Çok cnm sıkılıyor

Evt cnm birde en azından tecrübeli oluyorsun artık ilkte bilmeden hareket ediyorsun ama ikincide daha temkinli yaklasiyorsun herşeye annelik duygusu inanılmaz bir duygu zaten o yüzden insanlar ne yasarlarsa yaşasınlar o duyguyu tatmaktan vazgecmiyorlar

Birde cnm hamile kalmadan önce doktora adet li mi gitmek gerekiyor

Birde cnm hamile kalmadan önce doktora adet li mi gitmek gerekiyor

ilk gittiğimde 21. günümdeydim. adetin 3. günü ve 21. günü çok önemli hormonlar açısından. östrojen ve progesteron değerine bakıyorlar yumurtaların için rahim kalınlığın ve yumurta boyutun için. sen normal bi zamanda git, doktorun yönlendirir seni

Tmm cnm çok sagol

Evet insallah ilk olacak.
Dedigim gibi hayatta ki cogu sey planlamalarimiza uymuyo.
Bi cocugun kardesi olmamasi problem degil ama annesizlik zor
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bi olsun bakın insan nasıl da istiyor ikinciyi bir süre sonra

%50 çok büyük bi oran eşin doğru söylemiş tek çocuk olan bir sürü insan var kızını %50 annesiz bırakacaksın bir nevi kolay bi durum değil ama bence de riske girme

Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bi olsun bakın insan nasıl da istiyor ikinciyi bir süre sonra
Amim canim insallah.
Belki dogru soyluyorsun insan ister ama ben bu ilki icin cok ugrastim zaten 37 yasindayim. Allah bi tanesini nasip etsin de saglikli olsun hayirli olsun diye dua ediyorum. Insallah senin de Allah gonlune gore verir

Ama oda biraz buyuse yanlız yaşamaktan sıkılır kardessiz hayat düşünemiyorum ben yaa kızıma aciyorum

Ben kardeşsiz bir hayat yaşıyorum ve inanılmaz da mutluyum. Hiçbir zaman eksikliğini hissetmedim. Bir de şu açıdan bak, tek olduğunda bütün imkanları sağlayabilirsin ona ne isterse yapabilir. Ya da ben illa isterim dersen evlat edinebilirsin. Kendini düşün önce.

Çoçuğunuz kardeşi olmadan da büyüyebilir ama annesi olmadan yapamaz.

Haklısın cnm zaten ben bu hayatta hiç kendimi düşünmedim ki hep en sona kendimi koydum belki de ondan böyle çaresiz hissediyorum kendimi

Belkide değmez ama evlat inan ki o kadar güzel birşey ki ben kötü düşünmek istemiyorum ama gerçekler de ortada

Elbette güzel bir şey ama sizin bir evladınız var zaten. Eğer bir çocuğunuz olmasa risk almaya değmez demezdim. Hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda.

Arkadaşlar dusuncelerinizi paylaştığınız için hepinize tşk ederim beni yanlız birakmadiginiz için hakkınızı helal edin 2 sn bile olsa zamaninizi ayirip benim derdimi okuduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…