saç makyaj kıyafet çok demode. teyze modu yani. bir styling danışmanı ile çalışın ve ondan renklerinizi öğrenin, birlikte tarzınızı, dolabınızı yenileyin. bir de fitleşin.
estetik ihtiyacınız yok. ama daha güzel olayım köklü bir değişim istiyorum, illa estetik yaptırıcam diyorsanız, burun estetiği genelde yüze bir yumuşama ve dişilik katıyor. yalnız ben yaptırdım olmadı. ilk günler çok üzüldüm, kafaya taktım, boşa ameliyat oldum diye dert sahibi oldum. kimse güzel olmuş demedi. yarısı niye yaptırdın ki dedi. hep moral bozucu yorumlar yani. yeniden yaptırcaktım ama sonra yeni sivri burun ucuma gözüm alıştı uğraşmak istemedim. belki bi daha olurum ileride şimdi psikolojim iyi. ben pskikolojim bozulduğunda bir yerime takıyorum, bişi yaptırıyorum sonra pişmanlıkla sonuçlanıyor genelde:) sanırım bir sonraki depresyonumda çekik göz estetiği yaptırırım:) ama çekik göz bayağı güzelleştiriyor insanı.
yani iyi dr, iyi iş çıkarırsa burun güzel bir değişim yaratabilir. ama kötü sonuç olursa psikolojiniz bunu kaldırır mı onu da göz önünde bulundurun.