• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çıkmazdayım lütfen yardım edin

Arkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Yeni doğum yaptım 5 gün oldu. Eşimle kayınvalidem yüzünden devamlı aramız bozuluyor 2 gün iyiysek 1 gün kavgalıyız. Birbirmize cok zarar verdik depresyona girdim kv yüzünden
yeni yeni toparlıyodum ama oğlumun doğmasıyla işler yine başa döndü. Kayınvalide cok kötü bi insan içi kötü durmadan laf sokuyor eşimi bana karşı kışkırtıyor.
2 seneyi geçti evleneli birbirmizi cok seviyoruz ama dayanamıyorum artık gerçekten sırf onun yüzünden huzurum kaçıyor diken üstündeyim aynı sitedeyiz.
Torunu oldu diye her gün geliyo lafları sokup ağlatıp gidiyo zaten darmadumanım lohusalığım Zor geçiyo
Yine geldi içerde dayanamadım ağladığımı görmesin diye içeri kaçtım sütümü sağıcam diye
İki gündür boşanmayı düşünüyorum sırf onun yüzünden ciddi ciddi eşim net bi çözüm bulmuyo perişanım
neden içeri kaçıyorsun? ağla bağır delir kov gitsin. he esas kabahatli eşin, dolduruşa gelip sana bunları yaşatan adama esas yükselmek lazım

Konu sahibi içinize atmayın zor durum.
Anneniz gelemez mi yaniniza?
Ya da sizi kizdirinca cevap verin.
Onlar anlamazlar bu üzülüyor demez
Muhatabinizla halledin konuyu.

Benim uzuntuden sutum kesildi ve daha cok uzuldum inanki. Sadece cocugunu dusun.
Benimde oyle sırf onların yüzünden sıkıntı stresten kesilmişti aklıma geldikçe üzülüyorum.
Konu sahibi kayinvalidene istediğini verme laf soktugunda cevabını ver üzüldüğünü belli etme eşinle bir sorunun yoksa Aranı iyi tut annesi ile ilgili şikayet etme .
Sen daha iyi ol ki eşinle kaynanan çatlasın 😅

Yeni doğum yaptım 5 gün oldu. Eşimle kayınvalidem yüzünden devamlı aramız bozuluyor 2 gün iyiysek 1 gün kavgalıyız. Birbirmize cok zarar verdik depresyona girdim kv yüzünden
yeni yeni toparlıyodum ama oğlumun doğmasıyla işler yine başa döndü. Kayınvalide cok kötü bi insan içi kötü durmadan laf sokuyor eşimi bana karşı kışkırtıyor.
2 seneyi geçti evleneli birbirmizi cok seviyoruz ama dayanamıyorum artık gerçekten sırf onun yüzünden huzurum kaçıyor diken üstündeyim aynı sitedeyiz.
Torunu oldu diye her gün geliyo lafları sokup ağlatıp gidiyo zaten darmadumanım lohusalığım Zor geçiyo
Yine geldi içerde dayanamadım ağladığımı görmesin diye içeri kaçtım sütümü sağıcam diye
İki gündür boşanmayı düşünüyorum sırf onun yüzünden ciddi ciddi eşim net bi çözüm bulmuyo perişanım
Ben de benzer şeyleri yaşadım.Kayınvalidem herşeyi en iyi onun bildiğini düşünen,kimsenin fikrini önemsemeyen narsist bir kişiliğe sahiptir benim de.Biz de uzun süre aynı apartmanda yaşadık ve sürekli eşim için ayrı bir şehirde iş aramaya başladım.Gördüğüm her ilana başvuru yaptım ve nihayetinde baya uzak bir şehire taşındık.Şu anda yılda bir gelip bir ay kalıp gidiyorlar.Aşırı derecede rahatım ama benim kayınvalidem o kadar kötü bir insan değil sizinki gibi,sadece egosu çok yüksek.Ne yapın,ne edin eşinizi farklı bir şehir konusunda ikna edin.Yoksa bu huzursuzluk hep devam edecek malesef.

