- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sımdı yazıp anlatacaktı ama vazgecmıs,korkmuş,fb donduracak,en azından kardesıde bunun görmesin,bundan duysun dıyeVay be. Çok fena. Bi de yakinlasma olmuş. Dusunsene kayniyla daha önce opusmus sevismis olmus olacak. Ayy Allah korusun. Gerçekten cok kötü. Işte cok küçük bir ihtimal dahi olsa evlenmeden yakinlasmayi doğru bulmuyorum...
Peki kuzeniniz ne yapmayi düşünüyor?
Sımdı yazıp anlatacaktı ama vazgecmıs,korkmuş,fb donduracak,en azından kardesıde bunun görmesin,bundan duysun dıye
Mesajla olmaz dıyor,teldede anlatmaya cekınıyor,sen anlat dıyor ama ben ne dıyeyım kı,herhalde zamana bırakacak
Ay bana anlat dıyor ,ama çocukla hıc muhabbetımolmadı kı, ne dıcem,naber enıste ben senınkının kuzenı,tanışalım dedım,bu arada senın kı eskıden kardesınle çıkmış,haberın olsun mu dıyeyım,vaybennerelere gıdeyımAjussi Eksiksiz bir şekilde, her şeyi doğru dürüst anlatmalı.
Aylardır bilip sakladığı bir durum değil. Kuzeninde yeni öğrenmiş.
Hiçbir şeyi atlamadan, eksik bırakmadan, tam anlamıyla dürüstçe anlatmalı.
Kararı da sevgilisine bırakmalı.
Bana da olmaz gibi geldi ama hadi hayırlısı.
Ay bana anlat dıyor ,ama çocukla hıc muhabbetımolmadı kı, ne dıcem,naber enıste ben senınkının kuzenı,tanışalım dedım,bu arada senın kı eskıden kardesınle çıkmış,haberın olsun mu dıyeyım,vaybennerelere gıdeyım
Dogru dakızkıbrısta,adam izmirde ,mesajla anlatmak istemiyor,teldede çekiniyor,bana anlat dıyor ama daha önce muhabbetı olmadı kı adamla,nasıl dıyım böyle böyle dıye,taaaa Ocak'ta gelecek kız,akşamları skypeda gorusuyolarmıs,gırmicem dıyor skypadaBence görüşme ayarlasın, sende git görüşmeye. Sevgilisi senin geldiğini görmesin, biraz uzakta bekle. Olumsuz bir durum olursa müdahale etmek için. Konuşsun yüzyüze.
Onca zamandır beraber olduğu kişiye yalan söylememeli. Bütün gerçekler bir gün muhakkak ortaya çıkar. Her şeyi geçtim, insan sevdiği adama dürüst olmak zorundadır. Buna mecburdur ya. Farzedelim sakladı, nasıl yaşayacak bununla?
Ben küçücük bir şeyi bile saklayamam. Unutsam söylemeyi, hemen mesaj atarım şöyle böyle oldu diye.
Olmaz bu şekilde, mümkün değil. Çocuğa, ailesine hatta kardeşine bile haksızlık. Söylemedi, bir şekilde evlendiler ve duyuldu bu diyelim. Sevgilisi kaldıramadı. Kızın ailesine bile haksızlık. Böyle düşünsün birazda.
Kızlar,bır yandan faceden yazışıyoruz kuzenle,cocuğa yazarak anlatmaya karar verdık,opusme kısmına gırmeden,sadece bır kac çıktık ve bılmıyordum o oldugunu,ayrılmak ıstersen anlarım vs yazacak
HeheEn iyisi biz anlatalim KK olarak çocuğa![]()
Ay kız uc sene var ya,nasıl ayrılsınKuzeninizin "daha önce abinle çıktım" filan diye açıklaması yanlış olur. Üstelik böyle bir durumu yazarak anlatmak da çok yanlış.!
En güzeli, kuzenin başka bir bahane ile sevgilisinden ayrılsın, olaya hiç abiyi filan karıştırmasın.! Bir de kardeş kavgası çıkarmasın.!
Yok evlenecek olurlarsa bu şekilde, bütün aile içinde her zaman sorun olur.!
Abiyi de düşünsün.. İlerde çocuğun abisi evlenince, karısı daha önce yengesiyle çıktığını öğrense o kız da olay çıkarır.!
En iyisi "Ben artık soğudum, evlilikten vazgeçtim" filan diyerek temiz bir şekilde ayrılsın..
Her zaman her şeyi anlatmak iyi değildir.!
Ay kız uc sene var ya,nasıl ayrılsın