Cok ciddi yardiminiza ihtiyacim var (lütfen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajlarınıza baktım ve hamile olduğunuzu gördüm. Sizin çocuğunuza iyi bir hayat sunacağınızın iyi bir anne olacağınızın garantisini kim veriyor. Ya da yarın bir gün aldatılmayacağınızın boşanmayacağınızın
Maalesef işte bunu anlamıyorlar. Kim ister rezil olup zor durumda kalmayı. Maddiyat para bul araba ev hepsi bir kıvılcımla çöp olabilir

Mesajlarınıza baktım ve hamile olduğunuzu gördüm. Sizin çocuğunuza iyi bir hayat sunacağınızın iyi bir anne olacağınızın garantisini kim veriyor. Ya da yarın bir gün aldatılmayacağınızın boşanmayacağınızın
Bende tam olarak bundan bahsediyorum zaten konu sahibine. Kendi adına evi yok arabası yok birikmişliği yok ama 3 çocuk yapmış ? Olan çocuklara oluyor bu durumda.Ve Konu ben değilim. Lütfen benim üzerimden yorum yapmayın. Ben maddiyattan bahsediyorum. Hayat pahalılığından bahsediyorum.

Danistim ama farklı bir avukata tekrar danışacagim ilkinde olumlu bir çözüm bulamadim
Bitmiş gitmiş davadan sadece nafaka ile bir şeyler yapabilirsiniz. O da bilirsiniz ki artırım bile isteseniz geliri doğrultusunda karar çıkar.

Sizin çalışmanız lazım evden yapacağınız işlerle başlayın. Home office ne bulursanız bir yerden başlamanız lazım zira boşanmış koca bir gün kendiliğinden yok ola da bilir. İşte o zaman size her şey daha zor gelecek.

Üfff neyi anlardım acaba ? 3 çocuk yaparken aklınız nerdeydi ? Hayat çok pahalı . Ve sizin eşiniz sizin için ne yaptı ? Eviniz var mı adınıza ? Arabanız ? Bankada paranız ? Eminim bunların hiçbiri yoktur . Ama sizler çocuk doğurmayı başarı olarak gördüğünüz için peş peşe kedi gibi doğurmayı tercih ediyorsunuz. Sonra da ortada kaldım 3 çocukla kimsem yok. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok neye güveniyorsunuz bu kadar alın işte sonuç
Ne saçma bir yorum ya. İnsanlar istediği kadar doğurur ne alaka başarı felan birde kedi gibi doğurmak yazmışsınız ne çirkin bir tanımlama. Adamın alnında mı yazıyordu mutlu evliliğimiz varken ben gidip aldatacağım seni diye. 3. Çocuğa hamileyken öğrenmiş aldatıldığını bile bile 3 çocuk doğurmamış kadın. İsteyen istediği kadar doğurur sizde hamilesiniz şu an ne yaşayacağınızı bilemezsiniz. Sınanmadığınız yerden ahkam kesmeyin. Çıkmazda olan nerden devam etmeliyim diyen bir kadın var yardım bekliyor hakaret değil ve geçmişinde parçalanmış bir aile öyküsü var. Çocuklu çocuklu sıcak bir aile hayali olmasıda çok normal. Kardeş hasreti çekmiş demek ki kalabalık ailem olsun istemiş. Ne saçma yorumlar görüyorum sitede ya

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var ama cesaret edemedim . Nafaka 30 bin olarak yazıldı. Geriye dönük en az 540 binlira nafaka birikti üstüne 100 gr mehir altin. Bosandigimiz dönemde korkutarak tercih ederek silah çekerek sindirdi beni. Aptalsın deyin evet aptalım yapamadım polisi bile arayamadım devletin çocuklarımı almasından korktum
1- nafakanız gayt iyimiş aslında, nasılsa ödemeyecem diye imzalamış geçmiş herhalde
2- kimse çocuğunuzu filan almaz korkmayın böyle şeylerden artık
3- bu adamda dini korku olsa şu anda siz eş değilsiniz aynı evde sizinle nasıl kalıyor Allah aşkına? helal mi bu? bir de şiddet uygulayarak hem de. ben mehre o kadar güvenmeyin derim.
ama zaten birikmiş nafakanız iyi bir miktarmış ben genelde nafakları az yazıyorlar diye bu kadar olacağını düşünmedim

