Sizi anlıyorum evet yapma bebek gibi duranları bende pek sevmiyorum ama çoğu ucuza yaptırmak için yanlış kişilere yanlış yerlerde işlem yaptırmış kişiler oluyorlar genellikle.
1 cilt bakımının çok etkisi oluyo bir yanlışınız olmasın belkide sizin denk geldiğiniz yerlerde bi sorun vardır ben cilt bakımı eğitimi aldım. İnanmazsınız kursumuzda bir kadın vardı sırtı komple sivilce neredeyse hoca dediki herkes eldivenlerini taksın parmaklarona peçete sarsın sıksın tüm yağ bezelerini siyah noktaları biz daldık kadının sırtına ara ara bi kaç kere yaptık yarı yarıya geçti. Bende sibilce mağduruyum. Düzenli olarak siyah noktalarımı sıkıp temizleyici, tonik, nemlendirici yapıyorum cildime bakıyorum şuan neredeyse pürüzsüz bir yüzüm var. Yakınlatımada söyledim onlarında şimdi cildi çok güzel, temiz. Sizede tavsiye ederim. Cilt bakımı yapılınca siyah noktalarınızı sıksınlar zamanla farkı anlarsınız. Birde gittiğiniz yerde kullandıkları ürünlerde önemli doğru cilt tespitinin yapılmasıda önemli.
2. Ben microblaiding eğitimi aldım. Ve arkadaşlarımın kuzenlerimin kaşlarına da yaptım inanın o kadar doğal duruyorki ve çok güzel oldu hatta arkadaşları aormuş hep nerde yaptırdın diye. Kızın tüm kaş boşlukları doldu. Çok beğendi herkes. Doğru ellerde yapılmalı misal biz aylarca eğitimmalarak aldık o sertifikayı bazı yerler bu işi yapacak olanlara bir günde öğretip sertifika veriyolar. Bu işin bir günde öğrenilmesi imkansız sonra bu kişiler bir günlük eğitimle kaş yapıyolar ve sonuç malesef kötü ve sağlıksız oluyo. Yine burada da iyi eğitim almış olmak söz konusu birde boyanın kalitesi.
3. İpek kirpikten bazıları çok memnun bazılarıda dediğiniz gibi bi kaç güne bozulduğunu söylüyolar ama yaptıran çok kişi var gerçi şimdi kirpik liftingi çıkmış bende onu merak ediyorum belki onunda eğitimini alırım konu sahibi bunuda yaptırmış kişilerden bilgi alabilir ben tercih olarak sundum.
4. Bu şıkta da size hak veriyorum ama konu sahibi yanlış haturlamıyorsam çenesinde yamukluk olduğundan bahsetmişti hatırladığım kadarıyla (yanlış hatırlıyorsam affet konu sahibi

) bende nette baktım gerçektende çok kötü örneklerin bile çok başarılı olduğunu gördüm. O yüzden tavsiye ettim.
5. Bazıları aşırı dolgu yükletitolar galiba ama çok ince dudaklıysa eğer ki bazı kişilerin gerçektende sanki hiç dudağı yokmuş gibi oluyo onun için belkide abartmadan çok az bi dolgu yaptırabilir diye dedim.
8. Keratin kaynak var mesela selena gomez yaptırıyomuş. Ben çok beğeniyorum onun saçlarını ama tabi ülkemizde de yaptırup memnun kalanlar var. Kuaförlük kursuna da gittim onunda eğitimini aldım aslında belli olmaması için takılma şekli var onun ama tabi kendi kendine nasıl takabileceğini bilmeden gelişi güzel toka gibi takan kişiler var bende denk geldim çok kötü bir görüntü oluyo.
9. Solaryumu bende önermiyorum. Misal eski manken özlem yıldız yıllarca yaptırmış şimdi yanan cildine bir çözüm bulamıyomuş diye duymuştum hemde hiç sağlıklı değil.
10. Açık hava bencede en güzeli ama yinede spor salonu insanı belli bir rutine daha çabuk koyuyo malum para verilince boşa gitmesin diye aksatamıyosun
11. Sizin verdiğiniz tavsiyelerede baktım çok güzel.
Son olarak bende bu kadar işlemin yapılması taraftarı değilim hatta hiç kimseye de demedim şimdiye kadar ben hep doğallıktan yanayım ama konu sahibinin resmini göremediğim için her kusuru kendimce düşünüp bir tavsiye vermeye çalışmıştım. Duruma göre ihtiyacı olanlardan bir fikri olabilsin diye. Birde insanın aklına şu intihar eden üni öğrencisi geliyo ben çok üzülmüştüm o kıza. O yüzden eğer kendini iyi hissedecekse, özgüveni yerine gelecekse ve hayatından vazgeçmeyecek, sevmeye sevilmesine vesile olacaksa gerçektende emin ellerde iyi eğitimi alınmış tecrübeli kişilerle yaptırması taraftarıyım kendi adımca
Biraz uzun oldu, yazarken bile yoruldum

kusura bakmayın