Çok çirkin değil mi

Konusmuyoruz. Ozur dilemek icin babami aramis. Esimle benim yasadigim eve gelip konustular karsilikli. Orda anlatti kiziyla ilgili seyi. Esime de orda ayar verdi. Kusluk yeni oldu daha. Yuzlerini yeni gosterdiler. Yoksa haftada bir iki kesin gorusuyorduk oncesinde.
Darginlik yeni basladi madem daha da kafanizi yormayin. Esiniz dusunsun sonucta anne onun annesi. Sizin bir seyiniz degil.

Esinize durup dururken söylememiştir o lafı, öncesi vardır mutlaka. Eşiniz annesini kıracak laflar söylediyse oda senin üzerinde onca emeğim var, demek istemiş kendi dilince.

Kızına söylediği sözlerin de sizinle ilgisi yok.

Çocuklarını odadan çıkarak emzirdiğinin yalan olduğunu söylüyorsunuz, nasıl bu kadar eminsiniz hayret. Neticede gözünüzle görmenizin imkanı yok, emzirdikleride henüz bebek, onlar da hatirlayamaz.

Ben konunuzda dert edilecek bir şey göremedim. Sadece kayınvalidenize çok öfkelisiniz ve her hareketinden bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Darginlik yeni basladi madem daha da kafanizi yormayin. Esiniz dusunsun sonucta anne onun annesi. Sizin bir seyiniz degil.
O kadar cirkin saldirdilar ki aklimdan atamiyorum. Kim bilir simdi ne planliyorlar. Annesi esime diyor ki ne olursa olsun bir erkek annesini savunmali. Damadina annesi karsisinda kizini savunmasini soyleyen insan bu. Nasil bir pislik cikti iclerinden sasiriyorum.

Back
X