Güncelleme
Benim annem 10 cocuga tek basina bakmis masallah. Hem camasir bulasik falan da elde. . Allah yardim ediyor ya..
Bende öyle düşünüyorum ya.Şimdi çoğu kişi çok zor falan filan diyor, fakat eskiden anneler daha fazla çocuklar doğuruyorlardı. Oysa eskiden çocuğa bakmak şimdiden daha zordu. Sonuçta o zaman hazır bez çocuk maması filan yoktu, kendi elleriyle yıkar yeniden giydirirlerdi kendileri birşeyler yapıp yedirirlerdi. Senin cevap yazmana çok sevindim. Yani bu soruda önemli olan bir tek çok cocuklu anneler değil, çok kardeşi olan yani çok cocuklu anneye sahip kişilerde cevap verebilir
bi abimin 5 cocugu, bi ablamin 4 digerinin 3 obur abilerimin 2 1 1 cocuklari var.
Cok kardes olmak dünyanın en guzel seyi.
Sacinin teline zarar gelse hemen kendilerinj one atiyorlar. BEn evlendim hicbir isimi kendim yapmadim, hicbir ceyizimj kendim yapmadim Allah razi olsun ablalarim kendi dugunleri gibi her seyi tek tek yaptilar. En güzelini yaptilar.
Abilerim hep arayip soruyorlar bi durum var mi? Esin kötü davranırsa bize soyle sakin saklama diye.
Allahima sukurler olsun ben onlari cok seviyorum.
Annem elbet cok zorluk cekmis ama Allah mukafatini da vermis.. Ben en kucukleriyim bu arada. Cok daha degerliyim
@Bilgece sen 10 çocuğum diye yazdın ya bende bu fırsatı kullanarak sana sormak istiyorum, 9 kardeşe sahip olmak nasıl bir duygu? Avantajları dezavantajları ne? Ben kendim hep fazla kardeşe sahip olmak istediğim fakat olmadığım için hep merak etmişimdir
Ya ben bunları okuduktan sonra çok etkilendim duygulandım.Eski kardeş aşkım kabardı resmen. Artık kardeş olamayacağı için şimdide ALLAH bana çok çocuk nasip etsin İNŞALLAH diyorum yabi abimin 5 cocugu, bi ablamin 4 digerinin 3 obur abilerimin 2 1 1 cocuklari var.
Cok kardes olmak dünyanın en guzel seyi.
Sacinin teline zarar gelse hemen kendilerinj one atiyorlar. BEn evlendim hicbir isimi kendim yapmadim, hicbir ceyizimj kendim yapmadim Allah razi olsun ablalarim kendi dugunleri gibi her seyi tek tek yaptilar. En güzelini yaptilar.
Abilerim hep arayip soruyorlar bi durum var mi? Esin kötü davranırsa bize soyle sakin saklama diye.
Allahima sukurler olsun ben onlari cok seviyorum.
Annem elbet cok zorluk cekmis ama Allah mukafatini da vermis.. Ben en kucukleriyim bu arada. Cok daha degerliyim
Ya ben bunları okuduktan sonra çok etkilendim duygulandım.Eski kardeş aşkım kabardı resmen. Artık kardeş olamayacağı için şimdide ALLAH bana çok çocuk nasip etsin İNŞALLAH diyorum yaBenim bir abim var,eskiden 1 abim daha sonra 1 tane ablam ve elinden tutup abimin beni okula götürdüğü gibi benim de elinden tutup götürebileceğim bir kardeşim olmasını istiyordum. Fakat annem babam çoktan boşandığı için hep bir hayal olarak kaldı.Hep bir aile ve kardeş özlemi duymuşluğum var Anne babasıyla beraber yaşayan çok kardeşe sahip insanlar bence çok şanslılar Çok kardeş hemde çok arkadaş demek illaki her zaman anlaşabileceğin derdini anlatabiliyorsun
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, ALLAH razı olsunAllah hayirli saglikli evlatlar versin. Hayirsiz evlatla bas edilmez.
Sizin icin de oyle hayirliymis demekki. Bu dunyada her sey nasip..
2 kizim var..buyuk anaokuluna gidiyor 5 yasinda kucuk 7 aylik..inanilmaz zor buyuk 5 yas gercekten cok bence ikinci cocuk dusunuluyosa ikisi birden aradan cikmali 2 veya 3 yas farki iyi basta zor olsada ilerde rahat olur
buyuk kizim cok anlayisli olsada cok vicdan azabi cekiyorum cunku daha cok bebekle ilgilenmem gerekiyor e oda cocuk..yetisemeyincede asiri sinirli oluyorum hep buyuk kizimin kalbini kiriyorum sonra cok agliyorum uzuluyorum ama elimde deil sakin de olamiyorum psikolojim bozuldu zaten pek hamarat veya guclu yapida degilim sıkıya gelince sinir tavan yapiyor allah onlara saglik versin banada ruh sagligimi korumayi nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?