cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakış açınızı değiştirin derim.
Bir de birşey soracağım anneniz sizi hiç güzel kızım diye sevmedi mi acaba?
Eğer sevmediyse o yüzden dışardan onay almaya çalışıyorsunuz gibi geldi.
Ya da eşiniz mi çok aşağılıyor sizi?
Ya da akran zorbalığı vs mi yaşadınız?
Önceden de denkgeldim sanki bu tür konularınıza.
Belli ki birşeyleri aşamıyor ve takıntı yapıyorsunuz.
Öncelikle yardım alın bu konuda.
Yoksa estetik olsanız da yine beğenmeyeceksiniz kendinizi..

estetisyene gitmeden önce bir psikiyatriyle görüşmenizi öneririm.

akran zorbalığı yaşadım, akraba zorbalığı yaşadım çok eleştirildim ama toparlıyorum

kardeş değiliz bu benzetmeyi yapmana üzülmüştür @Bibibella
Ya neden böyle kendinizi aşağılıyorsunuz ki? Burada kimse Adriana Lima değil, üzülen veya böyle benzetmelerle kendisini kötü hisseden varsa o, o kişinin kendi egosudur. Ben de bir kursa gittigimde o kursta okuldan bir arkadaşım vardı.Hoca ikimiz de esmer olduğumuz için birbirinize benziyorsunuz dedi, kız böyle yüzünü buruşturdu, o zaman çok kötü hissetmiştim.Halbuki şimdi düşününce ben okuldayken de bir restorandan okula gelince yemek kokusu üstüne sinmiş diyip pencereyi açıyordu ve saçma şekilde aynı gruptayız diye alttan alıyordum. Şimdi bakınca güzel bir kızım ama o kızın zaman beni küçümsemesini görmezden geldiğim için kızın burnu laf dağındaydı. Halbuki ben de ona benzetilmekten memnun değildim, yani siz özgüvensiz davranırsanız ezerler, ezdirmeyin kendinizi.

Ne güzel yeni bir meslek sahibi olmuşsunuz, daha ne

aslında bunlar bende yoktu depresyon geçirdim sonra bu kadar toparlayabildim. Terapi, flan bu kadar maalesef

Bence çirkinsin ve estetikle düzeleceğini sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…