cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pardon da sen kendine cirkin mi diyorsun? Neren cirkin ki? Sokakta yururken asla cirkin diye hitap edilmeyeceksiniz, hatta guzel katagorisine girebilecek bir yuz guzelliginiz var.
Dudak, goz, kas hepsi yerinde ve cok guzel.

Yuzun kare diyorsan, arastir bunu daha az gosterecek bir sac modeli sec. Mesela benim yuzum uzun oldugu icin, yuvarlak gosteren bir modele kestirdim.

Sonra sanirim sicak alt tonunuz var. Sicak alt tonununa yakisan renkler giyin. Ve ona gore sac boyasi secin. Sizi cok daha guzel gosterecektir.

Size altin rengi mi yakisir yoksa gumus rengi mi?
altin = sicak
gumus = soguk alt tonudur. Ona gore de renkler soyleyebilirim size

söyleyin sizde kurtulun bende

Çirkin değilsiniz, çenenizde de bir problem yok.
Ama saç ve ruj rengi seçimleriniz yanlış ve göz yapınıza uymayan makyajlar yapmışsınız bence.
Biraz kilo verseniz ve ten renginize uygun renkler seçip, yüz ve göz yapınıza uygun makyaj tarzını öğrenseniz hiçbir derdiniz kalmaz.

Ben senelerce eyelinerı yanlış kullanmışım mesela. Göz kapaklarım etli ama kuyruklu eyeliner peşinde heder ettim kendimi. Gerek yokmuş yani onu illa öyle sürmeye. Kendime uygun tarzı bulunca bi aydınlandı bakışlarım.
Siz de kendinize uygun şeylere yönelin. Estetiğe falan ihtiyacınız yok bence.

pardon da sen kendine cirkin mi diyorsun? Neren cirkin ki? Sokakta yururken asla cirkin diye hitap edilmeyeceksiniz, hatta guzel katagorisine girebilecek bir yuz guzelliginiz var.
Dudak, goz, kas hepsi yerinde ve cok guzel.

Yuzun kare diyorsan, arastir bunu daha az gosterecek bir sac modeli sec. Mesela benim yuzum uzun oldugu icin, yuvarlak gosteren bir modele kestirdim.

Sonra sanirim sicak alt tonunuz var. Sicak alt tonununa yakisan renkler giyin. Ve ona gore sac boyasi secin. Sizi cok daha guzel gosterecektir.

Size altin rengi mi yakisir yoksa gumus rengi mi?
altin = sicak
gumus = soguk alt tonudur. Ona gore de renkler soyleyebilirim size
tesekkur ederim kadınlar gercekten daha duyarlı maalesef beni kıranlar hep erkekti kendime gvenım geldi biraz

hiç de çirkin bir kadın değilsiniz

ufak tefek değişikliklere ihtiyaç var sadece

mesela saç renginiz yakışmamış teninize, bir de pembe ruj hiç olmamış

ve biraz da kilo verseniz süper şahane olur

ki bunlar dert değil basitçe çözülebilecek şeyler

Çirkin değilsiniz, çenenizde de bir problem yok.
Ama saç ve ruj rengi seçimleriniz yanlış ve göz yapınıza uymayan makyajlar yapmışsınız bence.
Biraz kilo verseniz ve ten renginize uygun renkler seçip, yüz ve göz yapınıza uygun makyaj tarzını öğrenseniz hiçbir derdiniz kalmaz.

Ben senelerce eyelinerı yanlış kullanmışım mesela. Göz kapaklarım etli ama kuyruklu eyeliner peşinde heder ettim kendimi. Gerek yokmuş yani onu illa öyle sürmeye. Kendime uygun tarzı bulunca bi aydınlandı bakışlarım.
Siz de kendinize uygun şeylere yönelin. Estetiğe falan ihtiyacınız yok bence.
evet tamamen yanlışlarla dolu oldugumu öğrendim

hiç de çirkin bir kadın değilsiniz

ufak tefek değişikliklere ihtiyaç var sadece

mesela saç renginiz yakışmamış teninize, bir de pembe ruj hiç olmamış

ve biraz da kilo verseniz süper şahane olur

ki bunlar dert değil basitçe çözülebilecek şeyler
yorumunuz için tesekkur ederim sizin kalbiniz de cok guzel cok sagolun kesinlikle zayıflayacagım

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
ohooo ne çirkinler koca buldu, aşkı buldu. Biz bahtsızlar artlarından bakakaldık. O yüzden dert etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X