- 14 Mart 2019
- 2.008
- 2.545
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 mesajınızda da sukurle olmuyor demişsiniz. Sadece ikisi dikkatimi çekti belki başka bir açıklama da yapmissinizdir gormedim. Hanfendi aslında şükür derken elindekinin kıymetini bilmekten bahsediyor. Konu sahibi Amerikalı zengin güzel bir kızı örnek verip neden neden nasıl yarisayim demiş mesela. Mutlu olmak için Amerikalı zengin ve güzel olmak mı gerekiyor illa? Elimizdekilerle de mutlu olamaz miyiz. Mutluluk için bu ana kaliplar mi lazım illa. Şükretmek kötü bir şey değil ki. Şükretmek farkli hiçbir şey yapmadan oturup birşeyler beklemek farkli. Sahip olduklarına, sağlığına sukredip daha iyi bir hayat için cabalamali. Akıllı da değilim diyor mesela konu sahibi her konuda her konuda kendini yetersiz görüyor. Kendini sevmeden elindekileri sevmeden bunada şükür ben biraz da ustunede koyarım hayatım daha da şekil alsın demeden nasıl ilerleyebilir ki ?Ne Sen onun yaşadıklarını nede o senin yaşadıklarını anlayamaz
Anlar görünsede anlayanaz
Burada konu açılır mesala biri çok zor dırumdadır ve gebedir ve gebeliğini sonlandırmak istiyordur
Konunun altına gelen yorumlar
Biz bunca senedir uğraşıyoruz bebek sahibi olamıyoruz layık değisin nasıl yaparsın minvalinde yorumlar gelir
İkisinin bulunduğu durum şartlar psikoloji aynı olabilir mi
Buda böyle bişey
Şükürle falan olmuyor sadece gerçekçi yaklaşımlar gerekiyor
Ya allah askina resmini göndersene normal bir tipin o kadar eminim kiSinemiss önceki yorumda yazmıştım birisi vardı benim seviyemde onla konuştum hoşalndım ama o çirkinsin dedi. Şimdi benim ne suçum var? Bende herkes kendi görünüşüne göre birini bulsun kafasındayım ama bakmıyorlar işte kimse bakmıyor bana. Şimdi ben yakışıklı istersem hem daha çok ezilirim hem de kompleks yaparım biliyorum. Ama ben çirkinim diye neden çirkinle yetinmek zorundayım bazen bu düşünce canımı sıkıyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Organikparasetamol demekki yazdıklarımdan dolayı kafanızda bir profil oluşturdunuz. Sosyal medyadan bir sürü erkek düşürürüm ama hiçbiri beni görmez ki bunu bir erkek dahi yapabilir. Ama gerçek hayat öyle değil. Birinin seninle konuşması için ilk etken dış görünüş. İzlediğim bir belgeselde bir kaç denek önündeki adamlardan katilin kim olabileceğini tahmin ediyorlardı. Sence kimi seçtiler? En çirkin olanı. Evrimsel algı olarak insan güzele yönelir. En çirkini kötü ve zararlıdır. Olay bundan ibaret. Gerçek hayat işte bu. Dikkat ettiyseniz oyuncuların birçoğu bir güzellik yarışmasından sonra oyunculuğa yönelmiş. Neden? Çünkü güzeller. Yetenek olmasa bile güzellik para ediyor bu devirde.
Night clup teşhisim ne bilmiyorum hiç sormadım. Ama antipsikotik kullandım en son. Bipolar ve şizofreni ilacıydı.
