Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben evdeki cümbüşü enteresan olayları payaşalım dedim ama konu dağılmış tek çocuğum varken hayat daha zordu benim için şimdi çok rahatım hepsi birbiriyle oyalanıyor
Henüz evli bile değilim ama doğurgansam eğer 3-4 çocuğum olsun istiyorum. Teyzem ikizlere hamile kalmıştı, belki ikiz bebeklerim de olur. Hukuk öğrencisiyim hem iş hem o kadar çocuk nasıl olcak hiç fikrim yok ama :)
bnde 3 cocuk annesiyim birde kaybim var cok sukru sagliklilar ve yaslari 12-9-5 iki oglum bir kizim var
cok sukru ben yettigimi dusunuyorum onlara bakimlarini simdiye kadar hep ben yaptim hastane yatsilari haric hic kimsedeny ardim almadim birde kizim dogdugu zamn calisiyordum o zaman annem bakti kizim 34 aylikken oglum dunyaya geldi isi birkatim cocukalrimi buyuttum cok sukru ehliyetim var
alir cocukalri gezmelere gideriz alisverislere gideriz hayati dolu dolu yasayanlardaniz
bir evladim daha olsun cok isterim Rabbim nasip ederse ins cocuk insana guc verir kuvvet verir
hic bir zaman aman neden bunlari yaptim demedim
bu arada esimden hic bahsetmedeim degilmi o 24 saat biraksan calisacak bir insan o calismakla mesgul cocuklarin butun sorumluluklari bnm ustumde
unutmayin cok cocuk asla ve asla zarar degil egitiminide guzel verdikten sonra pisman olmayacaksiniz bol cocuklu gunler arada girer yazarim kismetse
4 kardeş büyüdük bizde, çok güzel günler yaşadık, çocukluğumu çok güzel geçirdim ben Allaha şükür. Benim çocuklarımda güzel bir çocukluk geçirsin isterim. Bizde inşallah 2 çocuk olabilir de 3.ye eşimi ikna edemeyebilirim :) Bu arada henüz 1 çocuğumuz bile yok daha erken diye düşünüyoruz.