15yaşındaki bir çocuğun ortada hiçbirşey yokken böyle bir iftira attığına kimse beni inandıramaz.Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya
Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri
Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri
Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?