- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
Aynen oyleÜniversitede bir arkadaşım vardı. Kız çirkindi -siz bu tabiri kullandığınız için kullanıyorum-, yani çok güzel değildi. Saçları çok cılızdı, dişleri ağzına göre çok büyüktü, gözleri, burnu yani hani tek tek inceleseniz gerçekten beğenmezsiniz. Ama kızın öyle bir özgüveni, öyle bir havası vardı ki tanıdıkça güzelleşiyordu. Tanıdıkça aslında ne hoş kız diye düşünüyorduk. Koridordan bir geçerdi, ortalık Chanel kokardı.Çok bakımlı ve hoş bir kızdı. Etrafı da hiç boş kalmadı, ne arkadaş ne sevgili anlamında. Önce siz kendinizi beğenmelisiniz, önce siz kendinizi güzel bulmalısınız. Etrafınıza yansıttığınız ışığı bu parlatıyor çünkü.
Herkesin ama herkesin iyi olduğu bir konu mutlaka vardır. Güzel değilim diyorsun fakat çok güzel olduğunu farzet ama şuanki durumundan daha da berbat çok kötü bir hayatın var. Güzelliğinle, çirkinliğinle, başarılarınla, hatalarınla sen sensin. Seni sen yapan tek şey dış görünüş değildir.Bunu anlayacaksın. .cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
desem bile umursamaz yani cunku kendisi gayet ozguvenli ve guzel
kıskandıklarından etmiyorlar sürekli yüzüme özürlülere benziyorsun böyle tip anca ahırda var nursuz meymenetsiz özürlülere benziyorsun diyorlar
Kizz beni anlatiyon sandim benimde gozlerimin alti cok siyahh yaa boyumda kisa 158 bende ölecem.Benim biz göz kapağım diğerinden daha az açılıyor. Kirpiklerim gayet az ve cılız alt kirpiğim yok
Burnum hafif kemikli
Ten rengim makyajsız hasta gibi görünüyor
Göz altlarım mor bile değil genetik olarak kahverengi. Uzaktan fotomu çekersen güneş gözlüğü takmış gibi görünürüm. Saçlarım çok yağlı çok ince telli ve az. Asla hacimli değil kafama yapışıyor. Boyum da 1.5 metre. Doğumdan sonra da göbeğim kaldı böyle sarkık sarkık.
Ben ölmeye gideyim bari A Ashleyyyyyyyy
Kendini güzelleştirmek için yapacağın şeyler niye günah olsun kadının ziyneti güzelliğidir böyle şeyleri kafandan silcok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Ben Bi ara aşık olmuştum. Gören herkes sen Bi güzelleşti dediler. Onlar dedikçe ben daha güzelleştim.(nprmalde çirkinim) neyse sevgilim beni çok üzdü ayrıldım çöktüm resmen. Eski yeni resimlerim arasında bile acayip fark vardı. Sonra yazı kader nişanlandım. Sevmeden nişanlandım için yine bakmadım kendime. Ama adam ölüp bitiyor bana. Sonra sevmeye başladım. Eski formumu kazanıyorum giderek. Kötü düşündükçe dibe çekersin. Saçlarımı at kuyruğu şeklinde topluyorum bu ara. Mutluyken daha güzel bitik iken resmen çirkin oluyorum. Sen mutlu ol gerisi gelir
18Ben de bu yorumu yapmaya geldim. 1 ay arayla çekildiğim iki fotoğrafım var. Birinde görseniz o kadar yaşlı, çirkin ve mutsuzum ki. Gözlerimde ışıltı yok bir şey yok. Ötekinde ise hayatın güzelliklerini görmüş birinin mutluluğu var. Mutluluk insanı güzelleştirir.
Özgüvenin yoksa özgüven kazanmaya çalışmalı konu sahibi arkadaşımız. En kolay yöntemi işe girip para kazanmak ve kazandığın parayı kendine harcamak.
Cildim kötü diyorsan, cilt bakımına git. Düzelmeyeceğine inansan bile git. Parayı kendine harca. Çünkü değerlisin.
Tırnaklarına iyi bak, manikür yaptır güzel ojeler sür. Haftada bir gün kendine kişisel bakım günü yap. Tırnaklarını limonla ov. Saçlarına haftada bir gün bakım maskesi yap. Cildine kil maskesi yap. Elin tenine saçına değdiğinde kendini güzel hisset.
Kaç yaşındasın konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?