• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çıkmazdayım lütfen yardım edin

Tekrar doğum yapmak isterim ama lohusalıktan aşırı korkuyorum.
Eşim beni düşünmüyorsa ben hiççç düşünmem. Gider anamın evinde kalırım. Neden daha birey olamamış bir adamdan çocuk sahibi olunur anlamıyorum😬
Kendini kaç kurtar. Ya da evine alma. Allah akıl fikir ve merhamet versin

Anladığınızı görmemesi icin niye kaciyorsunuz, ağlayın, delirin, bagira bagira aglayin, icinizden nasil geliyorsa onu yapin. Orasi sizin eviniz ve hassas olan kirilmamasi gereken sizsiniz, o degil. Biraz utanmasi varsa lohusa kizi ne kadar üzdüğünü birazcik anlar belki. Belli edin tavrinizi
Cok haklısınız eşime hep söylüyorum o da elinden geleni yapıyor ama annesi işte atsan atılmaz satsan satılmaz 75 yaşına gelmiş değiştiremiyorum bana da neler yapıyor diyor

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Laf sokup ne diyor ki? Siz kaç yaşındasınız? Kendi aileniz yanınızda değil mi?
Çok teşekkür ederim❤️ Amin. Yani spesifik bisey yok genel olarak cok hakimiyetçi oğulcu eşime sarılmış kıskanıyor eşi öldükten sonra kocası gibi görüyor gibi.
Mesela örnek veriyorum anlayın diye tatile gideriz bir kaç gün sonra evini ziyaret ettiğimizde kapıduvar yapar hoşgeldin demez.
İşine gelmeyen bisey olursa kızım sana söylüyorum gelinim sen anla der durmadan laf sokar suratını asar bağırır çağırır
Eşimin bana olan ilgisini kıskanır
Yeni taşıncağımız eve kadar herseyi sahiplenir hersryi yanlıs kisisel algılar ay daha neler aklıma gelmiyo şimdi

Sakin olun lütfen, canınıza yazık. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz. Keşke taşınmadan çocuk düşünmeseydiniz, evleriniz yakın kaçarınız yok torun sevme adına her gün gelir şimdi. Mesele eşinizde bitiyor aslında akıllı olsun kışkırtmaya gelmesin o da. Ne yapıyor mesela ne söylüyor size kayınvalideniz? Siz cevap veriyor musunuz?
Çok teşekkür ederim❤️ Amin.👼
Bi önceki msjımda yaptıklarını anlattım simdi unuttuklarım olabilir diye yazmıyım dedim

Çö üzüldüm. Neden sizi bu kadar üzmesine izin veriyorsunuz? Eşiniz değil de siz haddi bildirseniz, içinizde biriktirmezsiniz en azından. Bi de deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Siz ondan daha dişli olur
Ay sormayın kaç gündür her gün geliyor ben artık çıldırdım odamda bağırıp çağırdım eşim de beni anlamıyor diye.
Sonra annem o halimi gördü annem yanımda bu arada.
Anneme dedimki napıp et eşime anlat bihter iyi değil yalnız kalmak istiyor de dedim.
Eşim de nasıl dediyse bu sinir krizleri geçirmiş
Titriyormuş annem aradı kv yi siz beni kovdunuz ben canımı verdim canımı yazıklar olsun demiş
Ay nasıl sinirim bozuldu ağladım devamlı
Annecigim o kadar üzüldü ki kadın aptal muabbwtlerini tolere etmek için muabbet etmeye Zorluyo kendini ben üzülmiyim diye
O da perişan oldu

Aradaki dengeyi kurmak eşinize düşüyor. Çok hassas bir dönemdesiniz sakın bir karar vermeyin bu ruh halindeyken... şuan bebeğinizin size çok ihtiyacı var ondan başka hic bir şeye kulak asmayın sizi demoralize etmesine musade etmeyin kimsenin.

Bihter çok sevindim ve şaşırdım doğum yapmış olmana
Ben biraz Şubat gibi saniyordum yanlış mı bliyordum gozunaydin canım

Kayınvalide için bsey diyemeyecegim
Hem eşinizin kaynanayla konuşmasını söyleyip hem de geri annenizin kaynanayi arayıp gönül alması çok büyük tutarsızlık olmus

Yeni doğum yapmış kadının başında her gün ne işi var bu kadının. Eşine söyle lohusalıkta yanımda kimseyi istemiyorum de. Onu dinlemez yine gelirse gir odana kapını kitle otur. Bu lohusaların çektiği nedir ya
Söyledim o da söylemis annesine sanırım ne şekilde söylediyse sinirden kadın eşyalarını aldı kapıyı çarptı çıktı.
Annem aramış kadını. Yazıklar olsun size ben canımı verdim beni kovdunuz demiş
Sinir krizi geçirmiş titremiş falan
Eşim de napcağını bilemedi babası öldü annesi yalnız yaşıyo bişey olucak diye korkmuş onun yanına gitti şimdi kalmaya
Kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum annem yanımda ama kocamın da yanımda olmasını isterdim çok kötüyüm

