de bu olmuş.

Umutsuzluğu bırakıp ayağa kalkın ve silkelenin. olmuyorsa olmuyordur bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz.
Beni en çok yaralayan da ‘kızım ölün gelsin ama bana boşanıyorum deme’ demesiydi 😞 inançlarım gereği intihar edemiyorum çok çıkmaz bir durum

Şuan çalışmıyorum aslında mesleğim var hemşireyim tekrar çalışmaya başlayacağım.. yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız öldürmek ayrıca büyük günah
Ne güzel mesleğiniz var başvuru yapın özel hastanelere falan bi yerden başlayın mesela bende teknikerim atanamadım sürekli özelde çalıştım bulursunuz İnşaAllah hemen stres yapmadan kendi yolunuzu çizin

Anne herkes için çok değerli ama anneniz sizin hayatınızı yaşamıyor. kimse 2. kez boşandı diye ölmez. evliliğinizin kurtarılmaz durumdaysa ayrılın.
Gerçekten merak ediyorum acaba ölmeli miyim 2. Defa boşanmadan ötürü? Hayatıma son mu vermeliyim? Dinimiz büyük günahtır demeseydi 2 aydır bu dünyada değildim

Her gün azap çekiyor , intiharı düşünüyor ancak boşanamıyorsunuz. Neden ? Anneniz üzülecek diye.

Daha 29 yaşındasınız bu hayat sizin. Boşanınca annenizle yaşamaya mecbur değilsiniz. Madem ki : anneniz için , medeni haliniz ; sağlığınızdan önemli kendinize yeni bir hayat kurun.
Çok doğru söylediniz annem için medeni halim sağlığımdan ve yaşamam yada ölmemden kesinlikle daha önemli..

Gerçekten merak ediyorum acaba ölmeli miyim 2. Defa boşanmadan ötürü? Hayatıma son mu vermeliyim? Dinimiz büyük günahtır demeseydi 2 aydır bu dünyada değildim
Saçmalamayın lütfen ya ölmek öyle kolay değil özelikle siz gibi eğitimli insanların bu kadar kolay çaresizim diye yakınmasına ayrı kızıyorum mesleğiniz var niye tutunmuyorsunuz hayata illa başımızda bi erkek mi olmalı ayağa kalkmak için

Konunuzu hatırlıyorum..teyit etmek için eski konularınıza baktım yanılmadığıma emin oldum..adamın üniversite mezunuyum ,evim var tarzındaki yalanlarının yanı sıra başkaları ile görüştüğünü anlamışsınız onda da yalan söyleyip inkar ediyormuş.Mutlaka boşanın çocuk yokken adamla tüm iletişiminizi bitirin onda kesinlikle hemfikiriz ama anlayamadığım 3 sene bu yalanları nasıl anlamadınız / öğrenemediniz de şimdi anlıyor öğreniyorsunuz? Uzaktan devam eden bir ilişki miydi?
Evet uzaktandı ve son ana kadar hep sürdürdü yalanları hatta kendisine itiraf ettirirken çok zorlandım söylemedi yine annesinden öğrendim bazı gerçekleri malesef evlendikten sonra..

Saçmalamayın lütfen ya ölmek öyle kolay değil özelikle siz gibi eğitimli insanların bu kadar kolay çaresizim diye yakınmasına ayrı kızıyorum mesleğiniz var niye tutunmuyorsunuz hayata illa başımızda bi erkek mi olmalı ayağa kalkmak için
Hayır asla erkek olmamalı hiç yüzüm gülmedi evlilikten ve hayattaki en kötü şey olarak düşünüyorum nasıl bulaştığıma da inanamıyorum. Beni çaresiz yapan çok değer verdiğim ailemin keşke ölsen de boşandı dedirtmesen lafları aslında tüm enerjimi ve yaşama sevincimi tüketen..

Uff intihar edeceğim diyip durmayın ağlak ağlak bu halleri bırakın da duruma bi hal çaresine bakın.

Anneye de kimse saydırıp durmasın eski insan onlar hepsi mi kötü derler adama kafasında o. Sadece kadına değil toplumda erkek de 2 kez boşanmış olsa ona da 1 i kötüydü 2 si de mi kötüydü derler.

Hem de o derece zor bi evlilikten çıkıp nasıl emin olmadan evleniyorsunuz.
Ne yalanı var ki eşinizin intihar edicem diyip duruyorsunuz? Üni mezunuyum dedi ama değil diye mi?

Insanlar metres olarak yaşıyorken siz Allahın emri ile evlenmişsiniz. Evlenmek ne kadar normal ise boşanmakta aynı şekilde normal.Kapınızı kapattığınız zaman yaşadıklarınızı sadece siz bilirsiniz.Evladı canına kıysa anneniz huzurlu yaşayabilecek mi? Sanmam.

Uff intihar edeceğim diyip durmayın ağlak ağlak bu halleri bırakın da duruma bi hal çaresine bakın.

Anneye de kimse saydırıp durmasın eski insan onlar hepsi mi kötü derler adama kafasında o. Sadece kadına değil toplumda erkek de 2 kez boşanmış olsa ona da 1 i kötüydü 2 si de mi kötüydü derler.

Hem de o derece zor bi evlilikten çıkıp nasıl emin olmadan evleniyorsunuz.
Ne yalanı var ki eşinizin intihar edicem diyip duruyorsunuz? Üni mezunuyum dedi ama değil diye mi?
Evet malesef evlendiği herkes mi kötü çıktı asıl sorun senin kızında derler diye çıldırıyor annem😞 dediğim gibi kendisini mükemmel tanıttı etrafımdaki herkes aşırı baskı yaptı bu çocukla evlen diye. Söylediği, yaptığı şeylerin %90ı yalan oluyor malesef. Onun haricinde aileme de saygısı yok ve görüştürmüyor evlenmeden once sürekli efendi efendi kapımıza gelirdi evlenince görüşmemi istemiyor ailemle

Insanlar metres olarak yaşıyorken siz Allahın emri ile evlenmişsiniz. Evlenmek ne kadar normal ise boşanmakta aynı şekilde normal.Kapınızı kapattığınız zaman yaşadıklarınızı sadece siz bilirsiniz.Evladı canına kıysa anneniz huzurlu yaşayabilecek mi? Sanmam.
Çok haklısınız ama insanlar çok kötü söylenecek şeyler şunlar; bunda da dikiş tutturamadı, geçimsiz dul kaldı gibisinden 😢

Çok haklısınız ama insanlar çok kötü söylenecek şeyler şunlar; bunda da dikiş tutturamadı, geçimsiz dul kaldı gibisinden 😢
Kim ayrılmak için evlenir ki? Huzurlu mutlu olsanız ne diye canınıza bile kıymayı düşünesiniz? İnsanlar bilip bilmeden konuşmaya bayılırlar gerçeği siz ve Allah biliyor bosverin.

Hayır asla erkek olmamalı hiç yüzüm gülmedi evlilikten ve hayattaki en kötü şey olarak düşünüyorum nasıl bulaştığıma da inanamıyorum. Beni çaresiz yapan çok değer verdiğim ailemin keşke ölsen de boşandı dedirtmesen lafları aslında tüm enerjimi ve yaşama sevincimi tüketen..
Bunu normal akılda biri söyler mi bunu düşünün

Kendinize acımadan bi hayat kurun kolay olmayacak ama mutsuz olduğunuz bu evliliğe mahkum olmaktan iyidir

Back
X