Çok çirkinim

Tlc de bu ben miyim diye bir program var, hemen yeni sezon için basvurun, dediğiniz kadar cirkinseniz sizi havada kaplarlar, bulent bey de elinden gelenin en iyisini yapar.
Programa basvuramasaniz da bulent bey gibi populer estetik cerrahlara ulasmaya calisin, reklam icin bile size ücretsiz operasyon yapacak birini bulursunuz (iddia ettiğiniz kadar cirkin oldugunuzu varsayiyorum)

O zaman bir daha gidin.
Belki doktor yaşa bağlı bir durum diye düşünmüştür o zamanlar. O yaşlarda kendinden memnun olmama durumu çoğu kişide olur çünkü. Ama artık yetişkin bir insansınız, bunları aşmış olmanız lazım.

Her dönemin kendine has güzellik kriterleri vardır. 200 sene öncesinin güzellik anlayışıyla şimdiki bir mi?
Bir dönemin saçı, makyajı, kıyafetleri şimdi bize komik geliyor. Ama o zamanlar en havalı, en güzel olanlar şimdi güldüğünüz fotoğraftakilerdi.

90'lı yıllardaki güzellik yarışmalarının birincilerine bakın. Hiçbiri şimdiki kadar zayıf değil. Kaşlar incecik ve yay gibi, çoğu fındık burunlu ya da dolgun dudaklı değil, makyajlar abartı. Aynı kişilerin şimdiki hallerine bakınca "ne kadar değişmiş, güzelleşmiş" diyoruz.
Çünkü onlar da değişti zamanla. Günümüzün güzellik algısına uymak için estetik operasyonlar geçirdiler, kaşlarını yaptırdılar, daha çok daha çok zayıfladılar vs. Şimdinin güzellik anlayışına uymak için çaba harcadılar.
Ama 25 sene öncenin güzellik anlayışına göre zaten güzellerdi.

O yüzden kendinizi belli kalıplara oturtmaya çalışmayın, o kalıplara uyamadığınızda mutsuz olursunuz.
Beğenmediğiniz bir yeriniz varsa yaptırabilirsiniz tabii ama siz öyle istiyorsunuz diye yaptırın, başkaları için değil.

Her zaman temiz ve bakımlı olmak, temiz ve uyumlu giyinmek, hafif makyaj ve en önemlisi özgüven her şeyi değiştirir.
Bol bol araştırın, okuyun, kendinizi geliştirin. Bir ortamda konuştuğunuzda insanlar "ne diyor la bu" demesinler. İnsanlar saygı duydukları kişilere her zaman farklı gözle bakarlar.
Ama her şeyden önce sizin kendinizi güzel ve değerli görmeniz lazım. Bunun için de uzman desteği alıp bu ruh halinden çıkmanız lazım.
Yooook cnm.idolümüz kedicikler :21:

Turuncupijama çirkin olduktan sonra diğer şeyler benim için pek önem arzetmiyor.
Konuyu çirkin olduğunuzu düşünerek üstelik çok melankolik bir dille açtınız fakat sonrasında çirkin olup olmadığınızı bilmediğinizi, şuan çirkin hissetmediğinizi yazdınız.
Bana problemimiz çirkin olmak değil de psikolojik bir şey gibi geldi. Ani atakları olan. Bipolar gibi mesela. Zaten bu konuda ilaçta kullanmışsınız.
Bana sorarsanız bir konuya takıyor ve etrafınızda yaşanan herşeyi, söylenen her kelimeyi o an taktığınız hangi konuysa sanki onunla ilgiliymiş gibi yorumluyorsunuz. Yoksa kimsenin size çirkin iması yaptığını sanmıyorum.
Umarım geçer bu günleriniz 🙏🏻

Hic yorum okumadim, yasini da bilmiyorum. Ama bence psikoloji oku. Psikoloji okuyuna tabi ki guzellesmeyeceksin, ama kendini cirkin olarak kabullenip kesfetmeyi basarir, sonra da senin gibi sorunu olan digerlerine yardim edersin

