ayrıl gercekten adam senden sogumusDaha dun burda konu actim erkek arkadasimla ilgili.
Onu ne kadar cok sevdigimi yazmistim.
Agustosta sinavim var, cok yogun calisiyorum. Kendi de ozel bir firmada yogun calisiyor. Gunlerdir gorusemiyorduk, bugun bulustuk.
Ben bu yogun calisma surecimde 5 kiloya yakin verdim.
8 yillik erkek arkadasim ilk kez oyle bisey dedi ki hem sok yasadim hem cok uzuldum.
"Cirpi gibi olmussun, cok cirkin. Su haline bak" dedi.
O kadar uzuldum ki. Haftalardir gorusemiyoruz,bana soyledigine bakar misiniz?
Ben de kendine cirpi olmayan birini bul diyip kalktim.
Eve geldikten sonra ne bir mesaj ne bir aciklama ne bir ozur.
Cok kirginim cok.
Bunu mu hak ettim? Bu iliski icin herkesin karsisinda dururken gercekten bunu mu duymayi hak ettim ?
Sende löslük olmussun az daha ye deseydin.
Boylelerine boyle cvp vermek yakisir yani.
Umarim barismazsin.
Bir önceki konunuzda ben doktorum erkek arkadaşım inşaat teknikeri, sorun olur mu gibi bir şey demiştiniz
Maalesef kendisi özgüven eksikliğini sizin özgüveninizi zedeleyerek yenmeye çalışacak
Ömür geçmez böyle, yol yakınken dönün
Mesaj atio aramamis 8 seneni harca ve birak derim...ilerde bi hastaligin olur zayiflarsin dedigi laf mi simdiDaha dun burda konu actim erkek arkadasimla ilgili.
Onu ne kadar cok sevdigimi yazmistim.
Agustosta sinavim var, cok yogun calisiyorum. Kendi de ozel bir firmada yogun calisiyor. Gunlerdir gorusemiyorduk, bugun bulustuk.
Ben bu yogun calisma surecimde 5 kiloya yakin verdim.
8 yillik erkek arkadasim ilk kez oyle bisey dedi ki hem sok yasadim hem cok uzuldum.
"Cirpi gibi olmussun, cok cirkin. Su haline bak" dedi.
O kadar uzuldum ki. Haftalardir gorusemiyoruz,bana soyledigine bakar misiniz?
Ben de kendine cirpi olmayan birini bul diyip kalktim.
Eve geldikten sonra ne bir mesaj ne bir aciklama ne bir ozur.
Cok kirginim cok.
Bunu mu hak ettim? Bu iliski icin herkesin karsisinda dururken gercekten bunu mu duymayi hak ettim ?
Bırak 8 yılı kardeşim onun buna saygısı kalmamis senin niye var yıllarca evli olan insanlar saygı duymuyo boşanıyor sen neden duyyorsun erkekler sevgiliyken genelde mükemmel olur evlenince 90 derece döner seninki simdiden bu lafı söylüyorsa evlenince hamile filan kalsan bu seferde kilolusun filan der bir erkek herşeyiyle begenmiyorsa sevmiyrdur bosverrEvet bi ozur bekledim.
Yaptigi cirkinlige bir aciklama yok ama bir caba bekledim 8 yilim cope gitmis.
Ona saygimdan bekledim.
ne guzel yazdinizAilen ne emeklerle seni büyüttü sende onların gururu oldun doktor oldun. Sonuç; bir hödüğün karısı olmak mı olsun? Bak canım meslek aşşağılama amaçlı söylemiyorum ama toplumda en saygı ve minnet duyulan meslek doktorluktur. Can kurtarıyorsun ama kendi canını hiç önemsemiyorsun. İnsanlar sana saygı duyuyor ama sen kendine saygı duymuyorsun. Ailen dengini bul diyor ama sen illa yok ben yetersiz bir maymunun oyuncağı olacağım diyorsun. Bazı mesleklerde özellikle kadınsan kesinlikle dengin bir adam bulmak zorundasın. Burası Türkiye, erkeklerin %90 ı ego dan oluşuyor. Lütfen ama lütfen 25 yaşındasın koşarak kaç ve gerçekten mutlu olmak İçin 1-2 ay acı çek . Evet 8 yıl ama bu 8 yıl sevgi aşk değil sadece alışkanlık . Sigarayı , içkiyi bırakmak gibi zor olacak ama bırakacaksın. Kendin gibi birini bul. İlişkilerin önemi yıllarla ölçülmez . 8 yıl değil 8 ay biriyle birlikte olursun ömre bedel olur şak diye evlenirsin . Lütfen kendinizi aaa şu kadar süredir beraberiz diye bazı şeylere mecbur hissetmeyin. Yıllarca bir sevgilim oldu çok üzdü kırdı beni , en sonunda ayrıldım ve dönmedim. Eşimle tanıştım ve İnan 7 yıldır beraberiz toplamda her günü İçin şükrediyorum. Bir gün beni incitmedi. Size değer veren kişiyi bulmak İçin lütfen biraz cesur olun. Esas devam ederseniz 8 yıl değil ömrünüz çöp olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?