Zayıflaman ayrılmak için bahane olmuş sanki ona. Yoksa böyle davranmazdı bence.. Hadi ağzından yanlışlıkla böyle bi laf çıktı diyelim ama en azından telafi etmesi gerekirdi..
Bir önceki konunuzda ben doktorum erkek arkadaşım inşaat teknikeri, sorun olur mu gibi bir şey demiştiniz
Maalesef kendisi özgüven eksikliğini sizin özgüveninizi zedeleyerek yenmeye çalışacak
Ömür geçmez böyle, yol yakınken dönün
Bence de davranmazdi.
Kilo nedir Allah askina?
5 kilo vermisim. Ne cirkinligim kaldi ne tipim.
Resmen zemin hazirlamis
bu saatten sonra ''siz'' olmazsınız, üzülme diyemem insansın üzülürsün ama takma sınavına odaklan, sonradan ah keşke dememen için hayatına bak, sana böyle diyen bi adamdan bi cacık olmaz..Daha dun burda konu actim erkek arkadasimla ilgili.
Onu ne kadar cok sevdigimi yazmistim.
Agustosta sinavim var, cok yogun calisiyorum. Kendi de ozel bir firmada yogun calisiyor. Gunlerdir gorusemiyorduk, bugun bulustuk.
Ben bu yogun calisma surecimde 5 kiloya yakin verdim.
8 yillik erkek arkadasim ilk kez oyle bisey dedi ki hem sok yasadim hem cok uzuldum.
"Cirpi gibi olmussun, cok cirkin. Su haline bak" dedi.
O kadar uzuldum ki. Haftalardir gorusemiyoruz,bana soyledigine bakar misiniz?
Ben de kendine cirpi olmayan birini bul diyip kalktim.
Eve geldikten sonra ne bir mesaj ne bir aciklama ne bir ozur.
Cok kirginim cok.
Bunu mu hak ettim? Bu iliski icin herkesin karsisinda dururken gercekten bunu mu duymayi hak ettim ?
Aptallıkla alakası yok kardeşimO kadar cirkin soyledi ki.
Cirkinsin haline bak.
Bu kadar insanliktan cikilir mi ? Insan sevdigi insani boyle kirabilir mi ?
Haklisiniz..
Ne diyeyim, aptalmisim.
Valla Allahın şanslı kuluymuşun şükret çocuk sevindir çünkü bu adam seni böyle yer bitirirdi ne güzel evlenmeden hemen yüzünü göstermiş daha karşına senin kıymetini bilicek iyi insanlar çıkar bundan adam olmaz hodukO kadar cirkin soyledi ki.
Cirkinsin haline bak.
Bu kadar insanliktan cikilir mi ? Insan sevdigi insani boyle kirabilir mi ?
Haklisiniz..
Ne diyeyim, aptalmisim.
Valla Allahın şanslı kuluymuşun şükret çocuk sevindir çünkü bu adam seni böyle yer bitirirdi ne güzel evlenmeden hemen yüzünü göstermiş daha karşına senin kıymetini bilicek iyi insanlar çıkar bundan adam olmaz hoduk
ağzının ortasına iki tane geçireydin keşke..Seviyesiz.
Agzini yaya yaya dedi. O kadar sogudu ki icim baska napsa bu kadar itici ve igrenc gorunebilirdi gozume.
Cok tesekkurler.
hakikaten öyleler. benden hoşlandığını çok defa söyleyen ve kendisi bana açılan bir hödükte wp'da muhabbet ederken kendi özgüven eksikliğini bana yıkmaya çalışıp arada yorgun fotolarıma ya da monoton attıklarıma ukalaca eleştiriler getirirdi. hatta bi kere kendi dedi: sen benim neyime bakıcaksın ki bir sana bak bir bana.Bir önceki konunuzda ben doktorum erkek arkadaşım inşaat teknikeri, sorun olur mu gibi bir şey demiştiniz
Maalesef kendisi özgüven eksikliğini sizin özgüveninizi zedeleyerek yenmeye çalışacak
Ömür geçmez böyle, yol yakınken dönün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?