Cok cirkinsin.

ayrıl gercekten adam senden sogumus

senin bu sinav icin kendini cok heba ettigini düsündügü icin mi dedi acaba, hemen kötü yorumlamak istemedim, dedigi söz tabi ki hos degil ama 8 yilda ilk defa mi bu tarz bi cümle kurdu?

Ayrilmak icin bahane aramis.Sizi kirmak istemem, ama blkide hayatinda baska biri vrdir.

Aynen katılıyorum

Yani tıp zor bölüm kelle koltukta olman normal
Sana uygun biriyle ol sen de
O adama da keşke hössst edepsiz amele deseydin

Erkek arkadaşınız ilerde ondan daha başarılı bir kariyeriniz olacağını zaten kafasına takmış anladığım kadarıyla. Dolayısıyla bu konu onun canını acıtıyor ve bi şekilde o da sizin canınızı acıtıyor. Şayet bu kabalığından ziyade statü farkından doğan hassaslığı çözemezse erkek arkadaşınız zaten ilişkiyi yürütemessiniz. Sınav stresi ve yorgunlukla tabi insan daha bi hassas oluyor. Takılmayın çok fazla söylediklerine derim ben. Sorun derinlerde sanki.

Büyük ihtimalle şaka yapmış biraz kilo al der gbi sende masadan kalkınca bu tavrına kızıp aramamıştır. Çirkinlikle alakası yok yani .. söyleme tarzı farklı

Üslup onemli. 10 yıllık kocamdan bile boyle bir terbiyesizlik görmedim.

Keza manken gibi bir kızken, hamile kalip 30 kg alıp izmanduta döndügumde bile. Üstüne tiroid hastası oldum. Kilolarımi iki senede zor verdim. Gerçi üstümde 7 kg kaldı. Buna da sukur.

Çevremdekiler kilolarima takmisti. Ayy ne zaman vercen, karnin kaf dağı, hatta abimin kv desi bile 3+1 salon olmussun zayifla, yoksa kocan seni aldatır demişti. Bunun gibi daha ne çok şey. ;( inanın öyle bir baskı vardı ki ustumde.

Psikolojimi mahvettiler. Her neyse esim her durgunlastigimda, agladigim da sen kimsenin lafına bakma çok güzelsin derdi. Bu kilolarla güzel olmadığı mi bende biliyordum. Hep iltifat Edip incelik yapıyordu. Bu ruh sagligindan oyle çıktım.

Eşim sizin sevgiliniz gibi olsa benim psikolojim daha da beter olurdu o kesin.

Ay tamam hos degil de bisey de olmaz desin yaw alinma hemen

Ailen ne emeklerle seni büyüttü sende onların gururu oldun doktor oldun. Sonuç; bir hödüğün karısı olmak mı olsun? Bak canım meslek aşşağılama amaçlı söylemiyorum ama toplumda en saygı ve minnet duyulan meslek doktorluktur. Can kurtarıyorsun ama kendi canını hiç önemsemiyorsun. İnsanlar sana saygı duyuyor ama sen kendine saygı duymuyorsun. Ailen dengini bul diyor ama sen illa yok ben yetersiz bir maymunun oyuncağı olacağım diyorsun. Bazı mesleklerde özellikle kadınsan kesinlikle dengin bir adam bulmak zorundasın. Burası Türkiye, erkeklerin %90 ı ego dan oluşuyor. Lütfen ama lütfen 25 yaşındasın koşarak kaç ve gerçekten mutlu olmak İçin 1-2 ay acı çek . Evet 8 yıl ama bu 8 yıl sevgi aşk değil sadece alışkanlık . Sigarayı , içkiyi bırakmak gibi zor olacak ama bırakacaksın. Kendin gibi birini bul. İlişkilerin önemi yıllarla ölçülmez . 8 yıl değil 8 ay biriyle birlikte olursun ömre bedel olur şak diye evlenirsin . Lütfen kendinizi aaa şu kadar süredir beraberiz diye bazı şeylere mecbur hissetmeyin. Yıllarca bir sevgilim oldu çok üzdü kırdı beni , en sonunda ayrıldım ve dönmedim. Eşimle tanıştım ve İnan 7 yıldır beraberiz toplamda her günü İçin şükrediyorum. Bir gün beni incitmedi. Size değer veren kişiyi bulmak İçin lütfen biraz cesur olun. Esas devam ederseniz 8 yıl değil ömrünüz çöp olacak

