cok cikmazdayim kocami cok seviyorum ama :-(:-(:-(:-(:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki kız haklı ve arkasında kimse olmadığını görünce saldırganlaştı.
Belki ona inanan birileri olsaydı çevresinde farklı olurdu.
Dede dayı tacizi duyulmamış şey değil. Hem de kimsenin konduramadığı kimselerde.

Bunu yaşayıp da itiraf edebilmek bile zorken bir kız neden yalan söylesin.
Çok düşündürücü...

o kız zaten belli etmiş kendini..
kim bundan sonra ona kanıp hareket ederki..
üstelik 15 yaşında bi çocuğun lafıyla eşinle aranızda bi sorun olmaz sanırım...
ailenize gelince endişelenmekte haklılar bi kere kurt düştümü insanın içine böyle oluyo...
eşinle ortak bi karar alman lazım bu durumda...
eğer sende ailen gibi düşünüyosan tabi...

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki iftira ettiğinden.

Ben pek inanmadım.

İftira olduğunu nerden biliyorsun ? Belki doğrudur.

Doğru olduğu zaman bile ilk savunma "iftira" şeklinde oluyor.
Çocuk uydurmuş,çocuğa mı inanacaksın bana mı vs...
Çoğu çocuk bu yüzden susuyor.

Taciz suçlularının hiç evet ben taciz ettim dediğini hiç sanmıyorum.
Dede yapar mı demişsin,evet yapar.O kadar çok örneği var ki...

Bence de kız bu sorunlar yüzünden sinirli olabilir.

15yaşındaki bir çocuğun ortada hiçbirşey yokken böyle bir iftira attığına kimse beni inandıramaz.

Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri

öyle bişey nasıl aklınıza gelebilir Allah aşkına.
Ne biçim aile ilişkileriniz var sizin .

birgün aynı9 iftirayı kocana atmayacağı ne malum. ben olsam sakınır dikkate derdim. taşınma imkanım varsa ailem i karıştırmazdım kendim taşınmak isterdim zaten.

işte bana kimse inanmaz diye ve bu tepkiler yüzünden mağdurlar konuşamuyor ve saklıyor.
kız 15 yaşında ve ne baskılara maruz kaldıki geri almak zorunda kaldı şikayetini.

bu ne yaaa

hala nasıl o aileyle aynı çatı altındasınız anlayamadım!
eşinizi ikna edin, başka bir semte taşının..

sizin davranışlarınız hiç normal değil siz o kıza nasıl dayında gözün mü var dediniz ne söylediğinizin farkında mısınız ? hem herkes de söylemiş ne malum iftira olduğu ? 15 yaşındaki hangi kız dedesine ya da dayısına böyle bir iftira atar ? korkmuş geri çekmiştir şikayetini ama çekse bile bu adamlar yine yargılanırdı beraat mi ettiler ?

kocanız biliyor mu yeğeninin kendisinde gözü olduğunu düşündüğünüzü ? kocanızın yerinde olsam yapacağım şey bell olurdu Allah ıslah etsin ne diyeyim ki

aile içi bu tür tacizler çok fazla baba bile kızına tecavüz ederken ben artık duyduğum hiçbir şeye şaşırmıyorum.ve acaba gerçekten iftira mıydı yoksa kız şikayetinden vaz geçmek zorunda mı bırakıldı diye de düşünüyorum.neler oluyor hayatta..

ailen çok çok haklı ben olsam o ailenin içinde bir dakika dahi tutmazdım kızımı böyle çarpık ilşikilerin olduğu ortamda mümkün değil.

sende o ortamda dura dura kendinden geçmişsin 15 yaşındaki kıza dayında gözün mü var demek normal bi insanın düşüneceği bi şey mi sence?

ayrıca eskiler ne demişler;ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.yani bu olayda "acabalar" çok fazla.

Son düzenleme:
15 yasindaki bir genc kiz ergenligi zaten zor yasiyor.
Bu olaylar dogru ise, herkes "iftiraaaaa" diyip kestirip atip ve kimse bu kizi anlamaya calismadiysa.
Hepinize duydugu nefret gayet normal.

