- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
tabiki madalya taksınlar diye doğurmazsınız ben sadece örnek verdim.sizin kararınız arkasınızda çocuğunuz kalsın istiyorsanız yapın.Tabii sizde haklısınız rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin inşallah ama insan çocuğu madalya taksinlar diye dogurmuyor ki kimseden ödül beklediğim yok benim
Umarım, risk olmaz isteğinize kavuşursun.Işte bende bir süre daha ara verip kafamı dinlemek istiyorum vücudum tam anlamiyla kendini toparlasin istiyorum ve daha sonra bir perinatologa gidip konuşmak istiyorum eğer bana derse yüksek ihtimalle ikinize de bir şey olmaz ancak o zaman belki dusunecegim inanın ki kafam çok karisik
Amin cnm çok sağol fikirlerin icinUmarım, risk olmaz isteğinize kavuşursun.
Ama olmazsa da ah vah edecek bir durum değil, öncelikle bunu idrak edin, sonra bu yola girin, yoksa olumsuz bir cevap aldığınızda ciddi bunalıma girebilirsiniz.
Tek kardeş olmak kötü birşey değil, herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kardeşler var birbirlerinin gözünü oyuyorlar, böyle olmasındansa tek olması daha iyi.
Acınacak bir durum yok yani bunu kabullenin önce, sonrasına bakarsınız. Hayırlısı olsun.
Sizinkinide zaten o benim her şeyim rabbim ona uzun ömür sağlık versin yeter o benim cnmdir. Her şeyi onun için göze alıyorumAllah bağışlasın esiniz çok doğru söylüyor. Bence kiziniza yoğunlaşın bütün sevginizi varinizi yogunuzu ona verin tek olan çocuklar da paylasmayi, sevgiyi biliyor ve gayette güzel ilişkiler kuruyorlar canınızı sıkmayn
Kızına kardeş yapayım derken annesiz kalabilir.lutfen sağlıklı düşünün .Mrb arkadaşlar
Benim bir kizim var ve eylül de 2 yaşını bitirecek ama kızı mi dünyaya getirene kadar çok zorluklar yaşadım preeklampsi oldum ve işin kötüsü 33. Hafta farkettik ve kızım 34 haftalık doğdu 25 gün kuvozde kaldı. Ama o süreci size anlatmam mümkün değil yaşayan bilir ancak rabbim hiç kimseyi evladiyla sinamasin inşallah konu acmamin sebebi de ben kızımın bir kardeşi olsun istiyorum ve doktorlar bana aynı şeyleri %50 yaşarsın diyorlar olebilirsin bile diyorlar esimde kızım annesiz kalmasındansa kardeşi de olmayi versin diyor ama ben kızım tek büyüsün istemiyorum bana bi akıl verin ne olur yaşadığım yerde perinatoloji uzmanı da yok tecrübeli anneler veya çevresinde benim gibi olan akrabalari varsa yazarsanız çok sevinirim
Sizinkinide zaten o benim her şeyim rabbim ona uzun ömür sağlık versin yeter o benim cnmdir. Her şeyi onun için göze alıyorum
Zaten onun için bu konuyu açtım ya sağlıklı düşünemiyorum malesefKızına kardeş yapayım derken annesiz kalabilir.lutfen sağlıklı düşünün .
O zaman şöyle soyleyim.kardeşi oldu siz vefat ettiniz.üstelik bebek yine erken oldu kuvezde kaldı .sağlık sorunları olabilir..anneniz veya k.vali deniz geldi.bebekle ilgilendiler.esinizde çocuğunuza duyumu anlattı.cocuk icin buyuk yikim.küçücük çocuklarınızın sorumluluğu eşinize kaldı.bir şekilde buyurler.ama nasıl buyurler mutlu olabilirler mi?anneleri yok hep eksik kalacak birşeyler.bu sizin yaptığınız resmen bencillik.kardeşi olmayan nice insanlar var.ama çok iyi arkadaşları var.kardeşten öte.minnacık bedenlerine ağır sorumluluklar yukluyorsunuz.Allah verir Allah alır ama goz göre göre çocuklarını ana siz bırakma pahasına bu işi düşünmek resmen çılgınlık saçmalık.Zaten onun için bu konuyu açtım ya sağlıklı düşünemiyorum malesef
Çok güzel fikirİlla kardeşi olsun, tek başına kalmasın istiyorsanız evlat edinebilir ya da koruyucu aile olabilirsiniz... Tabi o çocuğu da kendi çocuğunuz kadar sevmek, ilgilenmek şartıyla...
Galiba fazlasıyla haklısınız zaten o kadar zor şeyler yaşadım ki çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan zaten ve bu sefer yasasam da evde beni bekleyen bir çocuğum olacak ve belki ömür boyu beni beklemekle kalacak en iyi ihtimali düşünürsek bile erken doğum yaparım bende bebegimde sağlıklı olur ama yine kuvoze koyarlar ve ben orda kaldığım süre zarfında çocuğum evde ne yapar bensiz babaanne bakar ama benim aklım hep onda olur zaten hamilelik sürecini düşünmek bile istemiyorum ve sizin dediklerinizi de düşününce galiba ben kızıma kardeş yapmayacağım öyle görünüyorO zaman şöyle soyleyim.kardeşi oldu siz vefat ettiniz.üstelik bebek yine erken oldu kuvezde kaldı .sağlık sorunları olabilir..anneniz veya k.vali deniz geldi.bebekle ilgilendiler.esinizde çocuğunuza duyumu anlattı.cocuk icin buyuk yikim.küçücük çocuklarınızın sorumluluğu eşinize kaldı.bir şekilde buyurler.ama nasıl buyurler mutlu olabilirler mi?anneleri yok hep eksik kalacak birşeyler.bu sizin yaptığınız resmen bencillik.kardeşi olmayan nice insanlar var.ama çok iyi arkadaşları var.kardeşten öte.minnacık bedenlerine ağır sorumluluklar yukluyorsunuz.Allah verir Allah alır ama goz göre göre çocuklarını ana siz bırakma pahasına bu işi düşünmek resmen çılgınlık saçmalık.
Bende girmeyeceğim herhalde o riske evladım için korkuyorum onu annesiz bırakmak istemiyorumBöyle bir riske girmenize hiç gerek yok... Biraz mantıklı düşünün.. Çok şükür ki rabbim tattırmış size anneliği. Var bir evladınız. Şu durumda daha fazla zorlamanız, olacak iş değil
Yok cnm yaa ben kendime güvenmiyorum o konuda kendi çocuğum gibi goremem herhalde zaman da ne gösterir kimse bilmez hakkımızda hayırlısıİlla kardeşi olsun, tek başına kalmasın istiyorsanız evlat edinebilir ya da koruyucu aile olabilirsiniz... Tabi o çocuğu da kendi çocuğunuz kadar sevmek, ilgilenmek şartıyla...
Işte bende hem doğurup hem annesiz bırakmamak istiyorum zaten tek sıkıntım oHadi hamile kaldiniz hadi onu da dogurdunuz sizin hayati tehlikeniz var iki cocugu annesiz mi birakacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?