• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çirkinim

Şunu bırakayim konuyla ilgili : )

Eklentiler

• Screenshot_20200219-143042.webp
    Screenshot_20200219-143042.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 194
Tamam da bu paylaştığınız resmen aşağılama? Yani bunun bana, benim gibilere ne faydası olur ki bence siz bile çirkin olduğum için beni aşağılıyorsunuz.

Yazım şeklinize baktığımda haklı olduğunuz noktalar var.Birinin düştüğü duruma bakıp şükretmek ne kadar etik değilse,kendimizden üstün gördüğümüz biriyle kendimizi kıyaslayıp üzülmekte etik değil..Adriana Limayı bile çirkin bulanlar var çok hoş bir kadın ama ondan daha güzellerni gördüm.O sebeple Adriana Lima bana sıradan geliyor, ona benzeyen çok insan var.Ortaokuldayken arkadaşlarım benimle hep dalga geçerdi,okula saçını taramadan mı geliyorsun derlerdi saçımı onlar yapardı😂 Halbuki ben tarasamda dolaşıyordu,saçımı inek yalamış gibi geriye doğru yapıştırırdım.İlk çıkma teklifimi sınıftan bir oğlandan almıştım ve ağlamıştım çünkü çocuk çirkindi ..Ve tüm arkadaşlarım onu bana yakıştırmıştı o an dedim cidden bu kadar mı çirkinim.Sonra liseye geçince bakım yapmaya başladım,saçlarıma maşa yapıyordum biraz makyaj yapardım.Ama asla çirkin birisi değildim bunu bilip buna inanıyordum.Daha sonra o arkadaşımı güzel bulup ona çıkma teklifi eden kişiler bana gelmeye başladı bir ortama girdiğimizde beni ondan güzel buluyorlar.Bence iş bakımlı olmakta.Malesef bu bizim toplumumuzun kanayan yarası..Bir wp grubunda bile çirkin erkeklerim fotoğrafı atılarak dalga konusu edilir bak buna verelim seni diye.Bence kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmek doğru değil şakası bile kötü hiç komik değil.Sonuçta bu kişinin elinde olan bir durum değil.Ama kendinizi eve kapatmaya devam ederseniz değişen bir şey olmayacak.Bir yerden başlamanız gerekmez mi? Ne yapmaya devam ediyorsanız,yaptığınız o şeyi yapmayı bırakın ve yeni şeyler demeyin.Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek sadece aptalların işidir demişler.Bir an önce yenilenmeye bakın hayat herkese altın tepsi sunmuyor.Konuşmak isterseniz yardımcı olurum size 🐣