Gayet normalsin sadece egoist insanlar başkalarının onun hakkında ne düşümdüğünü önemsemez ya da özgüvenli insanlar..Ama burada ince bir çizgi vardır.Kim çirkin olmak isterki? O yüzden bir şeyler yapmak lazım.Dediğim gibi ne yapıyorsan onları yapmayı bırak.Saçlarını topluyorsan aç,düzleştiriyorsan maşala en önemlisi göz makyajı bir rimel ve göz kalemi işini görür.Yüzünde pürüzler varsa dermatoloğa git.Kilomuz boyumuz zaten aynı fizikel probleminiz yok .3 ay bir markette çalışsan estetik parası çıkar burun yaptırmak ayıp değil.Sana birileri gelip burnunun çirkin olduğunu vs söylüyorsa günah değil.Neden arkadaşın olmasın bak artık burada bir arkadaşın var.Sana yazcan diye hocadan azar yedimToprakperi ne yapmalıyım? Dışarı çıkamıyorum kendimi zorlayıp çıktığımda insanların içinde elim ayağım titriyor ve kasılmaya başlıyorum. Bende istiyorum değişmeyi. Yarın erken kalkıp değişeceğim diyorum ama bi uyanıyorum aşırı mutsuz ve bitkinim herşey yalan oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Birde sizce normal miyin ben? Yazdıklarıma göre yani arkamdan gerizekalı salak diyorlar.
Birde seni görmeden yorum yapmak olmaz neye ihtiyacın var bilmiyoruz dedikleri gibi burada biri kendimi öldürcem çok çirkinin diye konu açmıştı bir fotoğraf attı tek bir sivilcesi var.Dalga geçmek için mi yaptı bilmiyorumHaklısınız. Diyorum ya bir anlık kriz geçiriyorum. Neredeyse her gün oluyor bu. Ben nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Eskiden sessiz sakin biriydim. Pek hatırlamasam da küçükken 10 lu yaşlardan beri arkadaş çevrem dışlıyor beni zamanla ailemde onlara katıldı. Sonraları sürekli düşünmeye başladım her şeyi. Bu sebeple delirdim sanırım. Varoluşsal ve mantıksal sorunlar yaşıyorum. Sıradan zekada olduğunu düşünüyorum ama çoğu zaman kendimi çok bilinçli ve diğerlerine göre farklı hissediyorum. Sürekli hayal kuruyorum bu istemsiz oluyor. Bir amacım bir hayalim olmadı hiç. Acaba diyorum zihinsel olarak mı sorunluyum. Ama öyle olsa okulda farkedilirdi değil mi? Yani zeka olarak normalim. Belli düşüncelerim yok mesela konuyu açtığımda çirkin olduğumu düşünüyordum şimdi tam tersi. Biliyorum çok genel ve psikolojik sıkıntılar bunlar ama tek bildiğim düşünce olarak yanlıştayım ve bunu engelleyemiyorum. Daha bahsedeyim mi ve ya siz sorun ben cevaplayayım.
Kafasında bir profil oluşturduğundan seni çirkin düşündüğünden değil aşırı olumsuz mutsuz vazgeçmiş kendine acıyan insanlar da kendisine acısın diye uğraşan biri gibi göründüğün için öyle dedi benceSinemiss önceki yorumda yazmıştım birisi vardı benim seviyemde onla konuştum hoşalndım ama o çirkinsin dedi. Şimdi benim ne suçum var? Bende herkes kendi görünüşüne göre birini bulsun kafasındayım ama bakmıyorlar işte kimse bakmıyor bana. Şimdi ben yakışıklı istersem hem daha çok ezilirim hem de kompleks yaparım biliyorum. Ama ben çirkinim diye neden çirkinle yetinmek zorundayım bazen bu düşünce canımı sıkıyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Organikparasetamol demekki yazdıklarımdan dolayı kafanızda bir profil oluşturdunuz. Sosyal medyadan bir sürü erkek düşürürüm ama hiçbiri beni görmez ki bunu bir erkek dahi yapabilir. Ama gerçek hayat öyle değil. Birinin seninle konuşması için ilk etken dış görünüş. İzlediğim bir belgeselde bir kaç denek önündeki adamlardan katilin kim olabileceğini tahmin ediyorlardı. Sence kimi seçtiler? En çirkin olanı. Evrimsel algı olarak insan güzele yönelir. En çirkini kötü ve zararlıdır. Olay bundan ibaret. Gerçek hayat işte bu. Dikkat ettiyseniz oyuncuların birçoğu bir güzellik yarışmasından sonra oyunculuğa yönelmiş. Neden? Çünkü güzeller. Yetenek olmasa bile güzellik para ediyor bu devirde.
