Cok cirkinsin.

Bncrn93

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
202
271
18
Daha dun burda konu actim erkek arkadasimla ilgili.
Onu ne kadar cok sevdigimi yazmistim.

Agustosta sinavim var, cok yogun calisiyorum. Kendi de ozel bir firmada yogun calisiyor. Gunlerdir gorusemiyorduk, bugun bulustuk.

Ben bu yogun calisma surecimde 5 kiloya yakin verdim.
8 yillik erkek arkadasim ilk kez oyle bisey dedi ki hem sok yasadim hem cok uzuldum.
"Cirpi gibi olmussun, cok cirkin. Su haline bak" dedi.
O kadar uzuldum ki. Haftalardir gorusemiyoruz,bana soyledigine bakar misiniz?
Ben de kendine cirpi olmayan birini bul diyip kalktim.
Eve geldikten sonra ne bir mesaj ne bir aciklama ne bir ozur.

Cok kirginim cok.
Bunu mu hak ettim? Bu iliski icin herkesin karsisinda dururken gercekten bunu mu duymayi hak ettim ?

Siz bu yoğun çalışma süreci içerisinde kendi içinize dönüp ilişkiyi boşlamış olabilirsiniz ve bu süreçte köprünün altından sular akmış olabilir.

Siz bu yoğun çalışma süreci içerisinde kendi içinize dönüp ilişkiyi boşlamış olabilirsiniz ve bu süreçte köprünün altından sular akmış olabilir.
Yaziklar olsun.
Ben onun icin neler dusunurken bana neler dedi.
Terbiyesiz

Yaziklar olsun.
Ben onun icin neler dusunurken bana neler dedi.
Terbiyesiz
8 senede beraber büyümüşsünüz denebilir. Sevgisi bitmiş olabilir. Bu kadar erken yaşta başlayan ilişkiler genellikle olumsuz sonuçlanıyor. Sizi üzmek istemem ama öyle görünüyor. Bence sınavınıza odaklanın, kimse sizden daha önemli değil. Kilo alınır da verilir de, bu kadar yüzeysel bir insan ile ömür geçmez zaten.

Zayıflaman ayrılmak için bahane olmuş sanki ona. Yoksa böyle davranmazdı bence.. Hadi ağzından yanlışlıkla böyle bi laf çıktı diyelim ama en azından telafi etmesi gerekirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…