Mesaj atio aramamis 8 seneni harca ve birak derim...ilerde bi hastaligin olur zayiflarsin dedigi laf mi simdi

Evet bi ozur bekledim.
Yaptigi cirkinlige bir aciklama yok ama bir caba bekledim 8 yilim cope gitmis.
Ona saygimdan bekledim.
Bırak 8 yılı kardeşim onun buna saygısı kalmamis senin niye var yıllarca evli olan insanlar saygı duymuyo boşanıyor sen neden duyyorsun erkekler sevgiliyken genelde mükemmel olur evlenince 90 derece döner seninki simdiden bu lafı söylüyorsa evlenince hamile filan kalsan bu seferde kilolusun filan der bir erkek herşeyiyle begenmiyorsa sevmiyrdur bosverr

İyi de çok çirkinsin dememiş ki kilo için çirkin demiş. Yanlış düşünüyor olabilirim tabi söyleyiş şeklini bilemem ama benim gözümde canlanan yemek yemen ve kendine iyi bakman için seni gaza getirmeye çalışan biri.
Çırpı gibi de zayıflara söylenir. 8 senede bu samimiyet olmadıysa bence ayrıl.

Eski konunu okumasam başka bir yorum yapacaktım ama...
Sen doktor olacaksın, o inşaat mühendisi. Adamın yaptıklarının tek açıklaması aşağılık kompleksi!
İnan ki bu şekilde şeyler duyduğum çok arkadaşım var. Erkekler kendini geride bulduklarında karşı tarafın özgüveninin içine s.ciyorlar ki kendini bırakmasın.
Bir tanıdığımin eşi işten atılmıştı mesela, sonra alıştı tembelliğe yıllarca çalışmadı. Eskiden melek gibi olan adam işten ayrıldıktan sonra kadının tipine vs hakaretler ede ede kadını ondan vazgecemeyecek hale getirdi (ne alaka bilmiyorum ama psikoloji böyle birşey işte)
Staj yaptığım yerde dunya tatlısı bir müdürüm vardı. Kadin okulunun bir kismini başka ülkede okumuş, 3 dil biliyor, kısa sürede müdür olmuş... Ama it kopuk kocası hem kadına 'sunepe-elinden bir iş gelse- ne kadar salaksın,ben olmasam on günde ölürsün -havyan gibi şişmişsin- evlendigimizde ne güzeldin su haline bak' gibi hakaretlerle hem de fiziksel şiddet uygulaya uygulaya kadını gerçekten sünepe bir insan haline getirmişti. Kadın hem eve hem çocuğuna kendi baktığı,adamdan asla bir hayır göremediği ve ailesi arkasinda olduğu halde girdiği ozguvensizlikten çıkamadığı için hala evli...
Bir başka arkadaşım da , tek çocuk. Ailesi çok zengin değil ama yıllarca az cok birikim yapmışlar kızın ilerideki evliliği için. Kocası da aile konusunda bir yardım gormemiş, düğün zamanı çocuk elindeki imkanları harcadı ama genelini kız ve kızın ailesi aldı (asla kafaya kakacak bir aile değil, 'sen de bizim oglumuzsun' lafı eden bir aile)
Ama sonuç? Adam aşağılık kompleksinden çıkamadı ve evi benimseyemedi. Üstelik kız ne dese 'ev senin eşyalar senin,Kovacaksan gideyim' gibi salak cümleler kuruyor, kendisini kötü hissettiği icin kıza da kötü hissettiriyor-fiziksel olarak dalga geçiyor.
Yani benim gözlemlediğim kadarıyla kendini bir açıdan yetersiz hisseden insanlar karşısındaki de yetersiz hissetsin diye baskı uyguluyor.
Bence ayrıl gitsin..
8 yılım, ah sen 17 taşımanın triplerine falan da hiç girmeni tavsiye etmem, dünyada tanışacak çok hoş erkekler var, inan ki ilk sevgilimle evlenmek istemezdim
Bence Nisan falan filan hiç düşünme bile, adam kendini belli etmis

ne guzel yazdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…