Cok ciddi yardiminiza ihtiyacim var (lütfen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz ütopik bence :) sizin en kısa eğitimle, tek başınıza geçiminizi sağlayacak parayı kazandıracak işlere yönelmeniz daha mantıklı, yine siz bilirsiniz tabii. Hukuk 4 yıl, üzerine staj, sonrasında bürolarda çalışanların bile asgari ücretten hallice kazandığı bir bölüm maalesef.

Heralde adamla derdini çözmeye yarar diye mi düşündü bilemedim ama hukuk mesunları artık kendini geçindiremiyor ilk seneler özellikle, anca hazırda çok nüfuzlu ve zengin müvekkillerin olacak falan

Konu sahibi lütfen yardım edin diye konu açıp hukuk okuycam tıp da kazanırım ama onu okumaya vaktim yok en iyi hukuk okumak diyip gitti 😒 üniv okusun tabii ki ama halihazırda çok acil bir çıkış planına ihtiyacı varken ki burada güzel önerilerde bulunanlar da oldu, inşallah en kısa zamanda bir çıkış bulur da tıp da okur hukuk da okur ne diyim

Konu sahibi lütfen yardım edin diye konu açıp hukuk okuycam tıp da kazanırım ama onu okumaya vaktim yok en iyi hukuk okumak diyip gitti 😒 üniv okusun tabii ki ama halihazırda çok acil bir çıkış planına ihtiyacı varken ki burada güzel önerilerde bulunanlar da oldu, inşallah en kısa zamanda bir çıkış bulur da tıp da okur hukuk da okur ne diyim
Savcı olacak bu kısmı atlamayalim 🤐

Fake miydi acaba 🤔
Ya kocası aldatmış boşanmış yok aynı evde sindirilmiş dayak yiyormus polisi arasa polis gelene kadar öldürürmus herşeye cevabı var ama savcı olacak tabi canım tabi isterse Cumhurbaskani olsun 😂 Bu kadar zeka var madem üç çocuğun önünde dayak yemek bosandigin adamla aynı evde sindirildim demek hangi zeka belirtisi 💅

Ya kocası aldatmış boşanmış yok aynı evde sindirilmiş dayak yiyormus polisi arasa polis gelene kadar öldürürmus herşeye cevabı var ama savcı olacak tabi canım tabi isterse Cumhurbaskani olsun 😂 Bu kadar zeka var madem üç çocuğun önünde dayak yemek bosandigin adamla aynı evde sindirildim demek hangi zeka belirtisi 💅
Dersleri iyiymiş okulda ama tıp da kazanıyormuş

Mehir talep edebilirsin, ayrı bir alacak davası açılması gerek ve bu bir süreç alacak elbette. Hemen alırım diye düşünme en az 2 sene sürer. Sen bence çocuk bakımı olur, yaşlı bakımı olur biraz para biriktirmeye bak. Başka ne iş yapabilirsin, varsa seçeneklerin part time bile çalış. Yanında küçük çocuk varsa evinde çocuk bakabilirsin, ya da çocuklarını eve götürmeni kabul eden bir aile bulabilirsin. Yarım gün bakıcı arayanlar oluyor. Allah yardımcın olsun.

Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin kimse şiddet görmesin çocuklar üzülmesin tek temennim bu.Ama savcı olucam diyen biri bu kadar iddialı konuşan biri gelipde burda yardiminiza ihtiyacım var demez çoktan gerekeni yapardi
Ben de hukuk yazıcam diyene kadar çözüm arıyor sandım ki yazdı da insanlar çözüm olabilecek şeyler. Eğer durum gerçekse konu gerçekse bir an önce bir şeyler yapılması gerekir. En acil çözüm neyse. 3 çocukla boşandığın adamla aynı evde tehdit altında yaşarken üniv sınavında nerelerin geleceğini konuşmak ne bileyim yani neyse ben gidip yatam