4- siz gidip icraya verseniz hiç bir ödemeyi gönlüyle yapmasa bile maaşının 1/4üne icra geliyor yanlış bilmiyosam maaşı da 80 vardır, her ay size 20 20 öder artık. yani sonsuza kadar size borçlu olur bu şekilde. --ben avukat değilim ama aşağı yukarı böyle birşeyler olur. fakat siz 20 bin alıp nasıl geçineceksiniz burada iş sizde bitiyor. siz bu adama "çocukları filan kimse benden alamaz, ben gider seni şikayet edersem senin için sıkıntı olur (adam tsk personeli onlar hoş karşılamıyor karısını döven adamı), nafaka için de icraya giderim gerekirse" gibi hiç diklenmediniz herhalde? bunları derseniz döver mi ne olur?

5- üniversite sınavına daha 10 ay vardır herhalde 10 ay daha aynı evde geçer mi? üniversite için başka şehir mi yazacaksınız? üniversite kazanınca aileniz mi "okulunu okusun bırak kızı artık" diyecek? ne olacak ona neden güveniyorsunuz? çünkü şeyi anlamadım şu anda çocuğunuz küçük bakacak kimse yok, çalışamıyorsunuz. e okulu nasıl okuyacaksınız?

Bende tam olarak bundan bahsediyorum zaten konu sahibine. Kendi adına evi yok arabası yok birikmişliği yok ama 3 çocuk yapmış ? Olan çocuklara oluyor bu durumda.Ve Konu ben değilim. Lütfen benim üzerimden yorum yapmayın. Ben maddiyattan bahsediyorum. Hayat pahalılığından bahsediyorum.
Ben de size ne diyorum insanlar hayat planlamasını size mi soracak? Başkasının çocuk sayısına karışırsanız gayet de sizinkine de döner. Sizin ev araba var mı kenarda birikmişiniz var mı ay ne boş boş konuşmalar yahu. Kirada oturan kaç çocuk yapsın ev sahibi olan kaç çocuk yapsın size sorsunlar liste çıkarın

Sizin siniriniz bozuk zaten.

Iddia ediyorum, sizinkinden cok daha mutlu bir evlilige ve guvenli bir limana sahiptim ama bakin ne oldu? 2 bebekle bosandim ben.

Dunya her zaman tersine donebilir, ben dunyaligimi hallettim rahatim, demeyin. Bazen isler rast gitmeyebilir.

Babyrose07 Babyrose07

Konuyu tam anlayamadım

Aldatıldıniz, esiniz sizi evden gondermeyecekse niye bosanmaya ikna etti?
Evde birde kuma mi var su an yoksa?

Geriye dönük almadığım nafaka ödemelerini toplu olarak almayı düşünüyorum. Ama işte ödeyecek gucu yok bu durumda sonuç ne olur bilemedim
Devam eden nafaka aylık maaşından kesilir. Biriken nafakada aylik belli bir miktar maaşından kesilerek odenir. Menkul/gayrimenkul/bankada hesapları varsa onlara haciz koyulur.

Babyrose senin en kısa sürede iş bulman lazım ama 3 çocuğun varmış is bulsan onlara kim bakacak? Kreşe göndersen kreş parasını nasil karsilayacaksin? Ailen de yanında değilmiş.

Önce iş bul para biriktir. Çocukların büyükse o zamana kadar okul çağı gelir.

Bitmiş gitmiş davadan sadece nafaka ile bir şeyler yapabilirsiniz. O da bilirsiniz ki artırım bile isteseniz geliri doğrultusunda karar çıkar.