Konuyu çirkin olduğunuzu düşünerek üstelik çok melankolik bir dille açtınız fakat sonrasında çirkin olup olmadığınızı bilmediğinizi, şuan çirkin hissetmediğinizi yazdınız.
Bana problemimiz çirkin olmak değil de psikolojik bir şey gibi geldi. Ani atakları olan. Bipolar gibi mesela. Zaten bu konuda ilaçta kullanmışsınız.
Bana sorarsanız bir konuya takıyor ve etrafınızda yaşanan herşeyi, söylenen her kelimeyi o an taktığınız hangi konuysa sanki onunla ilgiliymiş gibi yorumluyorsunuz. Yoksa kimsenin size çirkin iması yaptığını sanmıyorum.
Umarım geçer bu günleriniz 🙏🏻

Bence de psikolojik cunku normal bir ruh halinde olsa insan cozum odakli olur, tutturdu bir cirkinim de cirkinim hicbir sey guzel yapamaz diye, bin tane estetik, kozmetik, kiyafet, taki onerisiyle ugrasti insanlar dogru durust sallamadi takmadi bile.

Konu sahibi kac yasindaydi acaba? Benim de 15-16 yasinda benzer ataklarim vardi ustelik bana cirkin diyen de yoktu aksine hep iltifat alan bir tiptim ama birgün oturup "bennn coook cirkiniiimmmm anne ne yapacagiz" diye zir zir aglayip yere yatiyordum bu bir gercek 😐😐😐😐
Daha sonra normale donuyordum aynen boyle ve kendimi begenmeye basliyordum diger atak gelene kadar 🙄

Bence de psikolojik cunku normal bir ruh halinde olsa insan cozum odakli olur, tutturdu bir cirkinim de cirkinim hicbir sey guzel yapamaz diye, bin tane estetik, kozmetik, kiyafet, taki onerisiyle ugrasti insanlar dogru durust sallamadi takmadi bile.

Konu sahibi kac yasindaydi acaba? Benim de 15-16 yasinda benzer ataklarim vardi ustelik bana cirkin diyen de yoktu aksine hep iltifat alan bir tiptim ama birgün oturup "bennn coook cirkiniiimmmm anne ne yapacagiz" diye zir zir aglayip yere yatiyordum bu bir gercek 😐😐😐😐
Daha sonra normale donuyordum aynen boyle ve kendimi begenmeye basliyordum diger atak gelene kadar 🙄
Ben de ergenlik döneminde insanlara ‘ben güzel miyim’ diye sorardım :KK53:
Oluyor böyle şeyler şimdi gülüp geçiyorum ama sanırım konu sahibi 20li yaşlardayım yazmış. Bu yaştaki birinin 2 3 ayda bir evden çıkması ve bu konuya bu kadar takması garip geldi. Bir sorunu olmasa bile sırf aylarca evden çıkmadığı için bile psikolojisi bozulur insanın.

Ben de ergenlik döneminde insanlara ‘ben güzel miyim’ diye sorardım :KK53:
Oluyor böyle şeyler şimdi gülüp geçiyorum ama sanırım konu sahibi 20li yaşlardayım yazmış. Bu yaştaki birinin 2 3 ayda bir evden çıkması ve bu konuya bu kadar takması garip geldi. Bir sorunu olmasa bile sırf aylarca evden çıkmadığı için bile psikolojisi bozulur insanın.

Cevresinde "guzel olmadigi" seklinde yorumlar aldigi icin belki guzel olmayabilir kendisi diye dusunuyorum ama anlattigi kadar abarti cirkin oldugunu dusunmuyorum yine de ben, surdaki tavsiyeleri bile kullansa işine yarardi.
Zaten fazla takintili oldugu için bu tarz yorumlar da gelince işinden cikamamis gibi gorunuyor. Umarim atlatir...