Sen rahatsizsin ya cidden başkasına bakıp halime sevinmem diyorsun bunu etik bulmuyorsun dogruculuk yapıyorsun ama şöyle de bir ayrım yapıyorsun neden çirkinle yetineyim bende güzeli isterim sonra çevrendeki insanları güzel cirkin ayirimi yaptıkları icin sucluyorsun oyle basit bir ilaç tedavisi değil ciddi ciddi tedavi olmalisin senin dışgörünüş değil yalnızca genel halin isyankar bilmiyorum ama sanirsam maneviyat da yok resim de atmıyorsun yeni uyesin gerçek misin dalga mısın bilemedim yaniSinemiss önceki yorumda yazmıştım birisi vardı benim seviyemde onla konuştum hoşalndım ama o çirkinsin dedi. Şimdi benim ne suçum var? Bende herkes kendi görünüşüne göre birini bulsun kafasındayım ama bakmıyorlar işte kimse bakmıyor bana. Şimdi ben yakışıklı istersem hem daha çok ezilirim hem de kompleks yaparım biliyorum. Ama ben çirkinim diye neden çirkinle yetinmek zorundayım bazen bu düşünce canımı sıkıyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?
acil psikiyatri kliniği diyorum sadece.Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.
Ama ben çirkinim diye neden çirkinle yetinmek zorundayım bazen bu düşünce canımı sıkıyor. Bu cümleniz bence içinizinde çirkin olduğunu gösteriyo. Çirkinle yetinmek nasıl bi tabir yaaa...Sinemiss önceki yorumda yazmıştım birisi vardı benim seviyemde onla konuştum hoşalndım ama o çirkinsin dedi. Şimdi benim ne suçum var? Bende herkes kendi görünüşüne göre birini bulsun kafasındayım ama bakmıyorlar işte kimse bakmıyor bana. Şimdi ben yakışıklı istersem hem daha çok ezilirim hem de kompleks yaparım biliyorum. Ama ben çirkinim diye neden çirkinle yetinmek zorundayım bazen bu düşünce canımı sıkıyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Bana biraz şey geldin. Yine de emin olmadığım için çıkmayı tercih ediyorum konundan.
Geçmiş olsun.
Ugurbocuu kesinlikle normal değilim farkındayım. Demek istediğimi anlatamıyorum. Çirkinim ve psikolojik problemlerim var. Çirkin bir insanın güzel bir insanı hayatında istemesi sana neden yanlış geldi onu anlamadım ben. Yani ben çirkinim diye illa çirkinle mi evleneyim? İnsanları güzel çirkin diye ayırıyorum ve ben çirkin olanım ki bunu herkes yapıyor. Şimdi olay bu sanırım. Evrimsel olarak araştırırsan böyle bir ayrım mevcut. Ben olaya bilimsel bakıyorum. Demek istediğini daha açık yazarsan anlayabilirim pek anlamadım neyi eleştirdiğini. Ve kesinlikle dalga geçmiyorum. Üyeliği ve konuyu kötü hissettiğim için alelacele açtım. Yorumlarım ve profilim çelişkili çünkü hızlıca önüme gelene tıkladım bir ara düznlerim. 20 li yaşlardayım çalılıyordum işi bıraktım. Boy kilo falan yazmıştım önceki mesjlarımda. Birde şu sıralar kötü hissediyorum dışarı çıkmıyorum yani fotoğraf atmaya cesaret edemem. Belki ileride olabilir şuan değil. İnanmıyorsunuz dalga geçtiğimi düşünüyorsanız yorum yapmamayı tercih edebilirsiniz. Teşekkür ederim.