Birkaç yorum dışında cidden beni anlayan olmamış. Demek istediğim güzel bir yüzün varsa bakımla makyajla bunu ortaya çıkarırsın. Çirkin bir kemik yapısı ne kadar bakım yapsada güzelleşmez. Ha bahsettiğiniz o çirkin ama sempatik ünlü kesimde olan o sempatiklik bende yok. Çirkinliği boşver öleceğiz bak şunlar şu durumda, senden kötü şeyler yaşıyor adı altında şükürcülük yapmak gerçekten çok komik. Birinin benden kötü olması benim durumumu değiştirmez ve o kötü ben yine iyiyim düşüncesi ile mutlu olmak bana göre etik değil. Herkesin kendi sorunları var birşey diyemem. Peki benden iyi durumdakiler ne olacak onlara bakıp daha da mı delireyim? Birde herkes birşeyler elde etmek için çaba harcamalıdır yazmış birisi. Şimdi Amerika da zengin, eğitimli ve genetiği sağlam bir kız ile benim gibi birisi nasıl yarışabilir? İşte bu beni öldürüyor. Ne yaparsam yapayım tüm hayatım boyunca köpek gibi uğraşsam da asla o kızın sahip olduklarına sahip olamayacağım. Yaşadığım şey eleştiriye bağlı ortaya çıkmış düşüncesel tatminsizlik. En azından ben öyle diyorum-düşünüyorum. Bir iki yorumda yüzüme vurulmuş bu dediklerim, kimseye anlatamadığım gerçekler işte bunlar. Öyle bir aşağılık olduğuma inandırılmışım o düşünceyi öyle bir benimsemişim ki şuan yeni bir bedene sahip olsam dahi düşüncelerimden kurtulmadıktan sonra mutlu olamayacağım. Psikiyatriye psikologa gittim. Bir sürü antidepresan-antipsikotik kullandım. Sonuç alamadım. Param olmadığı için özele gidemedim. Hep tek giderdim hastaneye ilaç alıp kullanırdım. Ailemin umurunda değildi ölmüşüm kalmışım. Hatta bir kere yolda nereye gittiğimi ne yaptığımı ve kim olduğumu bilemedim. Kaybolmuştum ne yaptım nasıl buldum hastaneyi bilmiyorum. Geçici hafıza kaybı gibiydi. Sonraları ara sıra yaşadım bu durumu. Tahminimce ağır bir teşhis koydu. En azından bipolar şizofren ilaçları kullandım. Ne derler bu bedensel ve çevresel yabancılaşma sanırım. Bilmiyorum belki şizofrenimdir. İntihar düşüncelerim çok fazla ama hiç denemedim belki ileride iyileşirim diye bekliyorum. Şuan daha iyiyim. Sizden özür dilerim bir an kriz geçiriyorum. Bir sinirle üye olup konu açtım belki kırmış olabilirim sizi. Yazdıklarınızı tekrar okudum iyi hissediyorum şimdilik. İyi olduğumda sanki bu konuyu ben açmamışım gibi hissediyorum. İtiraf etmeliyim ki kabullenemiyorum sorunlu olduğumu. Kendimi ikna edemiyorum normal olmadığıma. Ama iyiyim şimdi. Belki çirkin değilimdir bilmiyorum. Hiç böylesine açık açık yazmamıştım sorunlarımı. Kimseye anlatamamıştım. Teşekkür ederim hepinize.
Ya kemik yapın ne kadar cirkin olabilir ? Belirli yüz tipleri vardır üçgen, elmas, kare,yuvarlak, silindir,dikdörtgen hepsi icin ayrı makyaj ve saç stilleri tavsiye edilir. Dedigin gibi kemik yapının kötü olması için tenel yaşam becerilerini engelleyen kemik eğriliğinin falan olması lazım. Yani cene kemiklerin biraz cikik elmaciklarin biraz geride diye kötü kemik yapisina sahip olmazsın.

Toprakperi ne yapmalıyım? Dışarı çıkamıyorum kendimi zorlayıp çıktığımda insanların içinde elim ayağım titriyor ve kasılmaya başlıyorum. Bende istiyorum değişmeyi. Yarın erken kalkıp değişeceğim diyorum ama bi uyanıyorum aşırı mutsuz ve bitkinim herşey yalan oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Birde sizce normal miyin ben? Yazdıklarıma göre yani arkamdan gerizekalı salak diyorlar.

Güzel dediğimiz insanlar mutlumu
Mutluluk güzelliklemi alakalı
Bir kitabı okurken mutlu olursun
Bir çocukla göz göze geldiğindede mutlu olabilirsin yada sevdiğin bir yeneği yerken kimsenin zevk almadığı kadar zevkte alabilirsin
Sen tüm mutlu olma yollarını gereksiz ayrıntılara bağlıyorsun
Çirkinim ve ölmeliyim
Öl ozaman
Sadece buna odaklanmışsan yazet yaşamıyorsunki
Sor bakalım burada herkes adriana lima mı
Kimimizin sağı kimimizin solu yamuk ama bizi hayata bağlayan bir çok değer var güzellikler zevlerimiz hırslarımız var
Sana hiç teselli veremem acımak istiyorsan istediğin kadar kendinine acı ve eve kapan
Güneşin doğması bile bir güzellik mutluluktur
Tabi değerini bilene