Laftan anlamayan biri mi? Mesela otursanız konuşsanız. Anne benim çok zoruma gidiyor böyle yapma üzülüyorum, oğluna da yansıyor falan diye konuşsanız anlamaz mı?
Size söylediklerini anlatmamışsınız ama önce bir konuşmayı deneyin derim. Olmadı o zaman başka çözüm ararsınız.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün İnşallah🙏🏻

Oncelikle sakin olun.Kimseden cozum uretmesini beklemeyinnn ve sizi üzen her kim olursa olsun kacak göcek aglamak yerine tepkinizi acıkca ortaya koyun.5 günlük yenidoganın stresli anne sütü alip neden huzursuz olacak?
Bu kayınvalide neyin lafını sokuyor biraz acar misiniz?

Hayırlı olsun,o laf sokuyorsa sen de sokup geçeceksin. Bazıları insanlıktan anlamiyor

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Sizin anneniz yanınız da değilmi.o da gelsşn bu kadar ileri gidemez. İş eşiniz de bitiyor. Ona söyleyin bak sütüm kesiliyor. Ben mutsuz olunca bebekte sürekli huzursuz falan diye. Hiçmi eşinize naz yapamıyorsunuz.

ah be güzelim ,

neden tepkini gizliyorsun bir kriz geçir bağır ağla sen böle kaçtıkça daha fazla üzerine gelir kuşum bağır çağır hatta kriz geçir eşine de saydır bak nasıl korkuyor o kaynanan olacak yılan soyu :D hatta hızını alamayıp oğluyla beraber kov evden bak bakalım birdaha yapabiliyormu

birbirini seven eşler birbirini gözünden sakınır..
kocanın seni gerçekten seviyor olması için o yılan anasının dilini kesebiliyor olması lazım.. kesemiyorsa kusura bakma dost olarak acı söyleyeceğim ama kocan kendinden ve anasından başka kimseyi sevmiyor..
bu adamla bu şekilde ne ömrünü geçirebilirsin ne mental sağlıkla çocuğunu büyütebilirsin..
tek ama tek suçlu kocan..

Kaynanalar nasıl doldurabilir ki? Yani ne diyebilir bu kısım bana ilginc geliyor. Aklina eseni konuşarak bir insan doldurulabiliyorsa siz de konuşun, siz de kaynanaya karsi doldurun yani madem kolay. 🙄

Eşiniz çok merhametsiz ve sevgisiz. Gormuyor mu hiç halinizi, annesinin sizi üzmesini? Eşiniz yapmıyorsa siz cıkın pat pat soyleyin icinizdekileri hem eşinize hem kvnize boşuna boşanmamış olursunuz hem ya duzelir ya duzelmez gormuş olursunuz.

Bende öyle düsünüyorum. Esimin söyle iyi böyle seviyorum, ama es kiskiriltip huzursuzluk cikartiyor, kadinin siniri bozulduguna sessiz kaliyor. Ama böyleleri muhakkak baba yapilmali. Hic annelerde suc bulmayin. Adam olan adaletli olur ilk önce. Annesi haksız ise onu da uyarmasi lazim

Öyle gidip sessiz sessiz ağlamayın. Lohusalığınızı burnunuzdan getiren kim olursa olsun cevabını verin. En hassas olduğunuz dönemde kimsenin saçmalığını çekmek zorunda değilsiniz. Kocanız da yanınızda durmuyorsa bir cinnete bakar.

5 günlük lohusa karısına karşı, annesinin lafıyla kışkırtılan koca için beni seviyor lafları hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası.
Sizin en hassas, ilgiye, anlayışa en çok ihtiyaç duyduğumuz dönem. Bu dönemde eşinin canının sıkan , annesine de sessiz kocadan bir halt olmaz.

Back
X