Bence siz digerlerinden daha anormal bir drumdasiniz. Benim kayinpederime torunu bana tacizde bulundu diyecek, sonra kayinpeder o kizi affedecek. Valla " baba senin aklin yerindemi " derim. Nefena bir ailenin icine düsmüssun ama ilginctir taktigin tek konu ufak yeğenin.bence o ailenin daha buyuk sorunlari var. Allah islah etsin.
Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri
aynısını yazacaktım, Türkiyede aile içi şiddet ve taciz inanılmaz yüksek oranlarda. 15 yaşında kızın durup dururken böyle bir iftira attığına ben inanmıyorum, en çok aile içinde olıyo bu tip taciz ve tecavüzler. çocuklar şikayet etse de yakınsa da inanan olmuyo ya da hasır altı ediliyor.böyle düşünülebilen bi ailede taciz olmasına neden şaşırıyorsunuz
burası türkiye ne dedeler ne babalar gördük
bu kadar rahat konuşmadan önce keşke insanlar kendi çocukları da olduğunu düşünebilseler
Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya
Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri
Olaylarin en basinda hep o kizin yanindaydm ona inandm hatta ailede tek bn inandm ona destek olmaya calistim kol kanat olmaya calistim sonra yavas yavas bu kzin foyalari ortaya cikmaya basladi halasi ve amcalariyla bir olup para koparmak icin bole bise cizmisler kafalarinda. Kaynpederm braz agresf eger onla kaynimi iceri attirirsalar benim esim disarda tek kalir evi felan satar (gorumcemde ) onlarn gelini ya ona dusen pahida aralarnda paylasp buralardan gitmyi planlamislar. O kizda herseye taman demis son.model tlfon ve marka bi ayakkabyla bizi karninin doydugu eve ihanet etti. Burda uzun yazamiorm. Belki ewt o kelimeyi dememeliydim ama bn ona destk olrkn gerceklri ogrenince kendmide kocamida geri cektm dye bni kovdu kufur etti. Ailemi aramis herkzden haberszce kizinizi alin ondan nefrt ediorz ailecek dayimda istemior onu zaten fln demis. Beynimden kaynar sular dokuldu.
bu yazıyı okuduktan sonra kafam daha çok karıştı.(dayında gözünmü var) sizde genç bir kıza bunu yakıştırıp söylüyebiliyorsanız sizede bazı şeyler normal geliyor.
1-Bu kızın ana babası nerde ve sizin neyiniz oluyor
2-Ortada hiçbir dell yokken kayınpederinizi ve kaynınızı içeri atmazlar.
3-Bu halalar,amcaların yaptığını söylediğiniz plan zaten çok komikte,bunu kimden duydunuz?
Hic birsey normal gelmior. Senin gozun dayndmi ddm bole knusma bak herkz sni yanls anlar. Bna gecerli bi sebep sole nye gndermk istiosn bni ddm. Bana tek soledgisey daym bna kalck dmesi oldu o sokla snirle ole bise dedm . Dedesyle dayisina bole biseyi para icin yakistran bi kiza bnm bole dmem cok fzla anorml dgl. Cunku para icin hepmzi rezl etti. Hos kaynpederm fln hic bise olmams gbi haytlrna o kzla dvam edior ama bn bu igrenc duruma dayanamiorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?