Çok cnm sıkılıyor

Iyi ihtimal cocugunuzun kardesi olmasi, kötü ihtimal ölmeniz, çocugunuzun annesiz kalması, eşinizde ailenizde büyük yaralar açmak... Değecek mi sizce? Bence olayın ciddiyetinin farkında değilsin.

Ben olsam para biriktirir, taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ve biyolojik anne-babanın haklarının en çok korunduğu ülkelerden birini seçer, çocuğumun taşıyıcı bir anneden doğmasını sağlardım. Kıbrıs'ı araştırmak lazım, hem yakın hem iletişim kurmak kolay.

Yok daha neler ya dogururum yada dogurmam ama öyle şeylere asla kalkismam

yeni ve beni derinden sarsan bir olay yaşadık bi akrabamiz Vefaat etti hamleymis ve hamile kalması durumunda olum tehlikesi olacağını biliyordu kızım kardeşsiz kalmasin dedi ve 9 yaşındaki kızı şuanda hem annesiz hem kardeşsiz kaldı çok üzüldüm kader böyleymis ama anlatmak istedim kardeşi olmadan yaşar ama çocuk annesi olmadan çok zor bu kötü ihtimal inşallah siz hep iyileri yasarsiniz

Yok daha neler ya dogururum yada dogurmam ama öyle şeylere asla kalkismam

Sebep? Sağlığınız zarar görmüyor, sizin ve eşinizin DNA'sına sahip olan bebeğiniz doğuyor ve çocuğunuzun kardeşi olmuş oluyor. İstemeyen yapmaz tabii de tüm bunlara aynı anda kavuşulabilen bir metottan sanki tukaka gibi bahsetmişsiniz. Hollywood yıldızları vücutları bozulmasın diye bile tercih edebilirken, sağlık sebebiyle ve çocuğuna kardeş verebilmek için yapmak kötü bir şey değil bence.

Inşallah ama bende çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…