Çok çirkinim

Şimdii hemen müdaheleye başlayacaksın. Kilon var mı ilk hedef kilo kaybı vücut güzelleştirmek sonra şöyle bir 10 bin liraya güzellik derecenizi 10 üzerinden 4 puan arttırırsınız. Önce saç kesim boya. Sonra lazer epilasyon,kaş için phibrows, kirpik lifting, dudak kontürü başlangıç için aklıma gelenler bunlar. Sonra dolgu botoks. Bir de dişler var o da çok önemli. O ünlüler fotomodeller bunların kaç katını yaptırıyor bir bilseniz. Zaten kafadan bunları yapınca güzel oluyorsunuz. Para her şeyi çözüyor. Psikolojinizi güçlü tutmaya çalışın.

Nedense hiç çirkin olduğunuzu düşünemedim.
Bence kompleks yapmışsınız.
Yani bir insan o kadar çirkin olamaz bence.

Neden bazı insanlar görme engelli, bazıları işitme engelli, bazıları bedensel engelli
Neden bazı insanlar çok farklı sağlık sorunlarıyla uğraşıyor, genç yaşta insanlar hayatlarını yaşayıp, gezip tozarken,bazıları onkoloji servislerinde acılarla boğuşuyor
Neden bazı insanlar çok zengin, bazıları ekmek parası bulamıyor
Siz böyle sorarsanız önce bu yazdıklarıma cevap bulun lütfen
Toplumun dayatmış olduğu güzellik algısından sıyrılın, ne tuhaf kişiler var ayrıca hayatınızda, çirkin diye kimsenin dışlandığına tanık olmadım ben hiç hayatım boyunca

Kısa boylu ve esmerler neden çirkin olsun ki?

Galiba benden bahsediyo yesil gozlu olan kizdanmi bahsediyosunuz sivilce ve biraktiklariyla basim dertteydi hani

Ayy inanın isim olarak hatırlamıyorum. , Konuyu okuyunca aklıma geldi.
Evet evet benim ya o bi fotograf atmistim ama bu konu sahibi baya sorunlu umarim duzelir yani tamam insan kendini cirkin hissedebilirde pislik ucube falan nedir bide ben beceriksizim hala makyaj yapmayi beceremiyorum yapa yapa ogrenicembide sac rengimi degistirmek istiyorum ama tenime hangi renk gider kararsizim bakicaz artik

Konu sahibi depresyonda. Umarım düzelir.
Resim at bakalım dedik. Atmadı. Ben anlattığı kadar cirkin olmadığını düşünüyorum. O yüzden senin konunu örnek vermiştim.

Bende konu sahibinin profilini incelim dedim daha once nasil konular acmis ne yorumlar yapmis diye hesabi gecici olarak dondurmus bakamadim

Canım kaç yasındasın belkı de guzel bir kızsın ama psikolojik olarak kendını oyle görüyorsundur. Mesela ben dısmofobı hastasıyım kendimi cok cırkın buluyordum herkes guzel Oldugumu soylese de inanmıyordum. Ve suna kesinlikle inanan biriyim kısı kendını nasıl giriyorsa oyle oluyor. Oyle enerji veriyor etrafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…