cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turkish delight siz mısınız?güzelsiniz.. belki biraz daha bakımla bambaşka biri olabilir,küçük kusurlarınızı kapatabilirsiniz

cevremden aldıgım tepkiye istinaden buna kanaat getirdim
Yahu eskiden blendax guzelleri secilirdi,Elidor'un reklamlari icin otellerin kapisini asindiran bir suru kiz gormuslugum de var..
Ayrica guzellik yarismalarinda taci alanlarin ardindan bile "bunun neresi guzel,ben buna 10 cekerim" diyen kimseler de var..
Yani toplum konusur,guzel olan icinde konusur cirkin icinde..Olay guzellik veya cirkinlik degil toplumun konusma ve elestiri bagimliligi..Elestirinin onlara sagladigi suni guc :)
Ancak bu toplum yapici olarak konusmaz genel olarak :)
Sen de fazla takma derim,ha ben aynaya bakip hosnut kalmiyorum diyorsan ona tamam derim ama toplum o.ta da b.ka da konusur..
Bilgin olsun :?

sanrım en co bakımsız duruyorum
Bu gerçekten siz iseniz sadece imaj ve biraz kilo sorununuz var.Çekici bir yüzünüz var ama makyaj ve saç rengi tercihiniz çok kötü.Biraz daha doğal bir makyaj ve saç rengi ile,daha şık kıyafetler ile çokta hoş gozukürsünüz.Estetik olacak bir durum görmedim,aksine çoğu kadının aynı tornadan çıkmış gibi dolaşması çok daha itici bence.

Öyle bir bahsetmişsiniz ki deformesi veya engeli olan bir birey sandım. Aaa ne çirkin gözüküyor denecek bir kadın değilsiniz. Seçimleriniz yanlış, kilonuz var, söylenilenlere kulak tıkamayın. Ameliyatı zayıflayınca düşünürsünüz. Spor, diyet ve saçla işe başlayın.
bunlar beni kutarır mı bilemedim ama öyle yapacagım

Bu gerçekten siz iseniz sadece imaj ve biraz kilo sorununuz var.Çekici bir yüzünüz var ama makyaj ve saç rengi tercihiniz çok kötü.Biraz daha doğal bir makyaj ve saç rengi ile,daha şık kıyafetler ile çokta hoş gozukürsünüz.Estetik olacak bir durum görmedim,aksine çoğu kadının aynı tornadan çıkmış gibi dolaşması çok daha itici bence.
anladıgım kadarıyla cok çirkin bir suratım yok bakımsız duruzorum

2 yılda 40 kilo alıp veren var. Diğer üyelik size aitse yönetime yazın , bu üyeliğe ilişkin gerekli işlem yapılır.

Kazen Kazen Mune Mune ; konu sahibi eski ve aktif hesabı olan Turkish Delight Turkish Delight hesabına giriş şifresini unuttuğu için yeni üyelik almış. Bilgilerinize.

Ben farkettim de neden bu üyeliği aldı anlamamıştım :) şifre sorunu ok hallediyorum

cevremden aldıgım tepkiye istinaden buna kanaat getirdim
Nasıl bir çevre burası. Nasıl hadsizce sizi üzebiliyorlar? Ben resminizi falan görmedim ama hiç daha şu da çok çirkin diye ne söyledim ne düşündüm. Kişiyi tanıdıktan sonra oluşuyor ben de bu algılar. O da karakterine göre oluşan bir şey. Dünyanın en güzel kadını bile çirkin gelebilir tanıdıktan sonra bana. Konuşturmayın böyle çevrenizdekileri.

yüzünüz bana orantılı geldi sadece biraz kilo verip , saçlarınızın rengini ve makyaj stilinizi değiştirirseniz daha güzel görünebilirsiniz

yüzünüzle oynatmayın. zaten güzelsiniz ama saçınızı boynunuzu geçmeyecek -bob- şekilde kahkullü kestirip, orijinal renginde boyatırsanız ve yaptığınız makjaj stilini, seçtiğiniz renkleri vs. değiştirirseniz benim zevkime göre daha güzel olursunuz.
tesekkur ederim saygılar sagolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X