Çö üzüldüm. Neden sizi bu kadar üzmesine izin veriyorsunuz? Eşiniz değil de siz haddi bildirseniz, içinizde biriktirmezsiniz en azından. Bi de deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Siz ondan daha dişli olur
Kadın hasta muhtemelen. Ciddiyim. Çok değişik hareketleri var. Sadece kendi dediği doğru ona inanıyor. Bugüne dek ona asla cvp vermedim o şekilde buraya kadar geldik. Bide cevap versem muhtemelen saldırır üstüme. Korkuyorum tehlikeli biri. Eşimi cok seviyorum o yüzden idare etmeye calısıyorum ama yıldım artık

Söyledim o da söylemis annesine sanırım ne şekilde söylediyse sinirden kadın eşyalarını aldı kapıyı çarptı çıktı.
Eşim de napcağını bilemedi babası öldü annesi yalnız yaşıyo bişey olucak diye korkmuş onun yanına gitti şimdi kalmaya
Kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum annem yanımda ama kocamın da yanımda olmasını isterdim çok kötüyüm
Sen de anneni çağır kitle kapıyı. Eşin de anasında kaldın artık

Kadın hasta muhtemelen. Ciddiyim. Çok değişik hareketleri var. Sadece kendi dediği doğru ona inanıyor. Bugüne dek ona asla cvp vermedim o şekilde buraya kadar geldik. Bide cevap versem muhtemelen saldırır üstüme. Korkuyorum tehlikeli biri. Eşimi cok seviyorum o yüzden idare etmeye calısıyorum ama yıldım artık
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla mutlulukla büyüsün.bazı inanların huyları kemikleşmiştir değişmez.eş ailesi olduğu için görüşmemekte olmaz.bir orta yolu bulmak zorundasınız maalesef

Bir kaç dediğinizi okudum konu sahibi diyeceklerini diyemedim
Vallahi iyi dayanmissin.
Ben asla sabredemezdim heralde.
Çekilecek kaynana değil Allah korusun inşallah sana zarar vermez onu duyunca üzüldüm ya.

Lohusalık döneminde boşanmak gibi bir karar almayın sakın, duygularınızın daha sakin olduğu dönemi bekleyin. Ama alttan almanız gerekmiyor, Bazı kadınlar zamanında çok çektiği için, aynı acıları gelinleri de yaşasın istiyor galiba, “kaynanalık” diye bir tabir var bizim toplumumuzda ve bazıları cidden oğlum evlense de cadolozluk yapsam diye pusuda bekliyor sanki 😅 Kimisi de ben çektim gelinim çekmesin diye fazla iyi oluyor. Bknz; benimki 🥰

Ama kayınvalidenin ötesinde kaynana olanlara da pabuç bırakmayın bence. Neden sevdiğin adamı annesi için boşayasın ki? Öyle bir durumda bende alttan alttan sinsilik yapardım, lohusasın bir kere ya en prenses olman gereken zaman, eşin de ekstra anlayışlıdır odun değilse, yap nazını geç kenara. Üzme tatlı canını da.
Eşim duygularımı anlamıyor arada annesinin dolduruşuna gelip patlıyor hemen pişman oluyor sonra ama nafile. Eşimi cok seviyorum ama bu kadın beni çileden cıkarıyor artık çözüm istyorum :(
Yanımda olsun istiyorum eşim ama yanımda hissedemiyorum malesef

suan ne karar versenız yanlıs olur
dengeyı kuramayan esınız bellıkı anlayıslı bırı degıl bu noktaya da geldıgıne gore
kayınvalıdenıze sıze ıhtıyacım oldugu zaman cagırırım sız buradasınız dıye rahat yatıp dınlenemıyorum desenız
bebegınızle bas basa kalsanız daha ıyı olur

bunu sımdı gordum genelde yorum yazdıktan sonra yorumları okuyorum
esınız cok ayıp etmıs kocaman kadın bır zahmet evde tek uyuyabılır saka gıbı

annenız cok tatlı ınsan ama kayınvalıdeyı aramasına hıc gerek yokmus kayınvalıde sımarmıs acıkcası ... ne guzel ıste cıkmıs gıtmıs hıc bırsey olmamıs gıbı devam edılmelıydı cok cok ılerıde lohusaydım hatırlamıyorum der gecerdınız ....
guzel sakın bır muzık acın hadı bır dusa gırın ...

Bazı insanlar karşılarında susan insan görünce iyice şahlanıyorlar. Siİn kayınvalide bence onlardan. Mesela sinir krize girip aradığında, ben dediğinizden bir şey anlamıyorum, sakinleşince konuşuruz diye telefonu kapatacaksın. Canımı verdim dediğinde kimse sizden canınızi istemedi, çok komiksiniz diye dalga geçeceksin. Eşiniz de artık neden anlıyorsa, ona göre de güzel bir ayar çekmek lazım.

Back
X