Ben böyle olmak istemedim. Bende isterdim güzel olmayı. Bedenimden görünüşümden nefret ediyorum. Toplum beni kabul etmiyor bir türlü. Daha bu yaz küçüklük arkadaşım tiksinerek baştan aşağı bana baktı ve hala aynısın değişen bir şey yok dedi. Allah aşkına bu ne demek? İlkte anlamadım ama o bile aşağıladı beni artık ondan da nefret ediyorum. Temizimdir kişisel bakımıma dikkat ederim her ne kadar son zamanlarda salmış olsam da. Bakım kurtarmıyor beni bakım beni güzelleştirmiyor. Altın çamurun içinde kaybolur hanımlar işte ben o çamurum ne yapsam yakışmıyor ne yapsam daha çirkinleştiriyor beni. Fotoğraf çekip atardım ama inanın utanıyorum çok çirkinim. Yansımamı bile görmek istemiyorum. Ben böyle değildim ki beni böyle olmaya onlar mecbur etti. Bakışlarıyla laf sokmalarıyla beni delirttiler. Paranoyak asosyal ezik silik bir karakter oldum. Destek aldım zamanında ama olmadı bıraktım. Hastaneye git demişsiniz am a ben dışarı çıkamıyorum ki nasıl gideyim. Ailem hep kıyaslama yaptı küçükken. Annem beni hiç sevmedi hep kuzenlerimi severdi onlar güzeldi çünkü. Onlar övülürken ben hep yerin dibine girerdim. Birisi sende güzelsin demedi yalandan bile olsa. Hepsinden nefret ediyorum.
Bak canım güzellik ve çirkinlik görecelidir. Sana bir örnekten bahsedebilirim. Benim bir erkek arkadaşım görenlerin çirkin bu dediği biriydi. Afedersiniz fare süratli mi demediler, maymun süratli mi demediler. Ama ben herkesi susturdum. Çünkü kendisi benim gözüm de dünyanın en tatlı, en yakışıklı, en seksi insanıydı.
Gerçekten de once sosyal medya resimlerden bizi görenler dm yi doldurmuştu bu ne hic yakışıyor musunuz diye. Ama sonra onunla karşılaşanlar hepsi ağzı 10 karış açık hayran oluyordu.
Birincisi o kadar hos ve kendine yakışan bir giyim tarzı vardı ki. Sonra sohbeti o kadar tatlı o kadar güzeldi ki. Konuşma tarzı mükemmeldi. Duruşu ben dünyanın en yakışıklı insanıyım diyordu resmen. O kadar ozguven sahibiydi ki kimse Onunla bir konuştuğunda çirkin diye düşünmüyordu.
Ben ona sırılsıklam aşık oldum. Inanmiyorsan mesajla resim bile yollayabilirim sana :) Tabi sonra ayrıldık arkasından üç ay ağladım o başka bir konu :)
Bak yüz de ki altın oran herşey değildir. Sana bir örnek. Adrian brody aktör. Yakışıklı bir adam mi. Ama bir filmini izle direkt baş hayranı olursun, oyle bir aurasi var. Kadınlardan örnek, gupse özay guzel bir kadın mi genele gore tabi ki asla kimseyi guzel çirkin diye yargılamam ben. Ama o kadın oyle özelliklerini ortya koydu ki, bir sürü hayranı var. Barış arduç gibi bir adamla sevgili oldu. Unutma sadece burnumuzun küçük olması, dudaklarımızın dolgun olması bizi guzrl yapmaz.

Konu sahibi gözleri kapatıp bir resim at da bakalim cirkin dediğin yüz hatlarına yazdigin tum msjlarda israrla cok çirkinim diyorsun ucube degilsin ya rabbim herkesi farkli farklı yaratmış cirkin olduktan sonra benim icin hiç birşey önemli degil demissin diğer hiçbirşey dediğin şeylerle ilgili bir sikayetin yok da ondan birde şükürculuk yapmayın ne demek ya tovbe sukretmemek ne demek kotulere bakıp sevinmek ben iyiyim demek degil rabbimin üstündeki nimetlerine bak ve sukret sağlığın icin şükret

