cok cikmazdayim kocami cok seviyorum ama :-(:-(:-(:-(:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzlm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
848
0
16
Kocaeli
Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya

Tovbe yarabbi yaa. Anlamadigim birsey var; kocanizla ne ilgisi var?
Hem neden kucuk bi kizla tartismaya giriyorsunuz? Istemiyorsaniz tasinirsiniz ya da mesafe koyarsiniz ki bu bana daha mantikli geliyor

kocanın dusuncesı ne pekı tatlım?

aynı evdemi kalıyosunuz yoksa altlı üstlümü oturuyosunuz

bencede annen haklı bende olsam kızımı sakınırdım galiba

iftira olabilir ama hala o kız nasıl orda kalıyor şaştım doğrusu

dedesi affetsede o kızın ordan uzaklaştırılması gerekiyor

yok daha neler..

dede nasıl affetmış hayret doğrusu, ben olsam asla affetmezdım.
aılen tuhaf bı aıle olduklarını söylemekte haklı
ama ayrılmak ne alaka? eşının ne suçu var?

15 yaşında kı ufaklığa gelınce,
şımdıkıler çok fena ya,
kırk yıl düşünsem dayımın karısına gıdıp böyle bırşey demek aklıma gelmez.
eşıne ve kayınvalıdene anlat bence durumu.
Kızın annesıne de söyle bellı kı çok şımarık bı çocuk konuşsunlar

Eşın ne dıyor bu olanlara?
Anladığım kadar hepınız aynı bınada oturuyorsunuz? Içıne sınmıyorsa eğer taşınmayı teklıf etsen?

bence taşınmalısın o kızdan herşey beklenir eğer sana da gıcık gittiyse yarın bigün sizede iftira atıp aranızı bozmayacağına kim garanti verebilir...

Alttli ustlu oturuyoruz esimin bi sicu yok sadecee burdan tasnmamz grekior yda onlrdan birinin burdan gtmesi gerwkior herkeze rezl oluorz dyorum ama annesi ole bi girmiski aklna bise olmaz dyo ennksa zmn da ev satilirsa gdeblrz anca dyo. Bu ara kayinvalidemle gorumcemle hc biryle knusmuorm o ufaklk bna bunlri yapti cikp hic biri bisey dmedilr onu hakli gordulerr.

bence taşınmalısın o kızdan herşey beklenir eğer sana da gıcık gittiyse yarın bigün sizede iftira atıp aranızı bozmayacağına kim garanti verebilir...

Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri

Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri

Aklima gelmedi degl ama yuh yaa dayisi sonucta ne bileyim. Boyle bisey dusunmek bile utandiriyor beni kaldi ki o kizin soyledikleri. Ama evet artk boyle cocuklar. Aslnda cocuk bile diyemicem.

Aklima gelmedi degl ama yuh yaa dayisi sonucta ne bileyim. Boyle bisey dusunmek bile utandiriyor beni kaldi ki o kizin soyledikleri. Ama evet artk boyle cocuklar. Aslnda cocuk bile diyemicem.

Cocuk dgil bu seytan seytan. Ust katimdlar sanki bu iftirayi bn atmisim gibi herkz bi tavirlrda bna karsi ama o kizi pis pisliolr. Guya onun babasi yizinden olmus gorumcemde ayrildi geldi hepsi ust ktta yasio artk

acaip bir kız olduğu belli zaten baksana boyundan büyük işler yapmış aile huzurun için olabildiğince uzak dur bence...

canım lütfen harflerin bazılarını saklama bu kadar,bizede göster ki tam okuyabilelim.cebelleşiyorum okurken.

Ufakligin icine seytan kacmis herhalde,dedeye dayiya iftira,
sana seni ayiracam demeler..

iftira olduğuna nasıl emin oldunuz? baskılardan tehditlerden korkup "ben uydurdum" demiş olmasın???

Yengeç e katılıyorum.
Nice kendi öz yavrusuna pis nefsi uyanan babalar,dedeler,abiler,amcalar okuduk..
Bu işin altında bişey var bence.
Korkudan şikayetini geri almış olabilir.
Ve bu ülke de nice taciz ve tecavüz mağdurlarının da yalancılıkla suçlandığını unutmayalım.

Kuzen falan olsa bir derece ama dayısı için o yaştaki birisiyle bu şekilde konuşmak çok çirkin. Keşke böyle birşey söylemeseydin.

O yaşta bir çocuğun böyle hassas bir konuda dedesine iftira atabilmesi için çok ama çok vurdum duymaz olması lazım ki bu çok sık karşılaşılan bir durum değil.

Bilemiyorum, ben olsam bu ailedeki herkese şüpheyle yaklaşırdım

siz nasıl 15 yaşındaki bir kıza dayında gözün mü var dersiniz
yazık çok yazık. onlara nikah bile düşmez. nasıl bir sapkınlıktır böyle.
o kızın yerinde olsam parçalardım sizi
ayrıca bu sözünüzden acaip bir aile yapınız olduğu kanısına vardım.
15 yaşındaki bir kız etraftan çekinir. arkadaşlarından çekinir.
böyle bir şey olsa bile onu gizlemeye çalışır, ama bu kız iftira! atarak kendini ifşaa etmiş öyle mi?
valla evin hanımarı kıza böyle sapkın kelimeler savurabiliyorsa erkeklerinin neler yapacağını düşünemiyorum bile.
ya da düşünüyorum , yapmışlar yapacaklarını ve kodesi boylamışlar.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…