'kız dedeye iftira atmış ve dede de torununu affetmiş' çok düşündürücü bi durum

sizin kullandığınız cümleye gelince hiç hoş değil

Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri

Bu nasıl bir zihniyet,nasıl bir cümle.Bırak söylemeyi,düşüncesinden bile ar ederim.İnan midem kalktı.Eşimin öz yiğenine,Allah'ım yarabbim öfkeden kudursam da her lafı söylerim ama böyle birşey asla.Böyle birşeyi aklıma dahi getiremem.Allah tan kuldan utanırım.
Delil olmadan kimse ceza evine girmez.Ya delil yetersizliğinden tahliye edilir,ya da delillerle suçsuz olduğu ispatlanıp beraat eder.Ya da kız korku ve tehdit karşısında suçunu geri alır,iftira attım der.Hiç bir çocukta öz dayısı ve dedesine böyle bir iftirayı kolay kolay atamaz.Kızın sana karşı ve etrafındakilere karşı agresif davranışları,zaten psikolojik olarak çöktüğünün sinyallerini veriyor.Ne yaşadığını bilemeyiz.Hadi fitira attı diyelim,böyle birşeyi kolay kolay kimse affedemez,kabullenemez,unutamaz,birbirlerinden uzaklaşmaları uzak durmaları gerekir.Sebep ne olursa olsun,iftira veya değil,senin o çatı altında onlarla yaşaman,aynı onların zihniyetiyle kıza böyle bir laf söylemen Allah'ım evlerden uzak olsun.

Bence çocukla hırlaşmak yerine,bir yenge,bir abla olarak yaklaşman lazım.Her insanın evladı var.Kendi evladı yerine koyarak davranması hoşgörüyle yaklaşması lazım.15 yaşındaki bir çocuğa şeytanmış gibi yaklaşmak ne kadar doğru.Büyük bir ihtimalle babası da yoktur.Veya ayrıdır.Çocuk sana sen dayıma layık değilsin diyorsa,ona böyle iğrenç bir cümle kullanmak yerine oturup konuşmanı tavsiye ederim.Ya da verilecek bir cevap varsa,eşin versin sen değil.

Allah korusun ya ne fenaymış o kız öyle .
Onun böyle söylediğini eşine söyle .
Günü gelir sana iftira atarsa eşine böyle demişti dersin .

Eşimin yeğeni tacize uğradı. 15 yaşında bir kızı nasıl korurum bu insanlardan demek zor. Cesaret ister. Ama değerlidir. Sizin yaptığınız kolay olan. İftira attı. Bak sen Cadıya. Bizi de ayıracak. Vay vay. Küçük ... sanki çevremiz hep dizilerdeki fettan genç kızlarla dolu. !

O kızcağız şimdi güvendiği ilk erkekle evlenir, sırf evden uzaklaşmak için. Belki de kaçarak. Arkasından da söylenir: bak yine yaptı yapacağını. Zaten belliydi. Bir insana, gence, çocuğa emek vermek bu kadar mı zor? Ablalık yapmak, ona sahip çıkmak. ..

Buraya bir konu açılsa: 15 yaşındayım. Dedemin ve dayımın tacizine uğradım. Kimse bana inanmıyor. Yengem bile!! Korkudan şikayetimi geri aldım. Şimdi iftiracı durumuna düştüm. Çaresizim. Hepsinden nefret ediyorum. ????

Kusura bakmayın da
Neden olmasın ? Baba 5 yaşındaki çocuğunu cinsel istismara uğratmıştı Ayşe Arman'ın yazısında detaylıca okuduk
Dede mi yapamaz
Sapkın insan çok maalesef günümüzde

Diyelim ki bu bi iftira
Peki insan nasıl affeder böyle adi bi iftirayı atanı !
Tuhaf :97:

Bence de en azından siz bu insanlardan fersah fersah uzaklaşın
En azından eviniz barkınız ayrı bi semtte olsun

Siz hepsinden daha acayipmişsiniz

canııım ya sanada bir iftira atarsa. kendini nasıl aklarsın nasıl temize çıkarsın. bence ailen haklı. eşinle konuş. benim söylediklerimi söyle. ayrı eve çıkın. yoksa ben giderim de. bu saatten sonra böyle iftira mı olcak die tedirgin yaşayamam. mutlu olamam de. Naparım ben banada yaparsa de. Elalemi nasıl inandırırım. başta sizleri nasıl inandırırım de tatlılıkla. olmadı resti çek. mecbur gelcek peşine. ayrı ev açcak. çünküüüü kusur o tarafta sen haklısın. bana güven cnm. mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…