çok çok çok acil bakın ne olur

benim de engelli listemde bazı kişiler var eskilerden bu çok normal yarın bir gün olur da yazıp düzenli giden ilişkime sorun çıkmasın diye yani bu çok normal

eşin geçmişinden birini engellemiştir hiç iletişim kurmasın diye olamaz mı?

Kizlar konuyu okur okumaz aklımdan geçeni yazmış.

Bu adam sevisirken seni tanıdığınız başka erkeklerle hayal eden adam,bir kadını engellemiş ya da engellememis çok mu fark eder?

şu yorumlara +1 koyayim da
Aklımdaki cevap bu zaten...

Hala neyin pesindeniz anladım?

sayfalar dolusu yazıldı.....

sen gercekten yolun sonunu getirebilecekmisin acaba?

kv denize aldatıldığınızı ispatlamaya ne ihtiyacınız var ki?
eşim beni sevişirken başka adamlarla hayal ediyor deseniz yeterdi ..kendinize bahaneler üretmeyin..

Evde karısının yanindayken mesaj gelmesin diye engellemiş olamaz mi?
Bak güzel kardeşim öncelikle senin dediğin gibi olsa engeli kaldirdigin an,yazılan tüm mesajlar eşinin tlfa gelirdi. Denemiş biri olarak söylüyorum. Birini engelledim,engeli kaldirinca yazdığı tüm msjlar geldi. Bunları düşünmek sana zarar verir. İster affet ister affetme ama sinirlerine hakim ol.

kaynanaya oğlun beni sapkın gibi yabancı adamlarla bile değil tanıştıgımız adamlarla yatakta hayal ediyo diyin ve boşanın ne alaka mantıklı sebep arıyorum demek , hala numara falan peşindesiniz şaka gibi ayy bugün ben bu kk da çok şaşırıyorum bazı konu sahiplerine, ne kocaymış ayol boşanamıyor kimse ben bekarım herhalde ondan anlamıyorum evliler konuşsun yazsın :)

Lütfen kendine bir iyilik yap boşan bu adam dan

hem sapık hem de arkandan iş çeviriyo
daha önce olumlu mesajlar yazmıştım ama eller tutulur bi yanı kalmamış
numarayı bulsanız nolcak ki bu yaptığı diğer terbiyesizliğin üzerine tuz biber olmuş sapık herif

Bu işleri fazla kurcalamamak lazım,sonra olan yine bize oluyor ağlayip zırlayıp oturuyoruz kıçımızın üzerine .tabiii bitirebiline ne mutlu

Ne yap biliyor musun whatsapp ı sil yeniden yükle telefona.. whatsapp kendi kendine yedek alıyor onun belli saati var her gün düzenli mesela ben kendim ayarladım gece 1 de alıyor.
Eğer yedek almadıysa daha geri gelme ihtimali olabilir mesajlar geri gelir mesela silinen mesajlar ama aldıysa gelmez.

Hazir beklemissiniz yargisiz infaz yapmak icin ben barismadim hala ayri yatiyorduk sadece vicdanim rahat olur eger bunuda yaptiysa esim kuccukken tecavuze uğradığını soyleyip agladi ve son kez yardim etmeye calistim bu durumda yuz üstü birakmak olamazdi ama o ne yapti ben onun icin uzulurken bu olay patlak verdi herseyi buraya yazamiyorun takdir edersiniz konumu sonra sozcu de okumak istwmiyorum emin olun bosanmayi cok istiyorum ama once finansal bazi şartları saglamam gerek ev is gibi benim evim acik bize gel diyen bir ailem yok bitaz anlayis

Kardes ben sadece aklima böyle birşey geldi onu söyledim. Zaten sinirlerime hakimim sinirli olacak yada kizacak birsey demedim ki sadece acaba dedim. Affedecek ne var onu anlamadım? Tam olarak yazdigimdan ne anladınız acaba?

Soyle olamaz mi peki? Konusuyorlardir her kim bilmiyorum ama dam artık eve gidiyorum sakin yazma demiştir karsi tarafta tamam demiştir yazmamistir. Ama adam guvenemeyip yinede engellemistir ne olur ne olmaz diye. Sizce cok uzak bir secenek mi?

kayınvalidene açtın mı cinsel problemlerimiz var dedin mi?

Kurcalama bişey varsa bile hatasını anlamış ve engellemiş bununla yetin huzursuz olma bence çünkü kurcaladıkça paranoyaya bağlanıyo bende yaşadım çıkardığım ders bu.

senin küçük bebeğin var benim bildiğim, kendini daha fazla yıpratma, bırak adamla da uğraşma bi süre sessiz sakin kalın
senin bu stresin, evde ki atmosfer o bebeğe çok kötü yansıyodur eminim
biraz ara verin kavgaya bence, napıyosa yapsın, sen kendini dinle, sakinleş

erkeklerin neden hep haberi olmaz ya :) oncesinde engelledigi biridir belki

Numara rehberde kayıtlı değilmiş numaranın bir kadına ait olduğunu nasıl anladınız?

sağolun içimi rahatlattınızz
bende dediğiniz gibi aşırı kıskancım eşimde sizin gibi söylemişti ..ama yinede şüpheyi atamamıştım sizde böyle söyleyince içim rahatetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…