bence taşınmalısın o kızdan herşey beklenir eğer sana da gıcık gittiyse yarın bigün sizede iftira atıp aranızı bozmayacağına kim garanti verebilir...
Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri
Aklima gelmedi degl ama yuh yaa dayisi sonucta ne bileyim. Boyle bisey dusunmek bile utandiriyor beni kaldi ki o kizin soyledikleri. Ama evet artk boyle cocuklar. Aslnda cocuk bile diyemicem.
Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri
acaip bir kız olduğu belli zaten baksana boyundan büyük işler yapmış aile huzurun için olabildiğince uzak dur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?