Ben de hukuk yazıcam diyene kadar çözüm arıyor sandım ki yazdı da insanlar çözüm olabilecek şeyler. Eğer durum gerçekse konu gerçekse bir an önce bir şeyler yapılması gerekir. En acil çözüm neyse. 3 çocukla boşandığın adamla aynı evde tehdit altında yaşarken üniv sınavında nerelerin geleceğini konuşmak ne bileyim yani neyse ben gidip yatam
Yat bacım yat şuan kocasıyla pardon eski kocasıyla evde uyudu seneye sınava girecek sonra savcı olacak biz kendimizi düşünelim uykusuz kalma 😂

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi geceler

Hedefim avukatlık degil savcilik
Şuanda da sağlıklı düşünemiyorsun . Bu dediğin konuma gelmek ; herşey yolunda gitse hiç sene kaybetmesen, tüm sınavları ilk seferde geçsen bile 6-7 yıllık süreç . Ki üç çocukla öyle bir ortamda hukuk fakültesi kazansan bile zaten 4 yılda mezun olamazsın illa ki uzar .

Yahu kadın ilerde aldatilacagini nerden bilebilir fal mi acsin istiareye mi yatsin takmisiniz 3 çocuk mutlu giden bir evlilikte bakmaya gücü varsa 3 de yapar 5 de mutluyken yapmış sonra bakiyo aaa aldatıldı sineye çekmedi boşadı napsin şimdi çocukları
aldatılmasa da mutlu da olsa ekonomik özgürlüğü de olsa bu ülkede kadın kaç çocuk bakabilir ki
hakkıyla bakıp ilgilenebilmek için zaten üç çocuk yapmaması lazım
hele de bir erkeğe mahkum bir kadın tabi ki kendi bakabileceği kadar çocuk yapmalı
bunu bilmek için allamei cihan olmaya gerek yok

Şuanda da sağlıklı düşünemiyorsun . Bu dediğin konuma gelmek ; herşey yolunda gitse hiç sene kaybetmesen, tüm sınavları ilk seferde geçsen bile 6-7 yıllık süreç . Ki üç çocukla öyle bir ortamda hukuk fakültesi kazansan bile zaten 4 yılda mezun olamazsın illa ki uzar .
çocuk küçük çalışamaz ama okula gidebilir

Aldatildigimi öğrendikten birkaç ay sonra o zamanki zayıf psikolojimden faydalanarak anlaşmalı olarak bosadi beni eşim. Ama gitmeme de izin vermedi tehdit etti cocuklarimi ve beni öldürmekle. İyice köşeye sıkıştım tıkandım. Yine bekledim bu durumda tam iki yıl geçti. Simdi artık çıkış yolu arıyorum çünkü eş kişisisi kendi hayatına alemine istediği gibi devam ediyor ve bana da zulüm

Yaşadıklarınız çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun.

aileniz boşandığınızı biliyor mu ? Biliyor ise o adamla aranızda hiçbir bağlayacılık yokken nasıl aynı evde yaşamanıza müsade ediyorlar anlam veremedim. sizi ve çocuklarını öldürmekle tehdit eden bir adam üstelik.

erkek kişisi (adam demek istemiyorum) hayatını yaşıyor ve siz onun yemeğini ütüsünü her şeyini yapmaya devam mı ediyorsunuz

umarım cinsel anlamda sizi rahatsız etmiyordur.

anne ve babanız yanınızda değilse diğer aile büyükleri de mi hiç destek olmuyor ?

aslında söylenecek çok şey var ama karşınızda ki insan sağlıklı değil. onu en iyi siz tanıyorsunuz umarım bu erkekten siz ve çocuklarınız en kısa zamanda kurtulur.

