Cok ciddi yardiminiza ihtiyacim var (lütfen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evin ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor aynı evde kalmaya devam ediyoruz hiçbir maddi gücüm veya aile desteğim yok çocuklarıma bakacak biride yok
Yani şu aşamada yapacağınız ne olabilir? Eşinizin evden gitmesi sizin ve çocuklarınız için bir avantaj sağlamayacak.
Evet durum sizin için zor ama bu şartlarda aynı çatı altında olup, onun ihtiyaçlarınızı karşılamasına mecbur gibisiniz.
Hayatına ciddi biri girip sizi ekonomik olarak mağdur etmemesi bile bir şey malesef şu durumda.

Evet mecburum. Belki aklıma bile gelmeyen bir çıkış yolu varsa diye sizlere sormak istedim

ödeme gücünün olup olmaması onun sorunu
nafakaları ödemesini talep edip icraya başvurabilirsiniz

atıyorum 10 bin TL nafaka ödemesi gerekiyorsa geriye dönük 250 bin nafaka borcu varsa, devlet maaşından keser, size verir. memur olduğu için mecbur öder ondan yana endişe etmeyin

ama
siz o parayla kendinize bir hayat kuramazsını ki çalışmanız şart sizin
şu anda ortalama en basit bir ev dediğiniz 20 bin liradan başlıyor 3 çocukla tek göz evde oturacaksanız bile 15 bin isterler, sadece ilk girerkenki kira depozito emlakçı abonelikler 3 parça da eşya taşısanız o paranın yarısı gider. kalan para size kaç gün yetecek?
+
büyük çocuk okullu filan olmuştur artık okulu değişecek düzeni değişecek...

madem aileniz de yok bulunduğunuz şehirde iş imkanı aramanız daha mantıklı duruyor.

boşanma aşamasında adamı evden gönderebilseydiniz iyiydi şimdi boşanma olmuş
ev kontratı zaten adamın üstünedir?
bu durumda şiidet sebepli uzkalaştırma alma hariç adamı nasıl evden gönderebilirsiniz ki? hukukçu biri biliyorsa bilgi versin.

başka konularda da sorduğum birşey ben bilmiyorum çünkü evden gitmeyen adamı zorla nasıl göndercez (şiddet yoksa)?

Cok teşekkür ederim beni anladığınız icin

Biraz daha bekleyip çalışmaya başla, beklediğin süre içinde ne bileyim meslek öğren, dil öğren, üniversite oku uzaktan, bi yerde çalışmana katkısı olacak ne varsa onlara yönel.
Öyle yapacağım önümüzdeki üniversite sınavına hazırlanmaya çalışıyorum okulu kazandığım vakit işler kendiliğinden çözülecek tek çabam ders çalışmak icin elimden geleni yapiyorum

Evet yönlendirdim. Sizde yapsaydınız, şimdi hindi gibi düşünüp durmazdınız böyle.O çocuklara ne şartlarda bakmayı düşünüyorsunuz bundan sonra ?
Ama yapmamış, şu an ben yaptım sen yapmadın deyip zorbalayınca anca siz tatmin oluyosunuz, konuya faydası yok şu tavrın.

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var ama cesaret edemedim . Nafaka 30 bin olarak yazıldı. Geriye dönük en az 540 binlira nafaka birikti üstüne 100 gr mehir altin. Bosandigimiz dönemde korkutarak tercih ederek silah çekerek sindirdi beni. Aptalsın deyin evet aptalım yapamadım polisi bile arayamadım devletin çocuklarımı almasından korktum

Evet yönlendirdim. Sizde yapsaydınız, şimdi hindi gibi düşünüp durmazdınız böyle.O çocuklara ne şartlarda bakmayı düşünüyorsunuz bundan sonra ?
Keşke yapsaydım. Sizde keşke gecmisi degisteremedigim icin yargılamadan sonuca odaklanıp destek olmayı deneseniz

3 çocuk yapmayı bilmiş ama değil mi ?
O çocuklara yazık değil mi
Mesajlarınıza baktım ve hamile olduğunuzu gördüm. Sizin çocuğunuza iyi bir hayat sunacağınızın iyi bir anne olacağınızın garantisini kim veriyor. Ya da yarın bir gün aldatılmayacağınızın boşanmayacağınızın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…