Valla illaki havanızı değiştirecek bir dokunuş vardır.
Lütfen güvendiğinz birinden bu konuda yardım isteyin.

Ben 7 okul değiştirdim öğrenim hayatımda. 250 kişilik bölümde koca bir kampüste okudum 4 yıl. Hep marketlerde calıstım onca müsteri gördüm. 4 yıldır da 1900 öğrencili bir okulda öğretmenim. Ve yine il değiştirdim onca ucak vs biindim. Asla kendinizi tanımladıgınız gibi birini görmedim. Kimseye de sizin kendinize yakıştırdıgınız gibi konusmadım. Bence kesinlikle psikoloğa gitmelisiiniz. Siz çok güzelsiniz❤
Aynı msj kopyalayıp yapıştırma k isterim. Ben de öğretmenim. Ek olarak. Bu dedikleriniz bakış açın la ilgili. Bence Bi uzmandan yardım alın. Gözlerin görüyor beğenmiyorsun. Ellerin tutuyor beğenmiyorsun.vucudun sağlıklı diye şükretmelisin

Ben de ergenlik döneminde boyum uzun d iye en arkada otururdum arkadaşlarım çok uzubsun derdi ve bunu onlar söylediği için kusur olarak görürdüm. Allahım boyum daha da uzamazn diye dua ettğiğmi hatrlyrm. Ama hiç oturup ağlamadm.şimdi d üşümüyorum da azcık daha bpyum uzasaydıda olurmuş(not 168 boyuum:)

Bilmiyorum bu durumda ne yapabilirim inanın bilmiyorum. Anlamıyorsunuz ben kendi kendime bu düşüncelere kapılmadım. Beni bu duruma onlar getirdi. Hergün sinir krizi geçiriyorum artık bu düşünceleri içimde tutamıyorum. Sadece yazmak istedim rahatlarım belki, tavsiye alırım diye. Ama daha kötü hissediyorum kendimi. Kimse anlamıyor beni. Herkes kandırmaya çalışıyor. Ben yaşamak istiyorum ben kendime zarar vermek istemiyorum. Sürekli intihar planları kuruyorum zaten kimse sevmiyor beni bende sevmiyorum kendimi. Ben yaşama tutunmak istiyorum ama toplum buna izin vermiyor. Ben sevilmek istiyorum artık bıktım bu durumdan. Niye kimse sevmiyor beni? Artık çıkıp beni sevin diye yalvaracağım sokaktaki insanlara. Ben artık dayanamıyorum hergün ölüyorum yavaş yavaş. Belki size basit ve aptalca gelebilir sorunum ama öyle değil inanın iyi değilim. Özür dilerim sizden ben aşağılık birisiyim zahmet edip yazdınız ben hak etmiyorum hiçbir şeyi. Özür dilerim.
Tamam ben seni anlıyorum, şimdi senin yerine kendimi koydum tm ben çirkinim ama bu böyle gitmez bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyim o zaman.Erkek arkadaşım yok, kız arkadaşım yok, dışarı da çıkmıyorum ohhh bunları bi güzel değerlendirmek var nasıl mı? Şimdi önce okuyabildiğim yere kadar okurdum,deli gibi en yüksek yerlere kadar gelirdim,kimseyi kafama takmazdım sonra yurtdışı eğitimi ne baş vurup giderdim kaldığım yerden. Okulum bitti ve ben en iyi yerdeyim herkes benim yerimde olmak için beni kıskanıyor, insanlar bana meral hanım meral hanım diye peşimde geziyor. Benim bu havam ve bilgime bir erkek hayran kalıyor utana sıkıla gelip benle sevgili olmak istiyor şöyle bir süzüyorum ve sen hangi pozisyonda çalışıyorsun bilmem ama ben kendimden daha bilgili biriyle olmak isterdim diyorum. V.s v.s. Deki bunlar senin hayal gücün mü? Yok yaşanmış bir hikaye, şimdi otur ağlayıp sızlayacağına yazdıklarımı bidaha oku ve sonra asla çirkinim deme. Haaa bunlar olursada yaz bana birgun 😉