Sizin çalışmanız lazım evden yapacağınız işlerle başlayın. Home office ne bulursanız bir yerden başlamanız lazım zira boşanmış koca bir gün kendiliğinden yok ola da bilir. İşte o zaman size her şey daha zor gelecek.
Bu saatten sonra artık elimden ne geliyorsa ortaya koyacağım. Evet o koca yok olmak üzere artık

anladığım adam aynı evde evliliğin tüm getirilerinden faydalanıyor ama bekar
büyük ihtimalle de silahlı bir meslek grubundan o yüzden korkuyorsunuz
ne güzel memleket

1- nafakanız gayt iyimiş aslında, nasılsa ödemeyecem diye imzalamış geçmiş herhalde
2- kimse çocuğunuzu filan almaz korkmayın böyle şeylerden artık
3- bu adamda dini korku olsa şu anda siz eş değilsiniz aynı evde sizinle nasıl kalıyor Allah aşkına? helal mi bu? bir de şiddet uygulayarak hem de. ben mehre o kadar güvenmeyin derim.
ama zaten birikmiş nafakanız iyi bir miktarmış ben genelde nafakları az yazıyorlar diye bu kadar olacağını düşünmedim

4- siz gidip icraya verseniz hiç bir ödemeyi gönlüyle yapmasa bile maaşının 1/4üne icra geliyor yanlış bilmiyosam maaşı da 80 vardır, her ay size 20 20 öder artık. yani sonsuza kadar size borçlu olur bu şekilde. --ben avukat değilim ama aşağı yukarı böyle birşeyler olur. fakat siz 20 bin alıp nasıl geçineceksiniz burada iş sizde bitiyor. siz bu adama "çocukları filan kimse benden alamaz, ben gider seni şikayet edersem senin için sıkıntı olur (adam tsk personeli onlar hoş karşılamıyor karısını döven adamı), nafaka için de icraya giderim gerekirse" gibi hiç diklenmediniz herhalde? bunları derseniz döver mi ne olur?

5- üniversite sınavına daha 10 ay vardır herhalde 10 ay daha aynı evde geçer mi? üniversite için başka şehir mi yazacaksınız? üniversite kazanınca aileniz mi "okulunu okusun bırak kızı artık" diyecek? ne olacak ona neden güveniyorsunuz? çünkü şeyi anlamadım şu anda çocuğunuz küçük bakacak kimse yok, çalışamıyorsunuz. e okulu nasıl okuyacaksınız?
Hukuk fakultesi yazacağım okul devam zorunluluğu yok. Okul bitiminde işim hazır okula devam ederken bir işte calisma imkanım da olacak önümüzdeki sınava en küçük çocuğum 3 yaşında olacak. Yaşadığım olayın hiçbir yerinde ailem yok malesef tek başıma basaracagim

Ben de size ne diyorum insanlar hayat planlamasını size mi soracak? Başkasının çocuk sayısına karışırsanız gayet de sizinkine de döner. Sizin ev araba var mı kenarda birikmişiniz var mı ay ne boş boş konuşmalar yahu. Kirada oturan kaç çocuk yapsın ev sahibi olan kaç çocuk yapsın size sorsunlar liste çıkarın
Konu sahibi burda benim muhatabım o halde. Beni neden bu kadar merak ettiniz anlamadım. Evet var. Hepsi var ve benim üstüme .kendi adıma ayrıca birikmişliğim de var. Tüm kadınlar için söylüyorum bunu lütfen önce kendinizi düşünün. Herkesin kendi düşüncesi burası bir platform herkes düşüncesini dile getiriyor. Herkesin doğrusu kendine.

Iddia ediyorum, sizinkinden cok daha mutlu bir evlilige ve guvenli bir limana sahiptim ama bakin ne oldu? 2 bebekle bosandim ben.

Dunya her zaman tersine donebilir, ben dunyaligimi hallettim rahatim, demeyin. Bazen isler rast gitmeyebilir.

Babyrose07 Babyrose07

Konuyu tam anlayamadım

Aldatıldıniz, esiniz sizi evden gondermeyecekse niye bosanmaya ikna etti?
Evde birde kuma mi var su an yoksa?
Evde kuma yok.
Ben zaten boşanmak istiyordum anlaşmalı olarak bitirip arkasından beni tehdit edip köşeye sıkıştıracagini düşünemedim. Normal bir psikolojide değildim hiçbir şekilde sağlıklı düşünemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X