Evt cnm birde en azından tecrübeli oluyorsun artık ilkte bilmeden hareket ediyorsun ama ikincide daha temkinli yaklasiyorsun herşeye annelik duygusu inanılmaz bir duygu zaten o yüzden insanlar ne yasarlarsa yaşasınlar o duyguyu tatmaktan vazgecmiyorlarher şey çokgüzel olacak emin olun. bi de ilk gebeliklerde risk daha fazla, ikinci gebeliklerde risk azalıyor. mesela 34 te doğurdunuz ya ikinci gebelik 35 ve sonrasında olacak.daha erken olmaz diye düşünüyorum. ben de 30 da doğurdum 34 e kadar dayansın inşallah diye dua edeceğim. hatta 39 u da görmek isterim. hamilelik inanılmaz keyifli bir süreç çünkü. alışverişler yeni bir oda dekorasyonu bebeğin kalp atışları tekmeleri ... sabırsızlıkla hamile kalmayı bekliyorum
Birde cnm hamile kalmadan önce doktora adet li mi gitmek gerekiyorher şey çokgüzel olacak emin olun. bi de ilk gebeliklerde risk daha fazla, ikinci gebeliklerde risk azalıyor. mesela 34 te doğurdunuz ya ikinci gebelik 35 ve sonrasında olacak.daha erken olmaz diye düşünüyorum. ben de 30 da doğurdum 34 e kadar dayansın inşallah diye dua edeceğim. hatta 39 u da görmek isterim. hamilelik inanılmaz keyifli bir süreç çünkü. alışverişler yeni bir oda dekorasyonu bebeğin kalp atışları tekmeleri ... sabırsızlıkla hamile kalmayı bekliyorum
Birde cnm hamile kalmadan önce doktora adet li mi gitmek gerekiyor
Tmm cnm çok sagolilk gittiğimde 21. günümdeydim. adetin 3. günü ve 21. günü çok önemli hormonlar açısından. östrojen ve progesteron değerine bakıyorlar yumurtaların için rahim kalınlığın ve yumurta boyutun için. sen normal bi zamanda git, doktorun yönlendirir seni
Evet insallah ilk olacak.Sizin ilk çocuğunuz mu?
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bi olsun bakın insan nasıl da istiyor ikinciyi bir süre sonraEvet insallah ilk olacak.
Dedigim gibi hayatta ki cogu sey planlamalarimiza uymuyo.
Bi cocugun kardesi olmamasi problem degil ama annesizlik zor
%50 çok büyük bi oran eşin doğru söylemiş tek çocuk olan bir sürü insan var kızını %50 annesiz bırakacaksın bir nevi kolay bi durum değil ama bence de riske girmeMrb arkadaşlar
Benim bir kizim var ve eylül de 2 yaşını bitirecek ama kızı mi dünyaya getirene kadar çok zorluklar yaşadım preeklampsi oldum ve işin kötüsü 33. Hafta farkettik ve kızım 34 haftalık doğdu 25 gün kuvozde kaldı. Ama o süreci size anlatmam mümkün değil yaşayan bilir ancak rabbim hiç kimseyi evladiyla sinamasin inşallah konu acmamin sebebi de ben kızımın bir kardeşi olsun istiyorum ve doktorlar bana aynı şeyleri %50 yaşarsın diyorlar olebilirsin bile diyorlar esimde kızım annesiz kalmasındansa kardeşi de olmayi versin diyor ama ben kızım tek büyüsün istemiyorum bana bi akıl verin ne olur yaşadığım yerde perinatoloji uzmanı da yok tecrübeli anneler veya çevresinde benim gibi olan akrabalari varsa yazarsanız çok sevinirim
Amim canim insallah.Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bi olsun bakın insan nasıl da istiyor ikinciyi bir süre sonra
Ama oda biraz buyuse yanlız yaşamaktan sıkılır kardessiz hayat düşünemiyorum ben yaa kızıma aciyorum
Haklısın cnm zaten ben bu hayatta hiç kendimi düşünmedim ki hep en sona kendimi koydum belki de ondan böyle çaresiz hissediyorum kendimiBen kardeşsiz bir hayat yaşıyorum ve inanılmaz da mutluyum. Hiçbir zaman eksikliğini hissetmedim. Bir de şu açıdan bak, tek olduğunda bütün imkanları sağlayabilirsin ona ne isterse yapabilir. Ya da ben illa isterim dersen evlat edinebilirsin. Kendini düşün önce.
Belkide değmez ama evlat inan ki o kadar güzel birşey ki ben kötü düşünmek istemiyorum ama gerçekler de ortadaGerçekten de canınız sıkılıyor, böyle bir şey için risk almaya değer mi? Değmez.
Haklısın cnm zaten ben bu hayatta hiç kendimi düşünmedim ki hep en sona kendimi koydum belki de ondan böyle çaresiz hissediyorum kendimi
Belkide değmez ama evlat inan ki o kadar güzel birşey ki ben kötü düşünmek istemiyorum ama gerçekler de ortada
Çok sağol cnm inşallah birgün herkezden önce kendimi düşünmeyi becerebilirim inan ki bunu çok istiyorumSen çok değerlisin
O yüzden kendini düşün lütfen. :)
Amin cnm hepimizin hakkında rabbim ne hayirliysa onu nasip etsin.rabbim hiç kimseyi çaresiz bırakmasın.Elbette güzel bir şey ama sizin bir evladınız var zaten. Eğer bir çocuğunuz olmasa risk almaya değmez demezdim. Hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?