çok çirkinim artik dayanamiyorum

Aynen oyle

Herkesin ama herkesin iyi olduğu bir konu mutlaka vardır. Güzel değilim diyorsun fakat çok güzel olduğunu farzet ama şuanki durumundan daha da berbat çok kötü bir hayatın var. Güzelliğinle, çirkinliğinle, başarılarınla, hatalarınla sen sensin. Seni sen yapan tek şey dış görünüş değildir.Bunu anlayacaksın. .

Günahı falan boşver para biriktirip beğenmediğin yerlerine estetik yaptır.. özgüvenin ciddi yükselecektir.. ben de eskiden burnumdan ve ayrık ön dişimden nefret ederdim.. özgüvenimi ciddi zedeliyordu.. ailem beni hiç önemsemedi.. umurlarında olmadı.. ben de daha öğrenciyken yarı zamanlı iş buldum.. sabah akşam çalıştım ve kendi biriktirdiğim paramla 10 sene önce ayrık dişimi kapattırdım.. 7 sene önce de burnumu yaptırdım.. emin ol özgüvenim tavan yaptı...!! Burnum gülüşüm hep iltifat alır o gün bu gündür..

Aslinda insanlar neyle ilgili takintiniz varsa ordan yuklenirler size. O yuzden rahat gorunun. Bence cirkin degilsinizdir. Her kadin fizigine uygun kiyafet, sac ve makyajla gayet guzel olur. Kendinizi sevin lutfen. Baskalari her konuda konusur ya cevabini verin ya da kulaginizi tikayin ve olabildigince rahat olun ki kafaya takmadiginizi kendinize guvendiginizi herkes gorsun. Sonra bir bir susarlar.

desem bile umursamaz yani cunku kendisi gayet ozguvenli ve guzel

Aslinda bunu soyleyen ozguveni dusuk kendini cirkin hisseden, sizin bir ozelliginizi kendi ozellilleeinden ustun gordugu icin sizide asagiya çekmeye calisiyor ki dunyanin en mukemmel insani bile olsa boyle soyledigi icin kalbi kotudur benim icin.
Bence cirkin degilsinizdir. Bende oyle guzel bisey degilim mesela ten rengim cekiyor insanlari sizinde vardır boyle bir ozelliginiz birde fotograf paylasirsaniz bir bakalım

Son düzenleme:
Bi fotoğraf falan paylaşsan daha gerçekçi yorum yapabiliriz. Amaaa nasıl bakarsan öyle görürsün. Kimse 4 4 lük değil ki. Önemli olan güzel ve yeterince güzel olmayan taraflarini bilip onlarla barışık olmak gerektiği yerde ört bas etmek. Çok çirkinim ölmek istiyorum diyince Allah sana yeni bir surat vermicek. Ağlayıp sizlanmanin kimseye bi faydası yok canım sen kendini sev kendinle barışık ol gerisi gelir zaten

Benim biz göz kapağım diğerinden daha az açılıyor. Kirpiklerim gayet az ve cılız alt kirpiğim yok
Burnum hafif kemikli
Ten rengim makyajsız hasta gibi görünüyor
Göz altlarım mor bile değil genetik olarak kahverengi. Uzaktan fotomu çekersen güneş gözlüğü takmış gibi görünürüm. Saçlarım çok yağlı çok ince telli ve az. Asla hacimli değil kafama yapışıyor. Boyum da 1.5 metre. Doğumdan sonra da göbeğim kaldı böyle sarkık sarkık.
Ben ölmeye gideyim bari A Ashleyyyyyyyy

Bak adimi basarim buraya cirkinim dedigine gore kesin cok güzelsin ve pohpohlanmak istiyosun tek amacin bu. Benim bi tanidigim var kiz bildigin adriana lima karpiz abla. Karpuz abla ben cokcirkikim.neden boyleyim. Die agliyordu resmen. Kiz yesil gozlu beyaz tenli gozleri cekik ya oladar güzelki masallah. Bi sure sonra sıkmisti anladim yani kiz bariz pohpohlanmak istiyor. Sende onlardan birisin. At resminide biz karar verelim çirkinmisin degilmisin

