cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruj seçimi çok kötü. Saç rengi ve modeli mutlaka değişmeli çene hizasında küt arkası kısa önü daha uzun kesim yapılmalı. Eyelıner sürmeyin bence siz.

sorun yüzünüz değil, sorun size hadsizce yorum yapan kaynınız ve sizi savunmayan kocanız ve kendiniz. görüşmeyin gerekirse. siz yüz nakli yaptırsanız kaynınız yine sizi aşağılayacak bir şey bulur çünkü sorun sizde değil onda, evet belki sizde de olabilir onu konuşturduğunuz ağzına lafı tıkmadığınız için. başkalarının görüntüsüyle dalga geçenler genelde kendi görüntüsünü içten içe beğenmeyenler oluyor.size laf edince kaynınıza aynı şeyi yapın, çirkin olduğunu ima edin; burnuna laf edin, kilosuna laf edin. sen kendi koca kafana bak vs diyin, bi şekilde verin karşılığını

Yorumları okudum hepsine katılıyorum saç makyaj ve kilo konusuna ama benim kusur olarak dikkatimi kilodan sonra kaş yapısı çekti.belki de ilgi alanım olduğu için.. profesyonel değilim ama bi çok kişi kaşlarını bana aldırır şekil verdirir.kaşlarınızın alttan kavisi düşük gelmiş bu da yüz ifadenizi daha düşük göstermiş.kimisine düz kaş yakışır kimine kavisli.. kaşınızı alttan ortadan itibaren sona kadar biraz daha alırsanız daha kalkık kaşlar sizi daha enerjik genç gösterecektir

Fotoya tekrar baktım da kaşınızın resme göre sağında bu sıkıntı varmış.diğeri yeterince kalkkıkmış.ama ben olsam alttan kaşlarımı iyice uzatır işinin ehli birine baştan bi şekil verdirirdim çünkü daha iyisi olabilir, önemsiz gibi görünür ama kaşlar yüz ifadesini aşırı değiştirir

Bence bi sorun yok, burnunu yandan gormedim ama onden fena degil.. burda illa kusur bulmam gerekiyorsa.. sac rengin.. saridan kurtul kahve tonlarina don ki daha dogal dursun.. makyajin dogru makyaj degil gibi.. kaslarini biraz baska aldirabilirsin.. ve en onemli seyi soyleyecegim.. kilo vermeye calis bi 5-10 kilo.. sonrasinda giyim tarzini biraz daha modern sec.

Ayrica ceneni filan sakin sivrilestirtme millet robot gibi oluyor oyle yapinca😐🙄 oyle estetiklik birsey yok bence, ciddiyim.

Sol goz kapagin biraz daha dusuk sanirim.. birsuru makyaj hilesi var bunun icin.. dedigim
Degisiklikleri yap, fistik
Gibi olacaksin eminim.. cunku cirkin degilsin!!!! Ve cok acik
Sozlu biriyim

Ya senin neren çirkin allah aşkına, neden kendini başkalarının gözü ile değerlendiriyorsun. Gayet de güzel bir kadınsın. Kendine odaklan, kişiliğine odaklan, gerisinin dediğine de kulak tıka

Bence de bir sıkıntı yok. Değişiklik istiyorsan ama zayıflayabilirsin, saç rengini değiştirebilirsin. Bence botox'dan ziyade zayıflasan her şey çözülecek. Kaşında da bir sıkıntı göremedim. Tek ihtiyacın olan kilo vermek+saç rengi(tenine gitmemiş)

Çirkin değil, hatta güzelsin ama tarzın kötü bence. Saç rengini ve modelini değiştirmekle başlayabilirsin değişime, demode ve kalitesiz duruyor bu renk. Kaş stilinde de oynama yapılabilir, makyaj da aynı şekilde.

söyleyin sizde kurtulun bende

Sadece kilo vermen ve saçını daha koyu bir renk yapman gerekiyor yüzün gayet güzel ben hayatımda ilk defa estetik namına bişey yaptırdım oda dudaklarıma dolgu çok da mutluyum ufak tefek dokunuşlar olabilir çenende bir sorun yok ama illa yaptırmak istiyorsan oraya da dolgu işlemi yapılıyor hem geçici olduğu için dönülmez bir yola girmemiş olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X