- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
İyide buraya yazmak yerine bana özelden mesaj atabilirsiniz. 26 yaşında yaşamının baharında belkide ölmeyi isteyen bir kızi çirkinsin diye kandırmışlar. Ben çok güzel olduğunu ifade ettim çokta inandiramadim. İsterse konu açabileceğini söyledim. Açık sözlü üyeler de var dedim bahsiniz geçti amacım sizi deşifre etmek degildiKonu sahibi, kendisinden memnun olmayan herkesi bana mi yönlendireceksiniz?Az önce saniyorum sizinle konustugunu soyleyen bir üye mesaj atti " cok acik sozluymuşsunuz ben de fotograf atsam..." Diye.
Ben estetik uzmani değilim, bana fotograf atana şurayi yaptir burayi yaptir diyecek değilim.
İyide buraya yazmak yerine bana özelden mesaj atabilirsiniz. 26 yaşında yaşamının baharında belkide ölmeyi isteyen bir kızi çirkinsin diye kandırmışlar. Ben çok güzel olduğunu ifade ettim çokta inandiramadim. İsterse konu açabileceğini söyledim. Açık sözlü üyeler de var dedim bahsiniz geçti amacım sizi deşifre etmek degildi
Koca buldun mu koca
Siz bana kıymazsınız
Sen temsiliAy yok Bibi hanım bu ekonomide nerden bulacam düşük maliyetli kocayı
Siz bana kıymazsınız
ablacim starbucks güzelisin sen.
Sen temsili
Evet sizde haklısınız benim niyetim kötü değildi aslında konu açmasını söyledim estetik bilimindeDeşifre niye olayim size yorumumu gayet açik buradan yazdım zaten. Kadini siz begendiginiz ama ben belki begenmedim diyecegim yani.Bu konularda yonlendirmek gereksiz, uzman değilim neticede, konunuz aktif olmasaydi mesaj atardim ustlerde gorunce yazdim.
diğer resimlerim eskiydi canimYeni saç rengi cidden çok iyi olmuss
Evet sizde haklısınız benim niyetim kötü değildi aslında konu açmasını söyledim estetik biliminde
Gece gece çileden çıkardın beni.merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Profildeki foto size aitse eger gayet güzelsiniz bence , Herkesin illaki yuzunde begenmedigi yer olabilir :) bundan 4 _5 sene once bende kendimi begenmezdim ama şuan kendii fıstık gibi goruyorum . Bence bakış açınızı degistirin güzel olmayan yüzünüz degil ama kendinize yaptiginiz bu acimasizlik bence de pek cirkinmerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Biz kadınlar bir iki kişi bişey söyler kafaya takmaya başlarız ben çirkinim, ben kötüyüm diye benimki de öyle olduGece gece çileden çıkardın beni.Ben de sandım ki çok Gargamel burun, dümdüz dudak, çökmüş göz altları, sarkmış yanaklar... Yahu neden böyle konular açıyorsunuz, güzelliğinizi tescillememizi mi istediniz? Gayet normal, güzel bir kadın görüyorum ben fotoğraflarınızda. Fakat saç rengi ve o ruj olmamış; hepsi bu. Allah iyiliğinizi versin, e mi?
Kendinizi çirkin buluyorsunuz ama tam olay nerenizi begenmediginizin de farkında değilsiniz.merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Kız bak vallahi güzelsin. Ben de sürekli başka bir yerime takıyorum kafayı. Zaten burnumu yaptırdım iki kere, olmadı. Şimdi göz altlarıma taktım. Saçlarımda birkaç tel beyaz vardı, tam onlara takmak üzereydim kiiiiiiii yanaklarımda güneş lekesi olduğunu fark ettim. Ay ben nerelere gidem, derdimi kimlere yanam?Biz kadınlar bir iki kişi bişey söyler kafaya takmaya başlarız ben çirkinim, ben kötüyüm diye benimki de öyle oldu
ben resmini gördüm bacım gayette güzelsin şuraya resmini at kimse de sana çirkin demez. Burnun biraz kemerliymis oda yapılınca fındık gibi olmuş. Haksızlık ediyorsun kendineKız bak vallahi güzelsin. Ben de sürekli başka bir yerime takıyorum kafayı. Zaten burnumu yaptırdım iki kere, olmadı. Şimdi göz altlarıma taktım. Saçlarımda birkaç tel beyaz vardı, tam onlara takmak üzereydim kiiiiiiii yanaklarımda güneş lekesi olduğunu fark ettim. Ay ben nerelere gidem, derdimi kimlere yanam?
Kız sen fındık burun görmemişsinben resmini gördüm bacım gayette güzelsin şuraya resmini at kimse de sana çirkin demez. Burnun biraz kemerliymis oda yapılınca fındık gibi olmuş. Haksızlık ediyorsun kendine
Ama normal bir görüntü kesinlikle çirkin bir burun değilKız sen fındık burun görmemişsinBurnum 2. ameliyattan sonra bile eğri bir patates gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?