- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
Kizlar konuyu okur okumaz aklımdan geçeni yazmış.
Bu adam sevisirken seni tanıdığınız başka erkeklerle hayal eden adam,bir kadını engellemiş ya da engellememis çok mu fark eder?
Bak güzel kardeşim öncelikle senin dediğin gibi olsa engeli kaldirdigin an,yazılan tüm mesajlar eşinin tlfa gelirdi. Denemiş biri olarak söylüyorum. Birini engelledim,engeli kaldirinca yazdığı tüm msjlar geldi. Bunları düşünmek sana zarar verir. İster affet ister affetme ama sinirlerine hakim ol.Evde karısının yanindayken mesaj gelmesin diye engellemiş olamaz mi?
bayanlar kısa geçicem eşimin telefonuna bakıyordum whatsapp dan gizlilik ayarlarına girdim ve bir baktım numara var bir bayan numarası ve engellenmiş engeli kaldıra bastım tel rehberinde kayıtlı olmadığı için numara gitti salak gibi almadım numarayı ve öylece eşimin ekmeğine bal surmuş oldum
tabi yenımler etti haberim yok diye ama
o numarayı nasıl geri bulabilirim sizce eşim yalan mı söylüyor mantıklı şeyler bekliyorum
Kardes ben sadece aklima böyle birşey geldi onu söyledim. Zaten sinirlerime hakimim sinirli olacak yada kizacak birsey demedim ki sadece acaba dedim. Affedecek ne var onu anlamadım? Tam olarak yazdigimdan ne anladınız acaba?Bak güzel kardeşim öncelikle senin dediğin gibi olsa engeli kaldirdigin an,yazılan tüm mesajlar eşinin tlfa gelirdi. Denemiş biri olarak söylüyorum. Birini engelledim,engeli kaldirinca yazdığı tüm msjlar geldi. Bunları düşünmek sana zarar verir. İster affet ister affetme ama sinirlerine hakim ol.
Hazir beklemissiniz yargisiz infaz yapmak icin ben barismadim hala ayri yatiyorduk sadece vicdanim rahat olur eger bunuda yaptiysa esim kuccukken tecavuze uğradığını soyleyip agladi ve son kez yardim etmeye calistim bu durumda yuz üstü birakmak olamazdi ama o ne yapti ben onun icin uzulurken bu olay patlak verdi herseyi buraya yazamiyorun takdir edersiniz konumu sonra sozcu de okumak istwmiyorum emin olun bosanmayi cok istiyorum ama once finansal bazi şartları saglamam gerek ev is gibi benim evim acik bize gel diyen bir ailem yok bitaz anlayis
Kurcalama bişey varsa bile hatasını anlamış ve engellemiş bununla yetin huzursuz olma bence çünkü kurcaladıkça paranoyaya bağlanıyo bende yaşadım çıkardığım ders bu.bayanlar kısa geçicem eşimin telefonuna bakıyordum whatsapp dan gizlilik ayarlarına girdim ve bir baktım numara var bir bayan numarası ve engellenmiş engeli kaldıra bastım tel rehberinde kayıtlı olmadığı için numara gitti salak gibi almadım numarayı ve öylece eşimin ekmeğine bal surmuş oldum
tabi yenımler etti haberim yok diye ama
o numarayı nasıl geri bulabilirim sizce eşim yalan mı söylüyor mantıklı şeyler bekliyorum
senin küçük bebeğin var benim bildiğim, kendini daha fazla yıpratma, bırak adamla da uğraşma bi süre sessiz sakin kalınHazir beklemissiniz yargisiz infaz yapmak icin ben barismadim hala ayri yatiyorduk sadece vicdanim rahat olur eger bunuda yaptiysa esim kuccukken tecavuze uğradığını soyleyip agladi ve son kez yardim etmeye calistim bu durumda yuz üstü birakmak olamazdi ama o ne yapti ben onun icin uzulurken bu olay patlak verdi herseyi buraya yazamiyorun takdir edersiniz konumu sonra sozcu de okumak istwmiyorum emin olun bosanmayi cok istiyorum ama once finansal bazi şartları saglamam gerek ev is gibi benim evim acik bize gel diyen bir ailem yok bitaz anlayis
sağolun içimi rahatlattınızzEr
Erkekler bazen gizliyorlar bayanların numarasını erkek ismiyle kaydediyorlar. Çünkü falanca bayanın numarasi gerekli ama karisi görse sorun çıkaracak, kıskanç mesela.yanlış anlayacak. İyisi mi hiç bilmesin. Yanlış da anlamasın. Sorun da çıkmasın. Bence sizinki böyle bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?