Cok cirkinsin.

Zayıflaman ayrılmak için bahane olmuş sanki ona. Yoksa böyle davranmazdı bence.. Hadi ağzından yanlışlıkla böyle bi laf çıktı diyelim ama en azından telafi etmesi gerekirdi..

Bence de davranmazdi.
Kilo nedir Allah askina?
5 kilo vermisim. Ne cirkinligim kaldi ne tipim.
Resmen zemin hazirlamis

Cok uzgunum.
8 yilim gecti. Herkese onu savundum. Ne kadar aptalmisim.
Ilk firsatta bana soylediklerine bakin
Keske insan gibi ayrilmak istedigini soyleseydi

O kadar cirkin soyledi ki.
Cirkinsin haline bak.
Bu kadar insanliktan cikilir mi ? Insan sevdigi insani boyle kirabilir mi ?
Haklisiniz..
Ne diyeyim, aptalmisim.

Bence de davranmazdi.
Kilo nedir Allah askina?
5 kilo vermisim. Ne cirkinligim kaldi ne tipim.
Resmen zemin hazirlamis

Konu senin zayıflaman değil cnm o bahanesi sadece. Ama madem niyeti ayrılmak keşke daha medenice davransaymış. Hayırlısı olsun boşver üzülme..

bu saatten sonra ''siz'' olmazsınız, üzülme diyemem insansın üzülürsün ama takma sınavına odaklan, sonradan ah keşke dememen için hayatına bak, sana böyle diyen bi adamdan bi cacık olmaz..

Cirkinsin haline bak.
Haklisiniz..
Ne diyeyim, aptalmisim.
Aptallıkla alakası yok kardeşim
Vesile olmuş, görmüşsün gerçek yüzünü

Sen o üzülmesin, seviyorum diye çırpındın eski konunda. Değmiyormuş deyip önüne bakmaktan başka çare var mı?

Evlenince neler neler derdi kim bilir bu saygısız

Cirkinsin haline bak.
Haklisiniz..
Ne diyeyim, aptalmisim.
Valla Allahın şanslı kuluymuşun şükret çocuk sevindir çünkü bu adam seni böyle yer bitirirdi ne güzel evlenmeden hemen yüzünü göstermiş daha karşına senin kıymetini bilicek iyi insanlar çıkar bundan adam olmaz hoduk

Seviyesiz.
Agzini yaya yaya dedi. O kadar sogudu ki icim baska napsa bu kadar itici ve igrenc gorunebilirdi gozume.
Cok tesekkurler.

hakikaten öyleler. benden hoşlandığını çok defa söyleyen ve kendisi bana açılan bir hödükte wp'da muhabbet ederken kendi özgüven eksikliğini bana yıkmaya çalışıp arada yorgun fotolarıma ya da monoton attıklarıma ukalaca eleştiriler getirirdi. hatta bi kere kendi dedi: sen benim neyime bakıcaksın ki bir sana bak bir bana.
en sonunda bir gün alakasız bir yerden eleştirince "HOŞT" dedim. İki gram hoşlantıyı da yerle bir etti. başlamadan bitirdim olmayan ilişkiyi pişman değilim

Eski kilonla daha güzeldin dese bu kadar takılamazsın ama çirkin kelimesi çok çirkin durmuş.. Belki de bunu anlatmaya çalıştı ama dilin kemiği yok malesef ağızdan çıkan da geri alınmıyor. Bekleyin bakalım zaman neyi gösterecek.. Mesaj yazmayın kırıldığıniz belli olsun..

Seven ve düşünen insan sevgilisi bu kadar zayıfladı diye üzülmesi gerekirken, sizinki sizi üzmek için elinden geleni yapmış. Az çok aklı olan bir erkek bir kadının sevgilisinden duymak istediği son şeyin çirkin lafının olduğunu biliyordur, bilerek yapmış daha doğrusu umursamamış. Yol verin gitsin. Zaten çocukluk yıllarından kalan ilişkilerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Karakterinizi oturmadan, ne istediğinizi bilmeden başlamış olan bir ilişki. Eğitim farkı da var, belli adam seviyesiz yani. Yazık etmeyin kendinize.

böyle aşağılık insanlara yüz vermeyin. her şeye yüzeysel değer biçiyorlar. insanların görünüşlerine laf edenlerden buz gibi soğuyorum,hele ki elinde olmayan bir nedenden böyleyse. seni evliyken her halde görecek. o zaman ne olacak?

Fazla değer vermişsin .

Ayrıca insan sevdiğini her hali ile beğenir .

Söyleyis tarzina bagli bu - cili cirpi gibi olmussun illa rencide etme meyilinde söylendigini sanmiyorum, anam bana bunu dediginde "kizim kendine ve sagligina dikkat et" manasinda söylerdi.

Simdi erkek arkadasin bunu hangi ruh duygusuyla söyledi bilmedigim icin de tartmak zor.

Bende kilo verince benimkide böyle diyor gülüyoruz geçiyoruz . Kilo alayım diye ters psikoloji yaratıyor . Tabi hala beni tanıyamadı gaza gelmem ben:) sadece kızdığınızı gördüğünde hiç birşey yapmamasına gıcık oldum ama masadan kalkıp gitmenize sap gibi bırakmanıza sinirlenmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…