cok cirkinim :(

konu dışı neden yorum yapıyorsun başka topiğin konusunu burda paylaşıyosun,konuya dönelim lütfen, iyi aksamlar :80:
gördüğün gibi açılan konu diğer konu ile bağlantılı ve herkes bunu söylüyor zaten.. şu anda konu dışı yorum yapan sensin yani:)

Arkadaş sosyolog heralde,kendi kendine hipotezler kurup sonra bunun doğruluğunu kanıtlamak için konular açıo :1:

Arkadaşlarım MaşaAllah Inspector Gadget gibisiniz:))
haydi isteyenlerle buradan dağılalım bence.Yardıma ihtiyacı olan ciddi arkadaşlarımıza yetişelim..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/430071-sarisin-olmak-sucmu-2.html
birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz
birbirimize hava atma bir luksumuzde yok (istisnalar disinda)
dolayisiyla neden bu konuya bu sekil baiyoruz
konu sahibi kendini ovmek icin yazmadiki
demek talihsiz olaylar ust uste gelince rahatsiz olmus!

sicak kanli ve seksi olunca bir kadin yanlis anlasiliyor!
hemen muhabbeti ilerletir bir seyler yasarim diye dusunebiliyor karsidaki hanzo
bunu engelleyecek olan tek kisi sizsiniz
en azindan karsidakinin niyeti bozulacak sizin tavrinizi gorunce
ilk izlenip seksapel bir cagrisim gibi olabiliyor insanlarda

benim bir arkadasim vardi
ben ondan daha guzelim sahsen ama
kizin durusu havasi gulusu acaip seksiydi
agirligida vardi ama
hemen ona sulanirlardi konusunca acaba bir is cikarmi falan
diye dusunurlerdi
oysaki masumdu arkadasim :)
[ben ondan daha güzelim şahsen ama) :63:gerçekten tuhaff:S:S

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/430071-sarisin-olmak-sucmu-2.html
birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz
birbirimize hava atma bir luksumuzde yok (istisnalar disinda)
dolayisiyla neden bu konuya bu sekil baiyoruz
konu sahibi kendini ovmek icin yazmadiki
demek talihsiz olaylar ust uste gelince rahatsiz olmus!

sicak kanli ve seksi olunca bir kadin yanlis anlasiliyor!
hemen muhabbeti ilerletir bir seyler yasarim diye dusunebiliyor karsidaki hanzo
bunu engelleyecek olan tek kisi sizsiniz
en azindan karsidakinin niyeti bozulacak sizin tavrinizi gorunce
ilk izlenip seksapel bir cagrisim gibi olabiliyor insanlarda

benim bir arkadasim vardi
ben ondan daha guzelim sahsen ama
kizin durusu havasi gulusu acaip seksiydi
agirligida vardi ama
hemen ona sulanirlardi konusunca acaba bir is cikarmi falan
diye dusunurlerdi
oysaki masumdu arkadasim :)
[ben ondan daha güzelim şahsen ama) :63:gerçekten tuhaff:S:S
kesnlikle konu sahibinin öyle bir kaygısı yok ama bazı arkadaşlar hala yok güzelsin yok çirkinsin diye yorum yapıyorlar.
arkadaşlarrrr konu sahibi sadece diğer konu ile ilgili yaşadığı rahatsızlığını açıklamak için açmış bu konuyu.. hala anlayaman var mı????

Son düzenleme:
Forumda " ben güzelim" diyenleri topa tutup birsürü hakaret edenler " ben çirkinim" diye konu acanlara inatla "ayyy sacmalama cirkin degilsindir bence git fön cektir bla bla" tarzı yorumlar yapıyor :) sevgili hemcinslerim kabul edersinizki bu dünyada GÜZEL kadınlarda var ÇİRKİN kadınlarda var ve bunu ego çatışmasına dönüştürmek birilerini ezerek rahatlamaya çalışmak inanın size hiçbirşey katmaz :) cirkinlere acıyan bağrına basan güzelleri ise potansiyel düşman olarak gören özgüvensiz kadınlardan bıkmadık mı?
ayrıca konu sahibi arkadaşın ironi yapmadığını ve gerçekten cirkin oldugunu varsayarsak sende baska yönlerini geliştirip güzel görün arkadaşım güzellik sadece gözde değildir :49:

Neler uğraşıyor konu sahibi çirkinmi bilemem ama fena halde bunalımda ve fena halde canı sıkılıyor belli...Kendince eğlence çıkarmış..ben çıkar bu konudan

Neler uğraşıyor konu sahibi çirkinmi bilemem ama fena halde bunalımda ve fena halde canı sıkılıyor belli...Kendince eğlence çıkarmış..ben çıkar bu konudan

aynen canım zaten kendiside konuyu açtı milleti buraya topladı okudu okudu ve gittiiii

Şu kadınların çirkinim demelerine çok kızıyorum.
Çirkin değiliz hiç birimiz.
Her birimizin ayrı bir güzelliği var ama öne çıkarmasını bilirsek.
Bakımlı,güler yüzlü,ne yapmasını bilen özgüvene sahip bir kadın herzaman güzel kadındır gözümde.
Gerisi boş..

Edit:
Konuyu çok sonradan anladım
Saf saf yorum yapıyorum bende.
:37: :37:

Son düzenleme:
canım hamilelikte insan böyle hissediyo bazen ama eminim şuan hiç olmadığın kadar güzelsindir, bol bol okşa sev o koca göbeğini:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Bir topiğe başka bir topikle atıfta bulunmaya bir başlarsanız KK nükleer reaktör gibi patlama yaşar yakında ve bunca topikte pekçok akılcı yorumdan faydalansaydı insanlar,sitede birçok kavganın gürültünün önüne geçilirdi ama işe yaramıyorki hala tartışma fırsatı yakalanınca değerlendiriliyor,eğlence bitmiştir bu kadar yeter hanımlar...

Back
X