Ya inanmıyorum, ALLAH sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almağı nasip etsin İNŞALLAH ya rabbim. AMİN. Çok sevindim, senin mesajını çok tatlı buldum3. çocuguma hamileyim
gebelik , lohusalik donemleri dahil,esim de dahil ( i$ saatinden dolayi ) Allahindan kulundan yardim gormedim .. çocukmarimin aarsi yas olarka yakin 19 ay ,oglumun 2 yasina kaadr zorlandim ama su an çok rahatimm , kizim 6.5 oglum 5 yasinda, onlarla ilgili hiç problemim yok
10 gune 3. bebis dogar , 3 çocuklu hayatin getiri goturulerini de o zaman paylasiirm artik :)))
Aynen bizde iki kardeşiz bende çok özeniyorumbu arada biz iki kardesiz, ben çokk ozenirim çok akrdeslere, ozellikleee de iki kiz kardese, karnimdaki oglan
Allah biliyor bilsem dorduncu kiz olacak yaparim ama ona garanti yok o yuzden benden bu kaadr :))
Ya ne kadar güzel ya 1 ay sonra bebiş doğuyor, İNŞALLAH bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına alırsın ve tüm çocuklarına istediğin gibi bakar ve layıkınca büyütürsün AMİN.Ya dimi çok tatlı abla demeleri, tabii bende kardeş olmadığı için bilmiyorum napiyim sadece empati yapıyorum işteİkinci bebeğime hamileyim şimdiden düşünüyorum layıkıyla bakıp,yetiştirebilecekmiyim diye :)
Beş kardeşiz ve hala keşke benden küçükte bir kardeşim olsaydı diyorum :)
Çok çocuklu ailede yetişmek harika.özellikle en ufak sıkıntında ablam diye başlayan cümlelerle telefonda konuşmanın tarifi yok.
Yapma kırma kalbini daha oda çok küçük benim oğlumda 2010 doğumlu kızım2012 çok zor evet sizi anlıyorum şöyle düşünün hani biz kırıldığımızda kalbimiz acıyor ya onlarında öle kendinizi tutun2 kizim var..buyuk anaokuluna gidiyor 5 yasinda kucuk 7 aylik..inanilmaz zor buyuk 5 yas gercekten cok bence ikinci cocuk dusunuluyosa ikisi birden aradan cikmali 2 veya 3 yas farki iyi basta zor olsada ilerde rahat olur
buyuk kizim cok anlayisli olsada cok vicdan azabi cekiyorum cunku daha cok bebekle ilgilenmem gerekiyor e oda cocuk..yetisemeyincede asiri sinirli oluyorum hep buyuk kizimin kalbini kiriyorum sonra cok agliyorum uzuluyorum ama elimde deil sakin de olamiyorum psikolojim bozuldu zaten pek hamarat veya guclu yapida degilim sıkıya gelince sinir tavan yapiyor allah onlara saglik versin banada ruh sagligimi korumayi nasip eylesin
ooo yok o kadar da deil :)) kardeslik guzeldir eminimde ben kardes olmuycamki :) anne olucamAynen bizde iki kardeşiz bende çok özeniyorum4cü kız olmazsa 5cini doğarsın ne güzel işte senin fazla kardeşin yok fakat çok çocuğun, çocuklarının da senin hayal ettiğin gibi çok kardeşleri olur.
çocuklari uzakdan sevmek çok tatli zaten : )Ya inanmıyorum, ALLAH sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almağı nasip etsin İNŞALLAH ya rabbim. AMİN. Çok sevindim, senin mesajını çok tatlı buldum
bi abimin 5 cocugu, bi ablamin 4 digerinin 3 obur abilerimin 2 1 1 cocuklari var.
Cok kardes olmak dünyanın en guzel seyi.
Sacinin teline zarar gelse hemen kendilerinj one atiyorlar. BEn evlendim hicbir isimi kendim yapmadim, hicbir ceyizimj kendim yapmadim Allah razi olsun ablalarim kendi dugunleri gibi her seyi tek tek yaptilar. En güzelini yaptilar.
Abilerim hep arayip soruyorlar bi durum var mi? Esin kötü davranırsa bize soyle sakin saklama diye.
Allahima sukurler olsun ben onlari cok seviyorum.
Annem elbet cok zorluk cekmis ama Allah mukafatini da vermis.. Ben en kucukleriyim bu arada. Cok daha degerliyim
Hayata 5-0 önde başlamışsın sen hatun maşallah
Ne 5-0 ı biz 10 kardeşiz. 9-0 önde başlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?