Bak canım ben de güzel bir kadın degilim.
Gerçekten değilim :)
Kısa boyluyum..
Esmer tenliyim.
Bu çirkinlik mevzularından dolayı ben de çok çektim.
Ama benim kendime güvenim var.
İnan bana öyle erkeklerden teklifler geliyordu ki :)) sdsjkfhsfjfh
Aşırı yakışıklı olanları vardı :))
Ben 155 boyundayken 1,87 'lik yeşil gözlü dehşet yakışıklı bir çocuktan teklif alıp kabul etmemiş birisiyim.
Çogunu da ben reddettim.
Eşim de benden uzun ve gerçekten Türkiye ortalamasına göre yakışıklı da birisi.
Adam peşimden afedersin deli gibi koştu ikna etmek için.
Ben bunun tamamiyle özgüvenle alakalı olduguna inanan biriyim.
Çok fazla çekici bir auramın oldugunu derler şimdi.
Hatta aşırı şekilde girdigim ortamda konuşma şeklim ve anlattığım konularla ilgi odagıyım.
Kendini aynaya bakınca güzel bulmam evet zamanla vucut tipimi ve yüzüme gidecek renk tonlarında makyaj tüyolarını öğrenince daha iyi hissettim.

Canım Bi kuaföre git. Saçlarını değiştir. Makyaj yap. Ne biliyim yeni Bi kaç parça kıyafet al. Kendinle barışık ol. Benim burnum dişlerim eğridir.
Doğum sebebiyle bacaklarım komple çatlak. Ama inadına şort giyerim. Bacaklarımı herkes söyler çatlakların çok vs hiç umursamam. Napim yani bacaklarımın keseyim? Bunalımdan cık lütfen. Hiç te çirkin değilsindir.

Öh artık,insan çatlağı görür de bi de çok diye söyler mi 🤬 Densizlik başka bir şey değil

Aynaya baktığında gördüğün şeyden memnun değilsen kendini sevmen öyle kolay değil. O yüzden önce kendini sev yorumları boşta kalıyor. Kalbin güzeldir kalbini seversin tamam ama karşındaki insan da kalbine bakmıyor. Kalp güzelliği falan da hikaye yani. İlk bakışta dış güzelliktir kişilerle olan iletişimimizi yönlendiren. Sorunlarının farkındasın, algıların açık, kendi gerçeğini kabullenmişsin. Kendini şuan kötü hissediyor olmanın sebebi bunlar değil. Tamamen cok yalnız olmanla alakalı. Ailen, çevren dışlamış onlar da donanımsız boşboğaz insanlarmış. Sana arkadaş lazım. Kız ya da erkek. Sana iyi gelecek şey tam olarak bu. Bir şekilde bunu sağlamaya çalışmalısın.

Zihin gücüyle iyileşme diye bi kitap var şiddetle okumanı tavsiye ediyorum. Alacak durumda değilsen gönderebilirim 😊

Ugurbocuu inancınıza saygısızlık ettiysem kusura bakmayın. O an çok kötü hissediyordum. Demek istediğim kötü durumdakilere bakıp ben öyle değilim diye şükretmek çok rezil bir davranış bana göre.

Ugurbocuu inancınıza saygısızlık ettiysem kusura bakmayın. O an çok kötü hissediyordum. Demek istediğim kötü durumdakilere bakıp ben öyle değilim diye şükretmek çok rezil bir davranış bana göre.
Kız bana foto at ben de sana benim fotomu atayım :D
Sen şu yazdıgımı ciddiye al.
Hatta konuş benimle iyi geleceğim sana ;)

Tamam da bu paylaştığınız resmen aşağılama? Yani bunun bana, benim gibilere ne faydası olur ki bence siz bile çirkin olduğum için beni aşağılıyorsunuz.
Demek istediğim etrafta onlar guzel ben çirkinim diye disari çikmak istemediğin insanlarin yarisindan fazlasınin guzellik standarti bu
Sen de buna kolayca ulaşabilirsin param yok falan deme yap makyajıni bakimini sen de gez herkes gibi zaten zayifmissin minyonsun da etek elbise falan sana çok yakışır dışarı çik alisveris yap biraz ailen de kendin icin bir seyler yapmana sevinir senin psikolojik durumun onlari da uzüyordur

Nasıl yapabilirim bu dediklerinizi? Çirkin olsam dahi uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulabilirim? Böyle yazınca baya acınası ve komik geldi. Giyinmesini, oturup kalkmasını, konuşmasını nasıl öğrenebilirim? En önemlisi nasıl kendimi sevip öz güven kazanabilirim? Cevap yazmasam da yorumlarınızı okuyorum teşekkürler. Taktik verin çirkinliğimi kamufle etmeyi öğretin bana lütfen.

Back
X