çok çirkinim

silaaa44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
8
2
1
24
Aşırı büyük ve tombul bi Burnum var.çok iğrenç yüz hatlarım var. Ama çevremdeki çoğu kız benden kat kat güzel. Zaten bi kuzenime çoğu yerden mankenlik teklifi geldi ama o istemediği için kabul etmedi. Veben çirkin olduğum için her gün ağlıyorum. Sizce ben bu durumdan nasıl kurtulacağım

canım kendine haksızlık ediyosun ilk etapta kendinle barış bu çok önemli sen kendi içinle barıştımı hersey güzel olur..zamanın en meşhur ve güzel kadını marilyn monroe kendini çirkin ve işe yaramz hissettiği için bunalıma girmiş ve( emin ol senden baska kimse sana karsı böyle hisssetmiyordur eminim hoş ve şirin birisindir her kadının mutlaka güzel bi tarafı vardır kimse dünya güzeli değil

Her insan ozeldir ve guzelligi vardir kusurlari vardir bunlara takilmayin kendinizi boyle sevin kabullenin begenen begenir begenmeyen begenmesin yaradilis ozelliklerimiz bunlar ki guzellikte gorecelidir cok begenende olur aman neresi guzel diyende mesele su ;sekle takilmayalim onemli ve uzun vadede gecerli olan ic guzelligidir bir insa cok guzeldir ama iticidir bazisida cok guzeldid degildir ama sevilir ozguvenlidir bunj hissettirir,zaten millette guzellik fasizmi var guzelsen heryerde kabulsun ama normalsen yandin hic sevmedigim insan tipidir bunlar ki intikamimida alirim sizin yapacaginiz sey bu bakislar varsa aldirmayin kendinize guvenin ve dikkatinizi kendinizi gelistirmeye ve daha iyi insan ve kul olmaya yonlendirin

Ekim de kasımda boy şimdi de yüz bunlar yerine derslerinle ilgilenmelisin ergenlik bitince guzellesirsin zaten

kendini beğenmeden kendiyle barışamazki insan. bu nlp tarzı yorumların bu tür serzenişlerde bulunan kişilerde olumlu bir etki bırakacağını sanmıyorum. daha reel çözümler sunmak gerek. yaşın kaç, kilon kaç. özelden resmini yollayabilirsen -yaşın 15 ten küçük değilse- daha yere basan yorumlar yapabilirim.

allah seni böyle yaratmıs seniin begenmedigin organları olmayan var

Sevgilin oldu mu hiç? Karşı cinsten ilgi görüyor musun?

Bence böyle düşünerek psikolojini bozma.. Burnundan memnun değilsen estetik yaptır.. çözümü var üzülmeye değmez bir çok kişi yaptırıyor zaten

Son düzenleme:
Çirkin olduğunu sanmıyorum .
Çevremde gerçekten çirkin insanların özgüveni çok fazla çünkü genelde kendilerini çok beğenirler .
Tam tersi gerçekten güzel olanlar kendini beğenmez .
Benim gördüğüm böyle .
Memnun olmadığın yerlerine estetik yaptırırsın valla evrim geçirirsin .
Burdaki albümlere bak ne demek istediğimi anlarsın =)

ben de lisede aynı böyleydim yıllar geçti 30 uma geldim yüz hatlarım yerine oturdu kilo verdim saçımın kaşımın şeklini ayarladın olabilecek en güzel şekle... bol kıyafet takı denemesi yaptım boş vakitlerimde ... tarzımı oturttum . ha daha güzel olur muyum elbette cilidm çok kötüydü cilt doktorlarından hala çıkamıyourm bugün bile randevum var... biraz da gırtlağımı tutsam... ,illa ki güzel bir yerlerin vardır.... cildim güzelse zate5-0 öndesin... gözler ruh rahilen göre çok güzelleşiyor... kahkül yakışır belki kaşının şekliyle oyna..biraz kilo ver zamanla oturur çoğu dpğal güzel de bir ton makyaj yaa kuzenin de ytapıyordur allah bilir çaktırmadan ... pudra mudra

Kime göre , neye göre çirkinsin ?

Bence çirkinleri kendilerinden başka kimse anlamaz. Bende öyleyim. Kendimden nefret ediyorum

estetikle keşke kaderde değişebilse.... estetik yaptırdım hala tipsizim..

Değerli konu sahibi çirkin olan sen değilsin..Çirkin olan senin bakış açın.sen bikere çirkin diyerek seni yaradana sukursuzluk ediyorsun.bilmiyorsunki o asagiladigin burnun nekadar kıymetli.Sana göz nimeti kas nimeti burun nimeti kulak nimeti el ayak ve en başta hayat nimeti vermiş nefes alıyorsun..Elin ayağın var hamdolsun.gercekten seni yaratanı tanı ozaman kendini bukadar çirkin bulamazsın.cirkinim çirkinim gerçekten sukretmeyen bir halin var.eger bakış acini guzellestirirsen zamanla sende mutlu olur guzellesirsin.lutfen haline şükret.gerekirse hastaneleri ziyaret et kimsesiz çocukları ziyaret et ki..Hayatı daha iyi tanı ve hayattaki en önemli şey güzellik veya cirkinlikmiymis anla.Bir elin parmakları nasilki birbirinden farklıysa her insanda birbirinden farklı özelliklere sahiptir kimseyle kıyaslama kendini.kendinden ustunlere degil..Kendinden geri olanlara bak ve ohh çok sukurki halime ben öyle değilim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…