Güzel bir tek yerim yok. Estetikle düzeltilecek birisi değilim. Zaten paramda yok. En basit ameliyatlar bile min 10k dan başlıyor. Umutsuz vakayım yaşamayı bile hak etmiyorum. Cesaretim olmaığı için bu hayata mahkumum.
Nasil laflar ya bunlar. Ben de cirkinim ne olacak simdi, el ele tutusup bogaz koprusunden mi atlayalim. Lutfen sacmalamayin. Cirkinseniz cirkinsiniz ya allah allah. Herkes guzel mi olmak zorunda. Guzel olmakla kafayi bozacaginiza basarili olmakla bozun mesela, zengin olmakla bozun mesela. Kendinizi sevin. Guvenin, gulun. Size cirkin diyenlerin, ima edenlerin yuzune gulsenize ya. Sizin mutlu olmaniz baskalarinin size guzel bulmasina mi bagli.

Çok hoşuma gidiyor bu hatun benim. Tokyodan daha çekici hatta bence.

Bir de bizim insanımızda bir fındık burun takıntısı var, estetikli olmayan burunları olan insanları çirkin buluyorlar. Bence kemerli burun çok karakteristik bir şey.
Aklima marina abramovic geldi😂

Kime göre çirkinsin ?

Şuraya bi espri bırakayım önce sonra ana mesaja döneceğim.Eskiler ne demiş ; "Allah çirkin şansı versin."O yüzden çirkinsen mutlu ol.

Güzellik göreceli br kavram.
Şair ne demiş; "Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..."
Bir kimse birini çirkin görmek isterse yanağındaki minnacik bir sivilce ile onu çirkin eder.
Ama sevgi her şeyi güzelleştirir.Bir kimse de birini severse isterse yüzü yara bere içinde olsun dişleri dökük olsun onu dünyanın en güzel canlısı olarak görür.
Sevmekle güzelleşiyor her şey.Sende kendini severek başla işe bak o zaman her şey nasıl değişiyor.

Instagramdan su hesaba bi bakin : turiapitt
Girdigi bir yarisma esnasinda yangina denk gelip atesler arasinda yuzu gozu eriyerek yanmis ama hayatta kalmayi basarmis bi kadin var,insan resimlerine bakarken o yasadigi aciyi resmen icinde hissediyor.
O kadin bile evlenip iki cocuk dogurduguysa siz kendi durumunuzu oldukca abartiyorsunuz.
En guzel kadinlarin erkeklerin yarin bi patlamada/ kazada butun guzelligini ya da sagligini kaybetmeyecegi ne malum?
Evet doga kimi insana daha bonkor davraniyor,cok daha goz alici olunabiliyor ama yaratilmis her kul guzeldir, oyle ya da boyle..

Siinemis haklısın da ben yukarıda güzel olmasa da uzun yakışıklı sevgili yapan üyeye yazmıltım onu. Ama haklısın çirkin erkek bile bakmıyor yakışıklı niye baksın? Bir an umutlandım işte özür dilerim.
Mesajlarinizi okurken 20 yasimda kendimi cok kotu hissettigim zamanlari hatirladim.
Emin olun ilerleyen yaslarda cok daha iyi hissedeceksiniz.
Ben de bunu eklemek istedim.

Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.
Ee ne düşünüyorsun bir sürü şeyler yazılmış bir değişim oldumu düşüncelerinde ?

Herkes fahriye evcen, adriana lima mı? İdare ediveriyoruz işte. Senin de Çirkin olmadığına eminim ben. Dünyaya bu açıdan bakmayı bırakmalısın.

Back
X