Çok çok afedersiniz...

Kardeşiniz masturbasyon yapmasa bile -ki yapıyordur- bir şekilde rüyada bile boşalır. Yani vücut bu dengeyi sağlıyor bir şekilde. Fakat bunlara rağmen sürekli ereksiyon halinde gezmesi tabi ki bir soruna işaret ediyor. Belki bir şekil bozukluğu var, belki de çok daha biyolojik bir şey ya da tamamen psikolojik bir durum, bilemiyorum. ‘İçine çok kapanık’ bir çocuk demişsiniz, mesela siz bu içe kapanıklık konusunda konuşup onu destek alması için yönlendirebilirsiniz. Bu yönlendirmeyle birlikte diğer problemlerini de bir psikologla konuşacaktır zamanla. Direkt olarak bu ereksiyon haliyle ilgili konuşmanız gerekmiyor yani üslup ve yaklaşım da çok önemli. Zaten utangaç ve içe kapanık demişsiniz, o yüzden daha da hassas davranmanız gerekiyor. Burada size düşen doğru yönlendirmeyi yapmak ve psikolojik açıdan bir farkındalık kazanmasını sağlamak..

Saglik problemi var bence oda utaniyor eliyle kapatmaya caliyor olabilir anneniz konusmali ve utanilacak birsey olmadigini soyleyip doktora gorunmeli sunnetten sonra bi akrabamizinkide hep yukari dogru duruyordu buyudu hala ayni tedavi edilirmi bilmiorm gecmis olsun

Neden bir Dr a gitmesine ikna etmeyi düşünmek yerine burada konu açtinız anlayamadım elbette normal bir durum değil belki psikolojik belki biyolojik bir rahatsızlık ki oldukça dikkat çeken bir durumdaymiş hangi çağdayız Allah aşkına her şehirde bir çok hastane var hiç mi Dr a danışmayı düşünmediniz buraya yazana kadar millet sapık diye lakap mı taksın kardeşinize!

Yani bence sizin konuşabilmeniz lazım kardeşiniz sonuçta. Ben 29 yaşındayım, 20 yaşındaki elimde büyümüş kuzenime bile söylerim oğlum o elin neden hep orda yanlış anlaşılacaksın diye. Ne var bunda? Bu kadar samimiyetiniz yok mu kardeşinizle? Ben olsam eşime söyletmem çocuk için el sonuçta, kendi kardeşimi kendim uyarırım

Ben ara sayfalari okumadim ama bizim cektigimiz regl sancisi ve doktora gitme vs ile bunun ne alakasi var canim?

Koca adamin ali pipisindeymis surekli
Koca adam kusurabakma

Bu devirde, ya benim elim oramda surekli ayip denen birseu var.ben buna bir care bulayim vs vs vs diye kendi kendine birsey dusunmesi illa ki lazim
Mutlaka elinde akilli telefonu dusmiyordur kardesinin herkes gibi
Internet var
Acar okur.
Bir arkadasina danisir belki

Ne bileyim yani yasi ufak degil.

Valla uzuldum ben kardesine

Esin konussun hemen

Onemli olan ilk gidiş ki kardesim asiri utangac 12 yasinda sunnet oldu ve apartmani birbirine katti acmamak icin aciyo diye korktugundan degil gormelerini istemedigi icin. Bu durumda psikolojisini bozmus olabilir bilemiyorum. Mesela ben kadin dogumu hep ozel bolgemize bakiyolar sandigim icin gitmiyordum zamanla ogrendim. Bende bunun icin bizden ornek verdimm...

ben oğlumu sünnet ettirdim özel bir hastanede. doktorumuz harika bir adamdı. ve konuşurken yanlış ve mahalle arası yapılan sünnetlerden bahsettik. penisin yanlış sünnet edilmesi yani çok kesilmesi sonucu uyarılan kısımları çok fazla dışarıda kalır ve bu sürekli ereksiyon halinde olmak demektir. kendi çamaşırınızın size değmesi bile ereksiyona sebep verir. sünnetin yapıldığı yer çok önemlidir dedi. bence öyle bir problem olaiblir. ve kendisi de rahatsız olduğu herkes oraya baktığı için eliyle kapatmaya çalışıyor olabilir.