Yani maddi manevi hiçbir destek yok,gidecek kimse yok,3 çocuk var.Üzgünüm ama ya anne ya da babanıza gideceksiniz evli değillerse yalvar yakar birlikte yaşamak istediğinizi söyleyip hayatınıza devam etmeye çalışacaksiniz.Ya da bu adamın yanında çocuklar büyüyenceye kadar -zor da olsa- yaşayıp iyi kötü para biriktirip işe girip çekip gideceksiniz

Olması gerekenin 10 katı hukuk fakültesi var. Hevesinizi şevkinizi kırmak istemem ama gerçekçi olmak gerek. Mezunlar bile staj adı altında, işi öğreniyorsun denip asgari ücrete çalıştırılıyor. Kim okula bile gitmeden dışarıdan mezun olmuş birini işe alır? Hepimiz memnun oluruz hemcinsimizin kendine böyle çıkış yolu bulmasına. Yeni doğmuş bebeğiniz olmasa yine de şansınız vardı. Bebeğe kim bakacak, aile desteğiniz yok. Yani adam anlayışlı düzgün olsa, sen okuldayken ben bakarım dese yine okuyun meslek edinin. Silahla gezen psikopat biriyle yaşıyorsunuz.

Bunu avukatlar bilir atıp tutmak istemem ama mesela o hesapladığınız nafaka aynı evde yaşayınca nasıl ispatlanıyor. Yani aynı evde olmasanız hesaba göndermek zorunda. Her ay elden verdim dese ispatlayabilir misiniz? Boşanırken mehrini de verdim diyebilir, bu nasıl ispatlanır mesela çünkü hiç bir şeye itiraz etmemişsiniz. 18 aydır hiç nafaka almamışsınız ama icraya vermemişsiniz. Bunlar adamın lehine değil mi? Çocukların her masrafını karşılamış, kira fatura market okul va ödemiş hep. Avukata sordum dediniz bunlar için ne dedi?

Birden aydınlanma yaşayıp her şeye sıfırdan başlamak istiyorsunuz anlıyorum ama bu adam sizi kıskaca almış. Silahı olan karaktersiz vicdansız bir adama kafa tutmak kolay değil. Bu adamla resmen evli de değilsiniz. Çekip gitse 3 küçük çocukla ne yapacaksınız? Şimdiye kadarki nafakaları elden verdim diyecektir. Size 30 bin TL yetecek mi, kiranızı ödeyip evin masraflarını karşılamaya devam edecek mi? Ya da verir 30 bin nafakayı ne haliniz varsa görün der. Çocuklar okul çağında olsa yarım gün de olsa iş bulursunuz ama bebek var.

İşiniz çok zor, sakin kalıp sessiz sinsi hareket etmelisiniz. Kışkırtmayın tartışmayın. Evi ortak paylaşan ev arkadaşı gibi takılın. Biriktirebildiğiniz kadar para biriktirin. Çocuklar adına hesap açtırın ve her ay onlar adına para yatırsın. Gebersin gitsin diyeceğim ama çocuklara yazık.

Cidden başta çok üzüldüm ama şunu yazınca adamın sizi nasıl kandırdığı belli oluyor.Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Bugünden yarına çözüm bekleyen sorunlar için çok zor olan yedi sekiz sene sonrasına hayaller kurmak sizin şu anki durumunuzu düzeltmeyecek.

Cidden başta çok üzüldüm ama şunu yazınca adamın sizi nasıl kandırdığı belli oluyor.Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Bugünden yarına çözüm bekleyen sorunlar için çok zor olan yedi sekiz sene sonrasına hayaller kurmak sizin şu anki durumunuzu düzeltmeyecek.
Onu okuyana dek bende akla yatkın fikirler alsin diye basligi acmis olmasina sevinmistim ama belliki bu yasadigi hayal dunyasi onu bu zamana getiren, bu duruma getiren sey. Belliki gozu kor, kulagi sagir gerceklere, ya ciddi problemleri var yani asiri saf olma, cocuksuluk gibi ya da trolledi amacina ulasamadi, sıkıldı cikti gitti.

Dikkat edin. Insanlara fazla guveniyorsunuz hersey acik aslinda mesajlasmada. Ben canina okurum boyle insanin. Hala aptal ayagina mi yatayi diyorsunuz. Olayin sicagi sicagina bisey uapmazsaniz sonrasinda unutrum hatirlamiyorum sen yanlis hatirliyosun gibi sacma sapan konusmalardan suustune cikiyorlar

Bu, canını okumuş haliniz mi?
Anladığım kadarıyla siz büyük konuşmayı seviyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X