Çok çirkinim...

ole denirmi hic ne ayip o secmedi ole olmayi...
daha alakali seyler paylasip birbirimize yardimci olursak ii olur bnce

bence önce allaha sonsduz şükürler etmeli ve tövbeden gelmelisin.millette ne deertler var. allah seni affetsin. ve YÜCE RABBİM dermansız dert vermesin....

19-20 günde bir adet olmak normal değil erken kabul ediliyor diye biliyorum.

Senin diğer arkadaslarında dediği gibi kadın doğum uzmanına muayene olman gerekiyor.

Maalesef bende PKO'luyum tüylenme sorunu başladığı anda gittim ve kist olduğunu öğrendim.

Var olan tüylerim gitmedi ama bir çoğu döküldü ve en azından yenilerinin çıkması önlendi.

Birde Allah başka dert vermesin,güzelliğin çirkinliğin bir önemi yok inan ki sağlığın yerinde olsun gerisi boş...

benımde cıldım yağlı uyuz oluyorum hep parlıyo of ya hep boyle mı olcak fondoten pudra 1 saat dayanıyo sıkıldım valla ugrasmaktan

saçların için muhakkak bebe şampuanı kullan ve piyasadaki muhteşem bukleler saç şekillendirici al tavsiyem elidor muhteşem bukleler.
Yüzün için saf gülsuyu kullan sabah akşam ayrıca haftada 1 defa yüzünü papatya yağıyla sil. tüyler içinse muhakkak doktora git .Bi güzellik uzmanınada gidebilirsin asla çirkin olduğunu düşünme sen kendini güzel buldukça güzelleşirsin

Son düzenleme:

bende sizi merak ettim ..
Allah sizi ve mahallenizdekileri ne diye yarattı güzellik abidesi olarakmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…