• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok afedersiniz...

En çok şu olay etkiledi beni. Bir tane arkadasi var ona yazmış birseyler yapalimmi diye cocuk tamam demiş. Kardesim 5 mesaj atmış
Hadi
Gitmiyormuyuz
Ali sana diyorum
Ben hazirim
Seni bekliyorum

Gelen mesaj ' ya x işim var ben gelmicem'

Bu konuşma sosyal hayatini özetliyor. Ve bu duruma çok içeeledigini üzuldugunu biliyorum.

Birtek ben varım. Hep benimle birsey yapmak istiyor ama sosyal cevresinin olmasi lazim bunu hep soyluyorum kendisine.

Gulerek Baska arkadasin yokmu senin dedigimde 'kimse benimle gorusmek istemiyor abla ' diyor ve ben cildiriyorum.

Cidden cok zor bir durum ama annemde suc yetistirme tarzi yanliş.

Ben erkek gibi o da kiz gibi yetistirilmiş. En kisa surede doktora goturecegim cok tesekkurler.
Off yarabbim ya kıyamam. Kardeşinize Allah şifa versin ve de onu çok seven kıymet veren bolca arkadaş inşallah. Sevgi verin bu çocuğa kendine güvenini yerine getirmek için ne gerekir bilmiyorum ama önce üroloji sonra da atlattığı bu süreç için psikiyatri gerekecektir diye düşünüyorum. İyi geceler herkeslere.

En çok şu olay etkiledi beni. Bir tane arkadasi var ona yazmış birseyler yapalimmi diye cocuk tamam demiş. Kardesim 5 mesaj atmış
Hadi
Gitmiyormuyuz
Ali sana diyorum
Ben hazirim
Seni bekliyorum

Bu konuşma sosyal hayatini özetliyor. Ve bu duruma çok içeeledigini üzuldugunu biliyorum.

Birtek ben varım. Hep benimle birsey yapmak istiyor ama sosyal cevresinin olmasi lazim bunu hep soyluyorum kendisine.

Gulerek Baska arkadasin yokmu senin dedigimde 'kimse benimle gorusmek istemiyor abla ' diyor ve ben cildiriyorum.

Ben erkek gibi o da kiz gibi yetistirilmiş. En kisa surede doktora goturecegim cok tesekkurler.

Bu sorun nedeniyle de arkadaş edinemiyordur. Dışarıda da yapıyormuş sanırım aynı davranışı. Arkadaşları hem kendileri rahatsız olup hem çevreye karşı mahcup oluyorlardır. Bu sorunu aşarsa özgüven sorunu da daha kolay aşılır belki. Bunda ayıp bir şey yok. Sorunu varsa gidecek doktora. Eşiniz ikna eder umarım. Geçmiş olsun.

Doktora gitmesini mi saglasak ne yapsak. Yani yilardir var zaten bu durum havuza atlarken bile eli orasinda ne düsünuyor kacacagini mi acaba
cinsel ilişki yaşaması lazım yetişkin bir erkek artık o yada masturbasyon yapıp boşalması lazım. bence sürekli erekte gezmesının nedenı budur ve ıster ısteemz bu durum onuda rahatsız edıyorsa elı hep orasındadır.

Bakin biz cahil insanlar degiliz. Gormezden geldim gecici bir surectir diye.! Ama annemde farketmis ama bisey dememis. Bende anneme kizdim neden konusmadin bugune kadar diye. Benim kardesim cocuk degil. Ben kardesimin cinsel organini niye tuttugunu soramam. Ama annem sorabilir. Ayrica burda konu actim goruyorsunuz degilmi?
Yani sormama gerek bile yok aslinda neden elinin orda oldugunu biliyorum sizde biliyorsunuz. Farkindaysaniz cozum ariyorum bana düsmez annemle babama düser ama ben yinede çozum ariyorum bana ve aileme yuklenmeyin artik
Yanlis dusunuyorsunuz.
Benim kardesim 24 yasinda 3 gun boyle bi sorunu olsa 4. Gun sorarim.
Arkadas gibi oldugunuzu soylemissiniz. Konusun o halde. Guzel guzel kirmadan soyleyin.
Bence anne babadan cok sizin konusmaniz iyi olur.

Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.

Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.

Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..

Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.

Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde

Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...

Not: Elinin orada olmasindan ziyade baska bir sorunu oldugunu düsundugum icin ve bu sorunun baska sorunlara yol acabilecegini dusundugum icin konu açtim.

Bugune kadar neden konuşmadik sorusuna gelince. Normal oldugunu düsündük.. Ergenlikte olabilecegini düsünduk ama normal olmadigini anladik.
Bunu sizin konuşmanız onu utandırabilir ama belki anneniz söylese bir doktora danışsa madem sağlık problemi olduğunu düşünüyorsunuz

Hadi
Gitmiyormuyuz
Ali sana diyorum
Ben hazirim
Seni bekliyorum

bu mesajınızı okuyunca çok üzüldüm . Benim de 15 yaşında bir erkek kardeşim var ve bu durumda olmasına çok üzülürdüm.
rahatsızlığıyla ilgili pek bilgim yok bir şey diyemeyeceğim ama psikolojik olarak sanırım iyi değil. Bir yardım alsa ne bilim genç bir delikanlı arkadaşı olmamasına gerçekten çok üzüldüm.

Umarım kısa zamanda çözülür.

Burdaki uyeler yazmislar iste akli sorunlari varmis siz gormedinizmi teşhis ettiler.

