Anne ve babasi bu olaylarin icinde babasininda oldgu ogrenilince ayrildilar. Kiz ses kaydna almis zmaninda knusuolr sole para alirz bole yparz dye. Tabi kz dedsninno halini grunce dha fzla dyanamadi geri aldi ifadesni . Kmse ktu davranmdi tam tersne herkz ona inandi inanmasada blli etmdi. Ama sonra kndi itiraf edince herkz tavir aldi. Intihar etti vicdan azabindan . Hastahnde soledi herseyi. Ve adli tiptan glen raporda kz brazck kizlginin zedelndgi cktgi icn kayinpedrmi ve kaynimi iceri aldlr. O zeselenme olayinida kiz biraz ucuk sgara alkol hersy var kafasi iyiken kndi ypms ole dedi ve kanitlandi. Hersyi acik acik yazamiorm ondan yanls anlasilmalar olmasi normal
Bu planı kim anlattı ?
Görümcen mi ? Kız mı ?
Evin satılıp bölüşüleceği ne malum ?
Zaten halalarla amcalara hak düşmez ki.
Hem bu bir iftiraysa dedenin celallenip reddetme ihtimali bile olabilirdi.
Ben görümcenin bakış açısını ve her 2 aileyle ilişkisini merak ediyorum.
Eşinle ayrı yere çıkma şansınız varsa çıkın yoksa da çıkın. Evlatlarınızın bu insanlar arasında mı büyümesini istiyorsunuz. Kim haklı kim haksiz bilemicem ama ortada bir pislik var. Bir tarafın bir tarafa yaptığı. (Artık hangi taraf doğru söylüyorsa) Bu ortamda mı büyüsün çocuklarınız? Normalleri bunlar mı olsun?
Brezilya dizilerini gecti. Ben sustum.
Zaten konu yeterince karışık bir de konu sahibi harfleri kullanmada da cimrilik edince iyice anlaşılmaz oldu.
Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya
benim tek diyecegim şey aklın varsa taşın kaç bişi yap ora pek iyi gözükmüyo buralardan...
bu soru mühim bir soru; herşeyden önce bunun cevabını bulmalısın.Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki iftira ettiğinden.
Ben pek inanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?