Çok cnm sıkılıyor

Siz yine iyi bir arastirma hastanesinde tekrar baktirin gerci doktorlar yari yariya demis
Ya ben agrida yaşıyorum ve burda perinatolog yok en yakın erzurum yada diyarbakıra gitmem gerekiyor ve kontroller ne kadar araliklarla olur hiçbir fikrim yok bende bir gidip konuşmayı düşünüyorum eğer aynı şeyleri söylerse bana bende artık çocuk falan düşünmekten vazgeçip hayatıma bakacağım ama umutlu konuşursa yaparım bir çocuk inşallah hakkımda hayirlisi neyse rabbim onu nasip etsin insallah

Ben tek çocuğum hiç de acınacak bir tarafı yok, hatta ben de kardeşi olanlara üzülüyorum. Çocuğum olursa da tek çocuk olmanın güzelliğini yaşasın diye bir tane yaparım. Üzülecek şey bulamamışsınız. Hayata gelme amacınız annelik sanki kendinize başka uğraşlar da edinin.

Esiniz hakli. Kizinizin kardesi olsa iyi anlasacaklari ne malum. Hayat bizim planladigimiz gibi olmuyo. Kanli bicakli kardesler var

Ama oda biraz buyuse yanlız yaşamaktan sıkılır kardessiz hayat düşünemiyorum ben yaa kızıma aciyorum

Ne cok abartiyorsunuz ya. Kardeşsiz olanlar ölüyor mu nedir? Neyine aciyorsunuz, acıncak ne var?
Saglikli olsaniz neysede kizin tek basina cani sikilcak diye ölüm riskini mi alacaksiniz?
Kardesim yok tekim ve 24 senedir yasiyorum, acıncak hallerde de degilim, canim filanda sıkılmadi.

Yaa tabii tek çocuk olmak güzel olsa gerek ailede o çocukla yeterince ilgilenebiliyor hem maddi hem manevi her şeyi karşılanıyor sayılar artikca her şey 2ye falan bölünüyor ama bence insan sırtını dayaya bilecegini derdini güvenerek anlatabilecegi bir kardeşi olsun ister benle ablalarim gibi ben onlar olmazsa ne yapardım bilmiyorum gerçekten

Her kardeş sonsuza dek birbirine bağlı kalmıyor. Her kardes birbirine destek olmuyor aksine köstekte olabiliyor. Ablalarin olmasaydida yapardin sadece farkinda degilsin. Kardeşsiz bir suru insan var fazla abartiyorsunuz. Riske girmeye degecek sey degil.

ben de preeklampsi yüzünden bebeğimi 30.haftada doğurdum. kaybettim. şimdi yeniden hamilelik düşünüyorum.

burda çok olumsuz yorumlar yapmışlar benim de moralimi çok bozdular ama ben yeniden anne olmak istiyorum...

öncelikle ilkinde olduğunuz için ikincisinde risk var ama zaten süreci hastanede geçiriyorsunuz öyle ölüm falan abartı. hayatınız tehlikeye girmeden bebeği alıyorlar.

lütfen istiyorsanız yapın geçmişe bakıp keşke denemedim demezsiniz.

doktorum da gayet olumlu yorum yapıyor. folik asit b12 vitamini ve asprin kullanmaya başladım ben .

ay bana fenalıklar geldi yazıları okurken. bir daha asla böyle yazılara girmem de okumam da. kendimi motive ediyrum her şey çok güzel olacak. bu gebeliğim bambaşka gececek. çocuğumu kucağıma alacağım diye.

her şey çok güzel olacak. güzel bebeğimi kucağıma alacağım. ona ninniler okuyacağım, güzel şarkılar öğretip oyunlar oynayacağız birlikte. işten gelince anne diye kollarıma atılacak.

çok güzel bir hamileliğim geçecek. Allah bana güzel sağlıklı mutlu bir bebek nasip edecek.

okumayın sakın yorumları...