Sünnetini uzman doktor yapti

Külot giymediği içindir. Bi kaç tane boxer alın verin giysin/ kardeşten utanmayı da ilk defa gördüm.
Ben direk söylerdim.

Bircok konuyu pat diye soylerim bazen kirarim da. Ama bu konuda pat diye soylemek istemedim gecistirdim bu hale geldi.

Benim agzimin ayari yok o yuzden onu kirmaktan korktum.

Neden bir Dr a gitmesine ikna etmeyi düşünmek yerine burada konu açtinız anlayamadım elbette normal bir durum değil belki psikolojik belki biyolojik bir rahatsızlık ki oldukça dikkat çeken bir durumdaymiş hangi çağdayız Allah aşkına her şehirde bir çok hastane var hiç mi Dr a danışmayı düşünmediniz buraya yazana kadar millet sapık diye lakap mı taksın kardeşinize!

O zaman herkes buraya yazana kadar cözumu kendi bulsun uygulasin ?

Cözüm aradim buldum herkes fikrini soyledi boylece bende arrik daha bilincliyim o yuzden belki de konu açtim.

eşiniz kardeşinizi bir yemeğe filan götürsün

abi kardeş ortamı gibi hem muhabbet etsinler hemde bu durumu izah etsin siz yapamam konuşamam diyorsanız eğer

bu işi eşiniz bir abi gibi yardımcı olsun , kardeşiniz kaç yaşında şuanda

Ben uzuldum ya kardesinize.Surekli ereksiyon halinde kalan hic duymamistim bence bi rahatsizlik olabilir.Esinize soyleyin konussun bence eger masturbasyon yaptigi halde inmiyorsa doktora gidelim diye ikna etsin.Ne kadar zor bi durum.Baska bi ortamda cok kotu duruma dusebilir.

Onemli olan ilk gidiş ki kardesim asiri utangac 12 yasinda sunnet oldu ve apartmani birbirine katti acmamak icin aciyo diye korktugundan degil gormelerini istemedigi icin. Bu durumda psikolojisini bozmus olabilir bilemiyorum. Mesela ben kadin dogumu hep ozel bolgemize bakiyolar sandigim icin gitmiyordum zamanla ogrendim. Bende bunun icin bizden ornek verdimm...
ayrıca sünnet olma yaşıda çok geç olmuş uzman drlar ya doğduğu zaman yada 7 yaşında yapılmasını uygun görüyorlar belki bu durumda etkilemiş olabilir. Yalnız hissetmesin kendisini onu yanında olduğunu ve destekleyen, izah edip açıklayan bir kişi olsun diğer msjda da yazmıştım. baba yardımcı olmayacak ise eşiniz destek çıksın

ayrıca sünnet olma yaşıda çok geç olmuş uzman drlar ya doğduğu zaman yada 7 yaşında yapılamasını uygun görüyorlar belki bu durumda etkilemiş olabilir. Yalnız hissetmesin kendisini onu yanında olduğunu ve destekleyen, izah edip açıklayan bir kişi olsun diğer msjda da yazmıştım. baba yardımcı olmayacak ise eşiniz destek çıksın

Konuştum ikisiyle de yardimci olacaklar cok tesekkur ederim

Sürekli erekte şekilde olduğundan kapatıyor sanirim olmadığı zamanda alışkanlık olabilir

Ama hep ereksiyon oluyorsa altında başka problem olabilir. Soncta boşalması lazım , psikolojik olarak birşey olabilir

Sürekli erekte şekilde olduğundan kapatıyor sanirim olmadığı zamanda alışkanlık olabilir

Ama hep ereksiyon oluyorsa altında başka problem olabilir. Soncta boşalması lazım , psikolojik olarak birşey olabilir
doğru söylüyorsunuz. erkeklerin beden yapıları bayanlarınkinden farklı olduğu için uyku halinde bile böyle durumda oluyorlar boşalmama durumunda kasık ağrısına filan sebebiyet veriyor.

Back
X