Cok ciddi yardiminiza ihtiyacim var (lütfen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kadın ilerde aldatilacagini nerden bilebilir fal mi acsin istiareye mi yatsin takmisiniz 3 çocuk mutlu giden bir evlilikte bakmaya gücü varsa 3 de yapar 5 de mutluyken yapmış sonra bakiyo aaa aldatıldı sineye çekmedi boşadı napsin şimdi çocukları
Mutluyken mi yapmış acaba ??? Neyyssseeee

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi geceler
Heralde adamla derdini çözmeye yarar diye mi düşündü bilemedim ama hukuk mesunları artık kendini geçindiremiyor ilk seneler özellikle, anca hazırda çok nüfuzlu ve zengin müvekkillerin olacak falan
Hedefim avukatlık degil savcilik

Heralde adamla derdini çözmeye yarar diye mi düşündü bilemedim ama hukuk mesunları artık kendini geçindiremiyor ilk seneler özellikle, anca hazırda çok nüfuzlu ve zengin müvekkillerin olacak falan
Ben de kendi davamı çözmek için hukuk okumayı aklımdan geçirmiştim, insan boşanma sürecinde maalesef sağlıklı düşünüp karar almakta çok zorlanıyor, minicik olumsuz bir yorum duymak bile dibe çökertebiliyor bi anda.

Mutluyken mi yapmış acaba ??? Neyyssseeee
Mutsuzken neden yapsın tecavüze ugramadi ya. Su zaman da masraflar bakım vs haklısınız evet ama kedi gibi doğurmak yada çocuk yapmayı beceri saymak hiç hoş degil3 tane ile kedi gibi doğuruyor tabirini duymak istemezdim eğer yaşım daha uygun olsa bende 3 isterdim şahsen ozaman hepimiz kedi gibi olurduk

Mutsuzken neden yapsın tecavüze ugramadi ya. Su zaman da masraflar bakım vs haklısınız evet ama kedi gibi doğurmak yada çocuk yapmayı beceri saymak hiç hoş degil3 tane ile kedi gibi doğuruyor tabirini duymak istemezdim eğer yaşım daha uygun olsa bende 3 isterdim şahsen ozaman hepimiz kedi gibi olurduk
Haklıysam o zaman artık bana yazmayı bırakın. Hayatını garantiye almadan kendisini silahla sindirmiş birisine güvenmiş hata etmiş evet bunu dedim ve olan çocuklara oluyor dedim hepsi bu.

Evin ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor aynı evde kalmaya devam ediyoruz hiçbir maddi gücüm veya aile desteğim yok çocuklarıma bakacak biride yok
Bu şartlarda o adamı sadece maddi gelir kaynağı olarak görüp elinizden gelidğince yoksayacaksınız. Bu süreçte de toplayabildiğiniz kadar delil toplayın elinize geçen 3-5 kuruşu bile saklayın. (Zaten boşandım diye bakmayın olaya sizi zorla tuttuğuna tehdit ettiğine dair ne kadar delil varsa cebe atın.)

Bosanan cocuklu kadinlar icin 2 onemli unsur var. 1.si ekonomik özgürlük 2.si destek. Hukuken biseye sahip olmak için eski esin bir cem yilmaz bir acun ilicali falan olmasi gerekiyor. Kadinla erkek kesinlikle esit olamiyor. Cocugu al git calis desen kirasi, kresi, beslenmesi osu busu, asgari ucretle cok zor. Biriken nafakayi icraya koy desek adamin maasinin 1/4i kesilerek yatacak ya da tazyik.hapsi talep edeceksiniz ama adam cildirir size zarar verir.

Ara yorumlari okuyamadim durumu bilemiyorum ancak yapacaginiz en dogru sey tasi taragi toplayip annenizin yanina gitmek, is bulmak, sonrasinda yinr anne destegi ile gecinmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X