Çok şükür bir tane de olumlu düşünen ve yasadiklarimi yaşayan biri gelmiş inanın ki peki sizin doktorunuz size neler söyledi eğer hamile kalırsanız ne gibi riskleriniz var

Bende hep kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum işte dualar ediyorum sürekli rabbime inşallah rabbim sizin de sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip eder yavrunuzu inanın ki zaten bu hastalikta en önemli şey moral

Çok şükür bir tane de olumlu düşünen ve yasadiklarimi yaşayan biri gelmiş inanın ki peki sizin doktorunuz size neler söyledi eğer hamile kalırsanız ne gibi riskleriniz var

risk falan yok. gözetim altında olacağım. elbette aynı şeyleri yaşama riskim var ama tecrübeliyim...

ilk bebeğimi kaybettikten sonra toparlanmam 1,5 yılı buldu. son 8 aydır psikoloğa gidiyorum. işe önce omuzlarımdaki yükleri atmakla başladım. takıntılarımdan kurtuldum. gereksiz insanları hayatımdan çıkardım. eşime aşırı bağımlıydım biraz bağımsız olmaya başladım. kendim için harcıyorum artık enerjimi.

eşim bana kızdığnda artık eskisi gibi takmıyorum. bana sürekli dert anlatan insanları artık dinlemiyorum. beni kıskanan insanlardan artık keyif almaya başladım.

çalıştığım yerde gereksiz iş yükü almıyroum üzerime. işimi yapıp evime dönüyorum. biri beni eleştirdiğinde eskisi gibi üzülmüyorum "rahatsızsa kendi sorunu" diyroum

velhasıl kelam önce kendi ruh halimi düzelttim. artık eski lorentz değilim. keyfim ve kahyasıyla yaşıyorum. eşim bana süreçte hep destek oldu. destek olmadığı zamanlarda da ben kendimi motive etmeyi öğrendim. yalnız kaldığımda güzel vakit geçiriyorum kendimle. sürekli kendimi ödüllendiriyorum falan.

sonra doktora gittim bu ay sürekli. genetik testlerimi yaptırdım, hormonlarıma ve rahmimi yumurtalıklarımı takip ettirdim. doktorum vitaminler ve aspirin verdi onları kullanıyorum şimdi. önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum...

ben artık eski ben değilim. eski hamileliğim de geçmişte kaldı. yani yeniden sağlıklı bir hamilelik olmaması için hiç sebep yok.

çok mutlu olacağız bu sefer.

salatı tefriciyeye başlayacağım tüp bebekle birlikte. kendime dua yazdırdım nazardan korunmak için falan...

yani çok umutluyum bu sefer. anne olacağımı hissediyorum.

Ama oda biraz buyuse yanlız yaşamaktan sıkılır kardessiz hayat düşünemiyorum ben yaa kızıma aciyorum
Hiç olmasaydı evladin onu düşün Allah bi tane nasip etmiş sukret bence canım isyan etme sakın kendi hayatını da riske atma

Sanki beni anlatmissiniz bende aynı sizin gibiydim eskiden çok takintiliydim ama kendimi yavaş yavaş torpuledim inanin yazdiklariniz bana umut ışığı oldu sizin doğal yollarla olmuyor mu tüp bebek deniyorsunuz rabbim nasip eder insallah

Sanki beni anlatmissiniz bende aynı sizin gibiydim eskiden çok takintiliydim ama kendimi yavaş yavaş torpuledim inanin yazdiklariniz bana umut ışığı oldu sizin doğal yollarla olmuyor mu tüp bebek deniyorsunuz rabbim nasip eder insallah

ben embriyomun genetik olarak incelenmesini istiyorum öyle hamile kalmak istiyorum. riske atamam ikinci gebeliğimi.

her şey çokgüzel olacak emin olun. bi de ilk gebeliklerde risk daha fazla, ikinci gebeliklerde risk azalıyor. mesela 34 te doğurdunuz ya ikinci gebelik 35 ve sonrasında olacak.daha erken olmaz diye düşünüyorum. ben de 30 da doğurdum 34 e kadar dayansın inşallah diye dua edeceğim. hatta 39 u da görmek isterim. hamilelik inanılmaz keyifli bir süreç çünkü. alışverişler yeni bir oda dekorasyonu bebeğin kalp atışları tekmeleri ... sabırsızlıkla hamile kalmayı bekliyorum

ben embriyomun genetik olarak incelenmesini istiyorum öyle hamile kalmak istiyorum. riske atamam ikinci gebeliğimi.
Incelense daha mi farklı olacak her şey yani bu riski daha az mi tasiyacaksin bilgim yok ta bilgilendirirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…