- 1 Mayıs 2021
- 22
- 2
- 36
- 32
- Konu Sahibi Esmeraldaa_28
11 ay önce biriyle tanıştım ve 3. Ayda nişanlandık. Benim için çok şey yapıyor maddi manevi inkar edemem ama tartışmalarda artık birbirimize hakaret etme boyutuna kadar geldik. Annem yok babamla kardesim var kendileri bana maddi manevi oek destekleri yokken o vardı. En son ayrılmak istedigimde babama birlikte olduğumuzu söyledi. Babam benimle irtibati kesti evden git dedi erkek kardesimde arayip sormuyor. Böyle olunca evlenicez diye ev tuttuk eşyalarımızı yerlestirdik birlikte yaşamaya basladik. Sevgisinden suphem yok en ufak bir gulumsemeye kanan bir insan ama gecmiste olanlari unutamadigim icin icim öfke dolu bu yüzden ufak şeyleri buyutup hakaret boyutuna ben getiriyorum. Bu akşam ikinci kez suratıma koluma vurdu. Kendi hakaret ettiği zaman sorun yok ama ben ettigim zaman yaptigim hicbir şeye degmezsin hak etmiyosun nankörsün hazmedemiyorum elimden bi kaza çıkacak diyor sürekli. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Sen beni rezil ettin bu yaşımda maskara ettin bende seni rezil edecem diyo. Blöf yapmiyo yapar biliyorum birkac yapmisligi var. Ama arkamda kimseninde olmadigin farkinda. O işteyken aliyim valizimi gidiyim diyorum eşyası batsin diyorum ama sonrasi ne olacak korkuyorum. İstemiyorum ama ileriye adim da atamiyorum..