Gunah vs dediginiz icin yaziyorum.. hayatta herkesin bir sinavi vardir dogarken ailemizi secemiyoruz degil mi ya da bize sorulmuyor nasil bir yuz ya da kisilik istersin diye .. kimi ailesiyle sinanir kimi hayatiyla kimi engeliyle dogustan engelli de dogabilirdin sonucta bu imtihan dunyasi ve senin imtihanin - sana göre- cirkin olmak o zaman o acıdan bak. Dogustan gelen değiştiremeyeceğimiz seyler icin kendinizi uzmek niye? Allah öyle yaratmis laf etmek haddimize mi size en iyi gelecek şey ozguven ve lafı yapistirip milletin haddini bildirmek emin ol oyle kendini daha iyi hissedersin. Sana öyle ithamlarda bulunan kisilere agzinin payini ver bir iki kere bak bi daha cesaret edebiliyor mu
Bi mesajinda neden cevap vereyim gördüğünü söylüyor demissin guzellik cirkinlik goreceli kavramdir o seni cirkin goruyor die cirkin mi olacaksin önce kendini sev arkadaşım kimsenin senin hakkinda konusmasina izin verme, izin verme ki kalbinin pisligini sana bulastirmasinlar.

Kiyamam sana gencsin belli ki bu kdr kafana takmissin kendine bir hobi bir ugras edin kafani dagit olurmu bak internet sana bir lutuf bunu degerlendir sayfalari ac oku izle biseyler ogren kendini gelistir eminim sen bu olumsuzluklari becerilerinle yenicek sasirtacaksin takdir goruceksin,kiyasa gelince hepsinin cani cehenneme senin umutla bakan gozlerin yeter kotu seyler dusunme.Bir sac bi makyaj belki seni tamamen degistirmez ama yaptigin isle konumla saygi gormen daha muhimdir bu guzellik gecici bunu unutma.Genc kizligim boyinca sivilceliydim inan hala oyleyim alistim artik onlar bana ait izler :) yasama dair.
Kendini uzme ve kimseye kulak asma ogren oku dikkatle izle herseyi...

Kizz beni anlatiyon sandim benimde gozlerimin alti cok siyahh yaa boyumda kisa 158 bende ölecem.
cok şukur esim boylu poslu yakisikli benide cok sever...

etraf dudagi silikonlu saclari omreli sombreli dumduz uzun sacli yesil lensli bol makyajli kizlarla dolu bence ondan kendini cirkin saniyor bu kucuk kardesimiz

Kendini güzelleştirmek için yapacağın şeyler niye günah olsun kadının ziyneti güzelliğidir böyle şeyleri kafandan sil

Ben de bu yorumu yapmaya geldim. 1 ay arayla çekildiğim iki fotoğrafım var. Birinde görseniz o kadar yaşlı, çirkin ve mutsuzum ki. Gözlerimde ışıltı yok bir şey yok. Ötekinde ise hayatın güzelliklerini görmüş birinin mutluluğu var. Mutluluk insanı güzelleştirir.
Özgüvenin yoksa özgüven kazanmaya çalışmalı konu sahibi arkadaşımız. En kolay yöntemi işe girip para kazanmak ve kazandığın parayı kendine harcamak.
Cildim kötü diyorsan, cilt bakımına git. Düzelmeyeceğine inansan bile git. Parayı kendine harca. Çünkü değerlisin.
Tırnaklarına iyi bak, manikür yaptır güzel ojeler sür. Haftada bir gün kendine kişisel bakım günü yap. Tırnaklarını limonla ov. Saçlarına haftada bir gün bakım maskesi yap. Cildine kil maskesi yap. Elin tenine saçına değdiğinde kendini güzel hisset.

Kaç yaşındasın konu sahibi?

18

Kuzumm yaşın daha küçük o yüzden sana çirkinsin gibi geliyor. Bu yaşlarda insanın yüz hatları hem çocuksu hem de yetişkin oluyor. O yüzden böyle geliyordur sana. Sana çirkin diyen kişi de üzüldüğünü fark etmiştir seni gıcık etmek için diyordur.
Akılsız insanlar toplumda dominant olmak, sözlerini geçirmek için başkalarını fiziksel olarak eleştirerek üstünlük kurmaya çalışır. Bu senin güzelliğinden bağımsız bir şey. Amaç seni eksik hissettirmek. İş hayatında da bunun başka bir versiyonu var. Yaptığın işi ilerde patronun küçümseyerek seni bastırmaya çalışabilir. Başarılı olduğunu gören arkadaşların senden not saklayabilir. Bunlar birbirinden farklı gözükse de amaç aynı. Birileri hayatta hep seni bir şekilde sindirmeye çalışır. Bunları takmadan mücadele etmen önemli.
Sakıncası yoksa bana özelden fotoğrafını atabilir misin bi canım gerçekten merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…