Çok cnm sıkılıyor

Tabii sizde haklısınız rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin inşallah ama insan çocuğu madalya taksinlar diye dogurmuyor ki kimseden ödül beklediğim yok benim
tabiki madalya taksınlar diye doğurmazsınız ben sadece örnek verdim.sizin kararınız arkasınızda çocuğunuz kalsın istiyorsanız yapın.

Umarım, risk olmaz isteğinize kavuşursun.
Ama olmazsa da ah vah edecek bir durum değil, öncelikle bunu idrak edin, sonra bu yola girin, yoksa olumsuz bir cevap aldığınızda ciddi bunalıma girebilirsiniz.
Tek kardeş olmak kötü birşey değil, herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kardeşler var birbirlerinin gözünü oyuyorlar, böyle olmasındansa tek olması daha iyi.
Acınacak bir durum yok yani bunu kabullenin önce, sonrasına bakarsınız. Hayırlısı olsun.

Amin cnm çok sağol fikirlerin icin

Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün, annesiz kalmak dünyadaki en kötü şey olsa gerek..

hiç çocuğunuz olmasa ve bu riski anne olmak için göze alıyor olsaydınız o zaman ben de sizin gibi düşünebilirdim. ama zaten bir kızınız var ve anneliği de tatmışsınız. ne gereği var ki hayatınızı tehlikeye atmaya ki zaten şimdiki çocukların çoğu kardeş istemiyor. tek çocuk olmaktan gayet memnunlar.

hem sizden hemde kardeşinden olma ihtimalini atlıyorsunuz ama

Allah bağışlasın esiniz çok doğru söylüyor. Bence kiziniza yoğunlaşın bütün sevginizi varinizi yogunuzu ona verin tek olan çocuklar da paylasmayi, sevgiyi biliyor ve gayette güzel ilişkiler kuruyorlar canınızı sıkmayn

Sizinkinide zaten o benim her şeyim rabbim ona uzun ömür sağlık versin yeter o benim cnmdir. Her şeyi onun için göze alıyorum

Kızına kardeş yapayım derken annesiz kalabilir.lutfen sağlıklı düşünün .

Sizinkinide zaten o benim her şeyim rabbim ona uzun ömür sağlık versin yeter o benim cnmdir. Her şeyi onun için göze alıyorum

Ama sonucunda %80 oraninda karninizdaki cani kaybediceksiniz ya da hayattaki kızınız hem sizi,hem kardeşini kaybedebilir değer mi peki

İlla kardeşi olsun, tek başına kalmasın istiyorsanız evlat edinebilir ya da koruyucu aile olabilirsiniz... Tabi o çocuğu da kendi çocuğunuz kadar sevmek, ilgilenmek şartıyla...

Zaten onun için bu konuyu açtım ya sağlıklı düşünemiyorum malesef
O zaman şöyle soyleyim.kardeşi oldu siz vefat ettiniz.üstelik bebek yine erken oldu kuvezde kaldı .sağlık sorunları olabilir..anneniz veya k.vali deniz geldi.bebekle ilgilendiler.esinizde çocuğunuza duyumu anlattı.cocuk icin buyuk yikim.küçücük çocuklarınızın sorumluluğu eşinize kaldı.bir şekilde buyurler.ama nasıl buyurler mutlu olabilirler mi?anneleri yok hep eksik kalacak birşeyler.bu sizin yaptığınız resmen bencillik.kardeşi olmayan nice insanlar var.ama çok iyi arkadaşları var.kardeşten öte.minnacık bedenlerine ağır sorumluluklar yukluyorsunuz.Allah verir Allah alır ama goz göre göre çocuklarını ana siz bırakma pahasına bu işi düşünmek resmen çılgınlık saçmalık.

Böyle bir riske girmenize hiç gerek yok... Biraz mantıklı düşünün.. Çok şükür ki rabbim tattırmış size anneliği. Var bir evladınız. Şu durumda daha fazla zorlamanız, olacak iş değil

Galiba fazlasıyla haklısınız zaten o kadar zor şeyler yaşadım ki çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan zaten ve bu sefer yasasam da evde beni bekleyen bir çocuğum olacak ve belki ömür boyu beni beklemekle kalacak en iyi ihtimali düşünürsek bile erken doğum yaparım bende bebegimde sağlıklı olur ama yine kuvoze koyarlar ve ben orda kaldığım süre zarfında çocuğum evde ne yapar bensiz babaanne bakar ama benim aklım hep onda olur zaten hamilelik sürecini düşünmek bile istemiyorum ve sizin dediklerinizi de düşününce galiba ben kızıma kardeş yapmayacağım öyle görünüyor

Böyle bir riske girmenize hiç gerek yok... Biraz mantıklı düşünün.. Çok şükür ki rabbim tattırmış size anneliği. Var bir evladınız. Şu durumda daha fazla zorlamanız, olacak iş değil
Bende girmeyeceğim herhalde o riske evladım için korkuyorum onu annesiz bırakmak istemiyorum

İlla kardeşi olsun, tek başına kalmasın istiyorsanız evlat edinebilir ya da koruyucu aile olabilirsiniz... Tabi o çocuğu da kendi çocuğunuz kadar sevmek, ilgilenmek şartıyla...
Yok cnm yaa ben kendime güvenmiyorum o konuda kendi çocuğum gibi goremem herhalde zaman da ne gösterir kimse bilmez hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…