Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıntılamayı unutmuşum aşağıya bakın lütfenTamam da bu paylaştığınız resmen aşağılama? Yani bunun bana, benim gibilere ne faydası olur ki bence siz bile çirkin olduğum için beni aşağılıyorsunuz.
Ya kemik yapın ne kadar cirkin olabilir ? Belirli yüz tipleri vardır üçgen, elmas, kare,yuvarlak, silindir,dikdörtgen hepsi icin ayrı makyaj ve saç stilleri tavsiye edilir. Dedigin gibi kemik yapının kötü olması için tenel yaşam becerilerini engelleyen kemik eğriliğinin falan olması lazım. Yani cene kemiklerin biraz cikik elmaciklarin biraz geride diye kötü kemik yapisina sahip olmazsın.Birkaç yorum dışında cidden beni anlayan olmamış. Demek istediğim güzel bir yüzün varsa bakımla makyajla bunu ortaya çıkarırsın. Çirkin bir kemik yapısı ne kadar bakım yapsada güzelleşmez. Ha bahsettiğiniz o çirkin ama sempatik ünlü kesimde olan o sempatiklik bende yok. Çirkinliği boşver öleceğiz bak şunlar şu durumda, senden kötü şeyler yaşıyor adı altında şükürcülük yapmak gerçekten çok komik. Birinin benden kötü olması benim durumumu değiştirmez ve o kötü ben yine iyiyim düşüncesi ile mutlu olmak bana göre etik değil. Herkesin kendi sorunları var birşey diyemem. Peki benden iyi durumdakiler ne olacak onlara bakıp daha da mı delireyim? Birde herkes birşeyler elde etmek için çaba harcamalıdır yazmış birisi. Şimdi Amerika da zengin, eğitimli ve genetiği sağlam bir kız ile benim gibi birisi nasıl yarışabilir? İşte bu beni öldürüyor. Ne yaparsam yapayım tüm hayatım boyunca köpek gibi uğraşsam da asla o kızın sahip olduklarına sahip olamayacağım. Yaşadığım şey eleştiriye bağlı ortaya çıkmış düşüncesel tatminsizlik. En azından ben öyle diyorum-düşünüyorum. Bir iki yorumda yüzüme vurulmuş bu dediklerim, kimseye anlatamadığım gerçekler işte bunlar. Öyle bir aşağılık olduğuma inandırılmışım o düşünceyi öyle bir benimsemişim ki şuan yeni bir bedene sahip olsam dahi düşüncelerimden kurtulmadıktan sonra mutlu olamayacağım. Psikiyatriye psikologa gittim. Bir sürü antidepresan-antipsikotik kullandım. Sonuç alamadım. Param olmadığı için özele gidemedim. Hep tek giderdim hastaneye ilaç alıp kullanırdım. Ailemin umurunda değildi ölmüşüm kalmışım. Hatta bir kere yolda nereye gittiğimi ne yaptığımı ve kim olduğumu bilemedim. Kaybolmuştum ne yaptım nasıl buldum hastaneyi bilmiyorum. Geçici hafıza kaybı gibiydi. Sonraları ara sıra yaşadım bu durumu. Tahminimce ağır bir teşhis koydu. En azından bipolar şizofren ilaçları kullandım. Ne derler bu bedensel ve çevresel yabancılaşma sanırım. Bilmiyorum belki şizofrenimdir. İntihar düşüncelerim çok fazla ama hiç denemedim belki ileride iyileşirim diye bekliyorum. Şuan daha iyiyim. Sizden özür dilerim bir an kriz geçiriyorum. Bir sinirle üye olup konu açtım belki kırmış olabilirim sizi. Yazdıklarınızı tekrar okudum iyi hissediyorum şimdilik. İyi olduğumda sanki bu konuyu ben açmamışım gibi hissediyorum. İtiraf etmeliyim ki kabullenemiyorum sorunlu olduğumu. Kendimi ikna edemiyorum normal olmadığıma. Ama iyiyim şimdi. Belki çirkin değilimdir bilmiyorum. Hiç böylesine açık açık yazmamıştım sorunlarımı. Kimseye anlatamamıştım. Teşekkür ederim hepinize.
iğrenççç bi mesaj olmuşŞunu bırakayim konuyla ilgili : )
Bak canım güzellik ve çirkinlik görecelidir. Sana bir örnekten bahsedebilirim. Benim bir erkek arkadaşım görenlerin çirkin bu dediği biriydi. Afedersiniz fare süratli mi demediler, maymun süratli mi demediler. Ama ben herkesi susturdum. Çünkü kendisi benim gözüm de dünyanın en tatlı, en yakışıklı, en seksi insanıydı.Ben böyle olmak istemedim. Bende isterdim güzel olmayı. Bedenimden görünüşümden nefret ediyorum. Toplum beni kabul etmiyor bir türlü. Daha bu yaz küçüklük arkadaşım tiksinerek baştan aşağı bana baktı ve hala aynısın değişen bir şey yok dedi. Allah aşkına bu ne demek? İlkte anlamadım ama o bile aşağıladı beni artık ondan da nefret ediyorum. Temizimdir kişisel bakımıma dikkat ederim her ne kadar son zamanlarda salmış olsam da. Bakım kurtarmıyor beni bakım beni güzelleştirmiyor. Altın çamurun içinde kaybolur hanımlar işte ben o çamurum ne yapsam yakışmıyor ne yapsam daha çirkinleştiriyor beni. Fotoğraf çekip atardım ama inanın utanıyorum çok çirkinim. Yansımamı bile görmek istemiyorum. Ben böyle değildim ki beni böyle olmaya onlar mecbur etti. Bakışlarıyla laf sokmalarıyla beni delirttiler. Paranoyak asosyal ezik silik bir karakter oldum. Destek aldım zamanında ama olmadı bıraktım. Hastaneye git demişsiniz am a ben dışarı çıkamıyorum ki nasıl gideyim. Ailem hep kıyaslama yaptı küçükken. Annem beni hiç sevmedi hep kuzenlerimi severdi onlar güzeldi çünkü. Onlar övülürken ben hep yerin dibine girerdim. Birisi sende güzelsin demedi yalandan bile olsa. Hepsinden nefret ediyorum.
Canım Bi kuaföre git. Saçlarını değiştir. Makyaj yap. Ne biliyim yeni Bi kaç parça kıyafet al. Kendinle barışık ol. Benim burnum dişlerim eğridir.
Doğum sebebiyle bacaklarım komple çatlak. Ama inadına şort giyerim. Bacaklarımı herkes söyler çatlakların çok vs hiç umursamam. Napim yani bacaklarımın keseyim? Bunalımdan cık lütfen. Hiç te çirkin değilsindir.
Bu hoş olmamışŞunu bırakayim konuyla ilgili : )
Kız bana foto at ben de sana benim fotomu atayımUgurbocuu inancınıza saygısızlık ettiysem kusura bakmayın. O an çok kötü hissediyordum. Demek istediğim kötü durumdakilere bakıp ben öyle değilim diye şükretmek çok rezil bir davranış bana göre.
Demek istediğim etrafta onlar guzel ben çirkinim diye disari çikmak istemediğin insanlarin yarisindan fazlasınin guzellik standarti buTamam da bu paylaştığınız resmen aşağılama? Yani bunun bana, benim gibilere ne faydası olur ki bence siz bile çirkin olduğum için beni aşağılıyorsunuz.