Siz bekarken yasadiginiz sorunlarda hemen kadin doguma gidiyormuydunuz?

Mesela ben cok sancili adet olurdum oyle boyle degil...

Cevremden duya duya herkesin normal bir sekilde adet oldugunu gordugumde doktora gittim.

Sizce kardesim belki bunu normal karsiliyor olamaz mi ?

Ya da normal olan bu elimle gizlemeliyim gibisinden.
Ben bekarken 21 yaşımdayken kaşıntı şikayetiyle jinekologa gittim mantar için krem verdi aldım kullandım.ailemin haberi bile yok
Habire oramı kasiya kasıya gezip bunu normal farzetmem sağlıklı bir davranış mi olurdu ?

21 yaşında insan en az 2 yıl okumuş işinde gücünde muhakeme yeteneği olan bireydir
Küçük çocuk değil normal olmadığını kardeşiniz bilir bilmiyorsa sorun daha ciddi demektir

Normal karşılamak gelip geçici zannetmek normal değil . Eliyle habire orayı tutmak normal değil

Son düzenleme:
Burdaki uyeler yazmislar iste akli sorunlari varmis siz gormedinizmi teşhis ettiler.

Siz bekarken yasadiginiz sorunlarda hemen kadin doguma gidiyormuydunuz?

Mesela ben cok sancili adet olurdum oyle boyle degil...

Cevremden duya duya herkesin normal bir sekilde adet oldugunu gordugumde doktora gittim.

Sizce kardesim belki bunu normal karsiliyor olamaz mi ?

Ya da normal olan bu elimle gizlemeliyim gibisinden.
Ben ara sayfalari okumadim ama bizim cektigimiz regl sancisi ve doktora gitme vs ile bunun ne alakasi var canim?

Koca adamin ali pipisindeymis surekli
Koca adam kusurabakma

Bu devirde, ya benim elim oramda surekli ayip denen birseu var.ben buna bir care bulayim vs vs vs diye kendi kendine birsey dusunmesi illa ki lazim
Mutlaka elinde akilli telefonu dusmiyordur kardesinin herkes gibi
Internet var
Acar okur.
Bir arkadasina danisir belki

Ne bileyim yani yasi ufak degil.

Valla uzuldum ben kardesine

Esin konussun hemen

Ben baska konu olsa simdiye coktan konusurdum ama ne biliyim utanir diye dusundum

Utanıcak birşeyin olmadığını asıl onun davranışının utanılması gereken birşey olduğunu anlatın. Onu kimse uyarmadığj için ona normal de gelebilir bu yaptığı. Yani siz konuşamazsanız anneniz babanız konuşsun.

Canım ilk başta sosyal medyadan başlasın bu işe açsın hesaplar. Güzel güzel fotoğraflarını çek instagrama facebook’a koysun. Mesela spora gitsin spor arkadaşlıkları edinebilir ve sağlık fizik açısından çok çok önemli bir süreç spor.
Ardından kitaplar okusun. Kişisel gelişim kitapları sosyalleşmesi açısından iyi olabilir diye düşünüyorum. Mesela internetten çevresinde bulduğu gördüğü kızları eklesin konuşsun flört etsin. Biri gelir biri gider denemekten zarar gelmez. Birşeylerle böyle oyalanır ve vakit öldürürse gelişecek hatta aklına cinsellikte gelmez.
Yalnızlık çok bıktırmış mahvetmiş çocuğu. Umarım değişir ve kendine gelir.
Sevgiler.

Aynen katılıyorum
Gayet mantıklı önerilerde bulunmuşsunuz
Bir de bana el atın:110:

Bende bu konuda anneme kizdim. Yani hic olmadi " çisin mi var oglun " diye sorsa bile konu açilirdi.
Yani aynen.

Sakayla karisik..oglum tuvaletin mi var senin? Niye elin hep orda? Diye birisi sakayla karisik ikaz etse bile belki kardesin cevreden farkedilip rahatsiz olumdugunu anlardi( gerci birisinij soylemesi gerekmez 21 yasindaki koca adama ama hadi neyse diyelim)

ben oğlumu sünnet ettirdim özel bir hastanede. doktorumuz harika bir adamdı. ve konuşurken yanlış ve mahalle arası yapılan sünnetlerden bahsettik. penisin yanlış sünnet edilmesi yani çok kesilmesi sonucu uyarılan kısımları çok fazla dışarıda kalır ve bu sürekli ereksiyon halinde olmak demektir. kendi çamaşırınızın size değmesi bile ereksiyona sebep verir. sünnetin yapıldığı yer çok önemlidir dedi. bence öyle bir problem olaiblir. ve kendisi de rahatsız olduğu herkes oraya baktığı için eliyle kapatmaya çalışıyor olabilir.

Bende cok üzüluyorum hep bir saklama girisimi. Ne zaman gorsen hepppp ayni durumda... kot giyiyor orda dik duruyor şort giyiyor ayni sekilde. Hep ayni sekilde duruyor. Yani hani ben dikkatliyim diyelim ama esim hayatta bakmaz boyle seylere o bile farkinda.

yok ya siz neden bakasınız insanın dikkatini çeker bakmak için bakmıyorsunuz ya kardeşiniz sonuçta geçen bende metroda bi genci gördüm gayet eli yüzü düzgün çocuktu onun da dediğiniz gibiydi kapıdan çıkarken gördüm o da rahatsız oluyordu belli ki Allah yardım etsin bi doktora gitse iyi olur eşiniz konuşsun bence

Back
X