Cok cirkinsin.

Evet bi ozur bekledim.
Yaptigi cirkinlige bir aciklama yok ama bir caba bekledim 8 yilim cope gitmis.
Ona saygimdan bekledim.
Aman kaç kurtul ya hu . Bazı kadınlar geleceğini elleri ile örerek karartıyorlar resmen. Neden etrafından biri ile birlikte olmuyorsun. Seninle benzer yönlere bakan aynı paralelde olacağın insanlarla. Kendinden daha düşük düzende olanları pohpohlayıp şişirmeyin, sana değer verecek değerine de değer katacak insanla beraber ol.
Bu Arada ailen istemiyorsa asla asla karşına alma vardır bir sebebi

Çok kaba bir hareket olmuş bu. Sonrasında hiçbir şekilde özür dilememesi ve açıklama yapmaması daha üzücü. Siz iyice düşünüp karar verin bu insanla bir ömür geçirebilir miyim diye. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayy
Şimdi okurken farkettim , düzeltmedim de. inşaat mühendisi değil teknikeri diyecektim,

Çırpı gibi olmuşsun dense kırılmazdım. Şakayla karışık yani.. Hatta keşke öyle bir şey duyabilsem eşimden. Bende zayıflama derdindeyim çünkü.. Ama "çok çirkin" lafı zoruma giderdi evet.

Hiçbir mesaj atmadı, özür de dilemedi dediniz. Ne zamandır mesaj atmıyor? Bu da ilgincmis

Deme sekline bagli.
Benim esim de asiri zayif sevmez.
Ben de kilo sevmem.
Kilo al biraz der durur.
Ama asla alinmam.
Cirkin olmussun zayiflamissin kilo alsana bile dese takmam cunku kendim ne oldugumu biliyorum.
Erkekler bizim kadar hassas degil ne yazik ki.
Fazla beklenti
Cokca husran.

Bence sizden ayrılmak istiyor ama sizin terk etmenizi istiyor ki top onda kalmasın.Onu terk edin diye söylemiştir bu sözü.Ayrılmak istemesinin sebebini bilemiyorum.

Sende ona sen sanki çokmu güzelsin diyemedin mi ezdirme kendini

Acaba diyorum, ders sınav vs. çok üstünde durup kendini harap ettin ya..
Biraz rahatla kendine bak anlamında mı dedi ?

Az değil 8 sene..
Senin bizden daha iyi anlaman lazım arkadaşını..

Kızmayın ama verdiğiniz cevap bunu hak ettiğinizi gösteriyor. O özellikle incelmek istediğinizi sanmış ve bundan dolayı tepki vermiş olabilir. Benimkisi kilo verirsen yeniden alana kadar ben yedirip içiririm diyor. Zayıf kadın çoğu erkek sevmiyor(55 ‘e 1.62’yim, yağ değil kas var ondan incelemiyorum ama 50 olsam diye hayal kuruyorum ve bana sürekli kızıyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…