- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
- 333
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
estetisyene gitmeden önce bir psikiyatriyle görüşmenizi öneririm.merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
estetikten vazgeçtim canım daha beter olmak istemiyorum mağdur cokEstetik olmuş estetik cerrahiden anlayanlara başvurmanız daha doğru sanki. Şimdi ben güzelsin derim öbürü çirkin der çok göreceli yani.
akran zorbalığı yaşadım, akraba zorbalığı yaşadım çok eleştirildim ama toparlıyorumBakış açınızı değiştirin derim.
Bir de birşey soracağım anneniz sizi hiç güzel kızım diye sevmedi mi acaba?
Eğer sevmediyse o yüzden dışardan onay almaya çalışıyorsunuz gibi geldi.
Ya da eşiniz mi çok aşağılıyor sizi?
Ya da akran zorbalığı vs mi yaşadınız?
Önceden de denkgeldim sanki bu tür konularınıza.
Belli ki birşeyleri aşamıyor ve takıntı yapıyorsunuz.
Öncelikle yardım alın bu konuda.
Yoksa estetik olsanız da yine beğenmeyeceksiniz kendinizi..
Gitmediği mimi sanıyorsunuz. Ama burda kendini çirkin gören onlarca üye var sadece konu açıyorlar.estetisyene gitmeden önce bir psikiyatriyle görüşmenizi öneririm.
Ben de yaptırmak istiyorum ama ben de korkuyorum Fransız aşkı vsestetikten vazgeçtim canım daha beter olmak istemiyorum mağdur cok
işinin ehli güzel yerler var doğal bir şekilde toparlatabilirsinizBen de yaptırmak istiyorum ama ben de korkuyorum Fransız aşkı vs
Ya neden böyle kendinizi aşağılıyorsunuz ki? Burada kimse Adriana Lima değil, üzülen veya böyle benzetmelerle kendisini kötü hisseden varsa o, o kişinin kendi egosudur. Ben de bir kursa gittigimde o kursta okuldan bir arkadaşım vardı.Hoca ikimiz de esmer olduğumuz için birbirinize benziyorsunuz dedi, kız böyle yüzünü buruşturdu, o zaman çok kötü hissetmiştim.Halbuki şimdi düşününce ben okuldayken de bir restorandan okula gelince yemek kokusu üstüne sinmiş diyip pencereyi açıyordu ve saçma şekilde aynı gruptayız diye alttan alıyordum. Şimdi bakınca güzel bir kızım ama o kızın zaman beni küçümsemesini görmezden geldiğim için kızın burnu laf dağındaydı. Halbuki ben de ona benzetilmekten memnun değildim, yani siz özgüvensiz davranırsanız ezerler, ezdirmeyin kendinizi.
Ne güzel yeni bir meslek sahibi olmuşsunuz, daha neKonu sahibi, kendisinden memnun olmayan herkesi bana mi yönlendireceksiniz?Az önce saniyorum sizinle konustugunu soyleyen bir üye mesaj atti " cok acik sozluymuşsunuz ben de fotograf atsam..." Diye.
Ben estetik uzmani değilim, bana fotograf atana şurayi yaptir burayi yaptir diyecek değilim.
Tespitinize hayran kaldım. Gerçekten benziyorlarben fotograf çirkin görmedim gayet güzelsin :) @Bibibella nin kardeşi felanmisin çok benzettim
bende sizin tespitinize hayran kaldım evet çocukluk travması bunlarTespitinize hayran kaldım. Gerçekten benziyorlar
Konu sahibinde çirkinlik yok da özgüven eksikliği olduğu kesin, çocukluk travması resmen.
aslında bunlar bende yoktu depresyon geçirdim sonra bu kadar toparlayabildim. Terapi, flan bu kadar maalesefYa neden böyle kendinizi aşağılıyorsunuz ki? Burada kimse Adriana Lima değil, üzülen veya böyle benzetmelerle kendisini kötü hisseden varsa o, o kişinin kendi egosudur. Ben de bir kursa gittigimde o kursta okuldan bir arkadaşım vardı.Hoca ikimiz de esmer olduğumuz için birbirinize benziyorsunuz dedi, kız böyle yüzünü buruşturdu, o zaman çok kötü hissetmiştim.Halbuki şimdi düşününce ben okuldayken de bir restorandan okula gelince yemek kokusu üstüne sinmiş diyip pencereyi açıyordu ve saçma şekilde aynı gruptayız diye alttan alıyordum. Şimdi bakınca güzel bir kızım ama o kızın zaman beni küçümsemesini görmezden geldiğim için kızın burnu laf dağındaydı. Halbuki ben de ona benzetilmekten memnun değildim, yani siz özgüvensiz davranırsanız ezerler, ezdirmeyin kendinizi.
Bence çirkinsin ve estetikle düzeleceğini sanmıyorummerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?