cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte bende onu sordum size yüzümde çirkinliğe sebep veren uzuvu mu burnum nmesela
Saç renginizi acil değiştirin. Yüzünüzde bir şey yok belki bir beş kilo verirseniz yüzünüz daha toplu durur o da şart değil. Makyaj stilinizi de değiştirmeniz lazım. Kaşlarınıza da değişim yapabilirsiniz:)

Güzelsiniz. Saç renginizin alttaki doğal tonu gayet iyi gözüküyor. Kendi rengine döndürebilirse çok hoş olur bence.

saç makyaj kıyafet çok demode. teyze modu yani. bir styling danışmanı ile çalışın ve ondan renklerinizi öğrenin, birlikte tarzınızı, dolabınızı yenileyin. bir de fitleşin.

estetik ihtiyacınız yok. ama daha güzel olayım köklü bir değişim istiyorum, illa estetik yaptırıcam diyorsanız, burun estetiği genelde yüze bir yumuşama ve dişilik katıyor. yalnız ben yaptırdım olmadı. ilk günler çok üzüldüm, kafaya taktım, boşa ameliyat oldum diye dert sahibi oldum. kimse güzel olmuş demedi. yarısı niye yaptırdın ki dedi. hep moral bozucu yorumlar yani. yeniden yaptırcaktım ama sonra yeni sivri burun ucuma gözüm alıştı uğraşmak istemedim. belki bi daha olurum ileride şimdi psikolojim iyi. ben pskikolojim bozulduğunda bir yerime takıyorum, bişi yaptırıyorum sonra pişmanlıkla sonuçlanıyor genelde:) sanırım bir sonraki depresyonumda çekik göz estetiği yaptırırım:) ama çekik göz bayağı güzelleştiriyor insanı.

yani iyi dr, iyi iş çıkarırsa burun güzel bir değişim yaratabilir. ama kötü sonuç olursa psikolojiniz bunu kaldırır mı onu da göz önünde bulundurun.

saç makyaj kıyafet çok demode. teyze modu yani. bir styling danışmanı ile çalışın ve ondan renklerinizi öğrenin, birlikte tarzınızı, dolabınızı yenileyin. bir de fitleşin.

estetik ihtiyacınız yok. ama daha güzel olayım köklü bir değişim istiyorum, illa estetik yaptırıcam diyorsanız, burun estetiği genelde yüze bir yumuşama ve dişilik katıyor. yalnız ben yaptırdım olmadı. ilk günler çok üzüldüm, kafaya taktım, boşa ameliyat oldum diye dert sahibi oldum. kimse güzel olmuş demedi. yarısı niye yaptırdın ki dedi. hep moral bozucu yorumlar yani. yeniden yaptırcaktım ama sonra yeni sivri burun ucuma gözüm alıştı uğraşmak istemedim. belki bi daha olurum ileride şimdi psikolojim iyi. ben pskikolojim bozulduğunda bir yerime takıyorum, bişi yaptırıyorum sonra pişmanlıkla sonuçlanıyor genelde:) sanırım bir sonraki depresyonumda çekik göz estetiği yaptırırım:) ama çekik göz bayağı güzelleştiriyor insanı.

yani iyi dr, iyi iş çıkarırsa burun güzel bir değişim yaratabilir. ama kötü sonuç olursa psikolojiniz bunu kaldırır mı onu da göz önünde bulundurun.
Valla haklısın sanırım giyinmeyi bilmiyorum giyim ve bakım. insanı çok değiştiriyor ki cirkin insan zaten yok. Burnunuza üzüldüm gerekirse tekrar yaptırın ya da estetik bölümüne fotonuzu atın buradaki bayanlar fikir söylesin belki de o kadar kötü değildir ne s
dersiniz. Aslında benim burnum düz fakat yüzüme gire hafif iri olabilir ki fındık burnum olsun isterdim. Yorumunuzu dikkate alacağım. Çekik göz yaptıracağım derken çirkinleşmek vr dikkat edin netice de her yüze gitmeyebilir doktor para için yapar fikir alın ve iyi düşünün bunların geri dönüşü yok

Saç renginiz size göre değil. Modeli çok klasik havali bir seyler yapilabilir. Giyim tarzınız yaşınızın cok ustunde duruyor. İlk resimdeki cicekli sey hele gercekten kotu. Makyaj secimi kotu. Zayiflarsaniz, tarzinizi daha cool hale getirip guzel makyaj yaparsaniz gayet taş gibi olursunuz bence.

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Çirkinlik diye bir şey kalmadı artık para = güzellik bence iyi bir estetisyene gözükün mesela ben yıllardır hep burnum büyük yamuk sanırdım yüzümü bozan o sanıyordum ve sorduğumda da burun diyorlardı bana daha sonra burun dolgusu için gittim hoca yüzümü görür görmez çene geride + alın fazla basık bu yüzden seni rahatsız ediyor burnunda bir şey yok dedi hatta ben dr fazla işlem için böyle diyor sandım yaptırmadım burun yaptırıp çıktım daha sonra üst dişlerim yapılırken diş dr söyledi dişler öpüşmüyor alt çene geride dedi o da öyle diyince çeneye odaklandım çeneyi normal seviyeye getirmek yüzümde evrimsel değişiklik yarattı diyebilirim öyle ki kimlik fotomu gören iki kez bakıyor şu an sen misin diye bu yüzden insanların gördüğü değilde dr un gördüğü kusura odaklanın şu an burun dolgum eridi mesela ama yandan önden bakınca burnum normal geliyor yüzüme büyük durmuyor

Çirkinlik diye bir şey kalmadı artık para = güzellik bence iyi bir estetisyene gözükün mesela ben yıllardır hep burnum büyük yamuk sanırdım yüzümü bozan o sanıyordum ve sorduğumda da burun diyorlardı bana daha sonra burun dolgusu için gittim hoca yüzümü görür görmez çene geride + alın fazla basık bu yüzden seni rahatsız ediyor burnunda bir şey yok dedi hatta ben dr fazla işlem için böyle diyor sandım yaptırmadım burun yaptırıp çıktım daha sonra üst dişlerim yapılırken diş dr söyledi dişler öpüşmüyor alt çene geride dedi o da öyle diyince çeneye odaklandım çeneyi normal seviyeye getirmek yüzümde evrimsel değişiklik yarattı diyebilirim öyle ki kimlik fotomu gören iki kez bakıyor şu an sen misin diye bu yüzden insanların gördüğü değilde dr un gördüğü kusura odaklanın şu an burun dolgum eridi mesela ama yandan önden bakınca burnum normal geliyor yüzüme büyük durmuyor
işte bende o yüzden konu açtım çirkinsem.nerem çirkin ameliyat olmak istiyorum objektif olun diye insan kendini kusursuz şamar çünkü bilemez

Yani şimdi güzel&çirkin demeyeyim de, biraz bence ergenvarisiniz. Bi ara tiktok videosu atıyordunuz saçma sapan, saç modeli ve rengi zaten vasat. Hani dünya güzeli olsanız bile itici hareketler durumlar. O yüzden önce yetişkin gibi olun sonra da dış görünüşe geçersiniz.

Son düzenleme:
Yani şimdi güzel çirkin demeyelim de, biraz bence ergenvarisiniz. Bi ara tiktok videosu atıyordunuz saçma sapan, saç modeli ve rengi zaten vasat. Hani dünya güzeli olsanız bile itici hareketler durumlar. O yüzden önce yetişkin gibi olun sonra da dış görünüşe geçersiniz.
tik tok videosunu nereden gördün ayol?devamlı çirkinim diye sorduğunu söyledi üyeler.neden bu konuya takıntılı hiç anlamadım.tipinde sorun yok.tarzında davranışlarında var diyorsun yani.sanırım öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X